به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «مهتاب باغبان» عصر امروز (سه شنبه) در نشست مشترک کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران، افزود: آب آشامیدنی سالم در تعریف جهانی این گونه است که اگر پی.اچ (مقیاسی برای اسیدی یا قلیایی بودن یک ماده) آب از هشت کمتر باشد و کلر آن بین نیم تا هشت دهم درصد و کدورت نیز از یک کمتر باشد 99.99 درصد آن آب استاندارد است و با اطمینان می توان از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: همه سیستم های آنلاین آزمایشگاههای بررسی کیفیت آب تهران بر اساس همین شاخص تعریف شده اند و باید گفت که آب تهران از سطح پایداری بسیار مناسبی برخوردار است.
مدیر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب تهران با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت آب استان تهران گفت: بعد از اینکه طرح سلامت غرب تهران به اجرا درآمد، همه مناطق تهران به لحاظ کیفیت در حد استانداردهای بین المللی و رهنمودهای سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت.
باغبان اضافه کرد: شرکت فاضلاب تهران برای اینکه بتواند کیفیت را به صورت لحظه به لحظه رصد کند، علاوه بر 60 آزمایشگاه تخصصی تنها در شهر تهران، حدود 313 سیستم برخط (آنلاین) در استان تهران دارد که موجب میشود کیفیت آب در همه لحظات پایش شود.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب استان تهران با 18 هزار کیلومتر شبکه آبرسانی، 376 مخزن و هشت تصفیه خانه آب و آب شیرین کن به جمعیت 13 میلیون و 100 هزار نفری این استان خدمات رسانی می کند.
هم اکنون در بخش آب، یک میلیون 800 فقره انشعاب در استان تهران وجود دارد و 99.3 درصد جمعیت استان زیر پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند؛ در این استان، همچنین 954 هزار فقره انشعاب فاضلاب وجود دارد که 43 درصد از جمعیت استان را زیرپوشش قرار می دهد.
بر اساس این گزارش، طرح رینگ پیرامونی آبرسانی شهر تهران، طرح انتقال آب از سد ماملو به شهر تهران، تکمیل عملیات احداث تصفیه خانه هفتم آب شهر تهران، اجرای طرح تله متری و اسکادا (هوشمندسازی تاسیسات) و طرح مقاوم سازی تاسیسات آب تهران در برابر زلزله از جمله اقدامات شاخص شرکت آب و فاضلاب استان تهران در بخش آب به شمار می آید.
در حال حاضر درکلان شهر تهران با جمعیتی بالغ بر 8/5 میلیون نفر ساکن و در حدود 1/5 میلیون نفر شناور، سالانه 1035 میلیون مترمکعب و متوسط در هر ثانیه 35 هزار لیتر آب مصرف می شود.
«حسن روحانی» رییس جمهوری امروز در نخستین اجلاس ملی گزارش پیشرفت ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی، تاکید کرد: همه ارگانها باید توجه داشته باشند که هر کاری در این کشور باید استاندارد باشد. باید همه مشاغل، همه کارها، از کارهای جزیی تا کارهای کلی، استاندارد شود.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام:
اقتصام* 9189*1961*
خبرنگار: اسماعیل داودی*انتشار: مریم مسعود