به گزارش ایسنا، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با دبیران و اعضای شورایاری منطقه22 در سخنانی عنوان کرد: منطقه 22 یکی از مناطق استراتژیک تهران است و حضور در این مقطع زمانی در این منطقه در منصب شهردار منطقه کار دشواری است. متاسفانه منطقه 22 به مرحله ای رسیده که کسی که در جایگاه شهردار منطقه قرار دارد، هر روز در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی ها دچارمشکلات جدی خواهد بود.نحوه مدیریت این منطقه با چنین مشکلات و همچنین فرصت های ارزشمندی دشوار است.
وی افزود: با توجه به شعارها و وعده وعیدهایی که مجموعه همکاران ما در فرآیند انتخابات به مردم و افکار عمومی دادند، یکی از رویکردهای جدی شفاف سازی و مشارکت دهی مجموعه تشکل های مردم نهاد و تشکل های حرفه ای به ویژه تشکل های شورایاری درفرآیند تصمیم گیری ها و تصیم سازی ها بوده و معتقدیم که اگر بخواهیم در شهر تهران با این مجموعه گسترده از مشکلات، موفقیتی پیدا نماییم؛ راهی جز مشارکت دهی واقعی مردم نخواهیم داشت و این مشارکت دهی در سایه ایجاد یک بستر مناسب برای ایجاد یک گفتمان عمومی و یک دغدغه عمومی بین آحاد مردم و ذینفعان میسر خواهد شد.
سالاری بیان کرد: در اوایل راه اندازی منطقه22، بنا بر این بود تا این منطقه، به عنوان یکی از مناطق الگو و پیشگام در الگوی توسعه پایدار شهری در تهران و حتی کشور باشد؛ چرا که این منطقه یکی از مناطق بکر شهر تهران به شمار می رفت. اما امروزه این منطقه به یکی از آشفته ترین مناطق 22 گانه شهر تهران تبدیل شده است. به موجب قانون قرار بر این بود، 70 درصد عرصه املاک بزرگ مقیاس آن، در اختیار سرانه های هفت گانه شهرتهران، قرار گیرند که نه تنها سرانه های جمعیت منطقه، بلکه یکسری سرانه های فرامنطقه ای برای سایر مناطق و حتی مناطق مجاور و مرکزی تهران را فراهم نماید که متاسفانه این چنین نشد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: در حال حاضر، منطقه22 از جهت برخورداری سرانه های آموزشی، جزء 5 منطقه محروم شهر تهران به شمار می رود. قرار بود، به موجب طرح تفضیلی، تا افق 1400 برای سکونت 500 هزار نفر در این منطقه ظرفیت ایجاد شود؛ بگذریم از اینکه شورای عالی شهرسازی و معماری طرح تفضیلی و طرح جامع منطقه را نیز مغایر با طرح جامع شهری شهر تهران می داند و منطقه 22 امروزه به منطقه ای تبدیل شده که هیچیک از اصول معماری و شهرسازی در آن رعایت نشده است.
وی خاطرنشان کرد: در دوره مدیریت جدید شهر تهران، مردم با رأیهای خود، به نخبگان، دانشگاهیان و دیده بانهای شهری به عنوان اعضای شورای شهر تهران نشان دادند که انتظار تغییر، در وضع شهر را دارند و به هیچ عنوان عدم موفقیت مدیریت شهری در دوره پنجم را نخواهند پذیرفت. امروزه شهردار تهران که منتخب مردم است، مدیریت شهری و اعضای شورا با یک طیف فکری و دولت و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از سوی دیگر قرابت نزدیکی با یکدیگر دارند و باید دست به دست هم دهیم؛ تا برای اصلاح رویه های غلط و حرکت به سمت توسعه پایدار، گام های موثر برداشته شود.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، سالاری اضافه کرد: بارگذاری ها و ساخت سازهایی که برای ساخت مگامال ها، مالها و پاساژهای فراوانی که در منطقه 22 انجام شده میتوانست روزی نه تنها درآمد خود منطقه بلکه درآمدهای شهر تهران را تامین کند، اما امروزه شهردار منتخب این منطقه باید در حال حاضر، پروانه هایی را صادر کند، که قبلا پولش دریافت شده است. با توجه به بدهی30 هزارمیلیاردی شهرداری تهران و پروژههای نیمه تمام، بارگذاری ها به ویژه بارگذاریهای درآمدزا به سقف خود رسیده و راهی جز ایجاد اعتماد و اعتمادسازی بین مردم ومدیریت شهری وجود ندارد. این دیوار بلند بی اعتمادی را باید از بین ببریم و بدانیم که اگر مردم اعتماد کنند و در کنار شورا و شهرداری مشارکت واقعی داشته باشند؛ کارهای بزرگی انجام خواهیم داد و علی رغم تمامی مشکلاتی که در شهر تهران وجود دارد؛ با توجه به ظرفیت های بی نظیری که وجود دارد، کارها نشدنی نخواهد بود، مشروط به اینکه این اعتمادسازی انجام شود.