پاناکوتای شکلات دسری خوشمزه و منحصر به فرد است که می‌توانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

خامه صبحانه 1 بسته

شیر 1 فنجان

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

شکر 4 قاشق غذاخوری

شکلات 150 گرم

بیسکوییت خرد شده 1 لیوان

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- بیسکوییت خرد شده، کره ذوب شده را به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.

2- درون لیوان یا کاسه دسر، 1 قاشق غذاخوری از کراست بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یک‌دست کنید و در یخچال قرار دهید.

3- پودر ژلاتین را همراه مقداری آب، روی بخار کتری قرار دهید تا آب شود.

4- خامه، شیر، شکر و وانیل را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود اما به جوش نیاید.

5- شعله را خاموش کنید و ژلاتین و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود.

6- لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و دسر را روی آن بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس روی آن را با کمی فندق یا شکلات تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

,