تارت شکلاتی یکی از محبوبترین و رایجترین انواع تارت است و برای طرفداران شکلات انتخابی هیجان انگیز محسوب میشود. شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این تارت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای خمیر
آرد 2 پیمانه
کره 200 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آب
مواد لازم برای کرم شکلات
شکلات 200 گرم
خامه 1/2 لیوان
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1-کره را برای 10 دقیقه در فریزر بگذارید. آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را از فریزر خارج؛ و به مواد اضافه کنید و با دست یا میکسر خوب مخلوط کنید.
2- پس از این که کره و آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند.
3- خمیر را روی نایلون بگذارید و با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
4- خمیر آماده را برای 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
5- خمیر آماده شده را روی سطح آرد پاشی شده بگذارید و با وردنه باز کنید. سپس در ظرف مخصوص تارت پهن و با دست خوب شکل دهید؛ و کف آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
6- خمیر تارت را برای 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا آماده شود.
7- پودر قند، وانیل و خامه را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا خامه حباب بزند؛ دقت کنید که خامه نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
8- شکلات و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود. سپس به روش بن ماری خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست و کرم مانند شوند.
9- هنگامی که کرم آماده شد، روی تارت بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا تارت جوب جا بیفتد. میتوانید روی تارت با مغز بادام، فندق، انواع میوه و... تزئین و سرو کنید.
نوش جان!