شناسه : ۶۸۳۶۴۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۲
پاناکوتا شکلات
پاناکوتای شکلات دسری خوشمزه و منحصر به فرد است که میتوانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و نوش جان کنید.
پاناکوتای شکلات دسری خوشمزه و منحصر به فرد است که میتوانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
خامه صبحانه 1 بسته
شیر 1 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
شکلات 150 گرم
بیسکوییت خرد شده 1 لیوان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- بیسکوییت خرد شده، کره ذوب شده را به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.
2- درون لیوان یا کاسه دسر، 1 قاشق غذاخوری از کراست بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکدست کنید و در یخچال قرار دهید.
3- پودر ژلاتین را همراه مقداری آب، روی بخار کتری قرار دهید تا آب شود.
4- خامه، شیر، شکر و وانیل را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود اما به جوش نیاید.
5- شعله را خاموش کنید و ژلاتین و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود.
6- لیوانهای دسر را از یخچال خارج کنید و دسر را روی آن بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس روی آن را با کمی فندق یا شکلات تزئین و سرو کنید.
نوش جان!
,