در این چند وقت تمام تلاش دولت توسعه کسب و کارهای مجازی و ایجاد اشتغال برای جوانان بوده است. اما اکنون فیلترینگ تلگرام بر برنامهریزیهای دولت در مورد کسبوکارهای مجازی تاثیر گذاشته است.
به گزارش تکراتو و به نقل از ایسنا، دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعلام نموده است که فیلترینگ تلگرام بر برنامهریزیهای دولت در زمینه کسب و کار مجازی تاثیرگذار خواهد بود و متاسفانه نقشه راه دولت را در این زمینه مخدوش میکند.
تاثیر ظرفیتهای فضای مجازی در ایجاد اشتغال
ناهید تاج الدین اعلام نمود که بودجه وزارت ارتباطات در لایحه بودجه 97 چیزی حدود 39 هزار میلیارد ریال اعلام شده است یعنی چیزی حدود سه برابر بیشتر از بودجه وزارت صنعت، معدن و تجارت.
به گفته وی این امر نشان میدهد که دولت بر روی ظرفیتهای فضای مجازی برای ایجاد اشتغال و کسب و کارهای اینترنتی حساب ویژه ای باز کرده اما اکنون با فیلترینگ تلگرام شاهد مشکلاتی در این زمینه خواهیم بود.
وی تاکید نمود که براساس آمارهای موجود چیزی حدود 600 هزار کانال تلگرامی مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد بیش از 40 درصد آنها فروشگاههای مجازیاند. به گفته وی 30 هزار کسب و کار اینترنتی در ایران وجود دارد که از این میزان 15 هزار کسب و کار مجازی هستند. همچنین بخش بزرگی از این کسب و کارها براساس استفاده از شبکههای مجازی پیادهسازی شدهاند.
بیشتر بخوانید: اینستاگرام رفع فیلتر شد؛ آیا تلگرام هم رفع فیلتر می شود؟
نماینده مردم اصفهان همچنین در مجلس شورای اسلامی اعلام نمود که اگر هدفگذاری دولت بر روی ایجاد اشتغال مجازی میباشد که هست، باید از رفع فیلتر تلگرام و دیگر شبکههای مجازی دفاع کرد. به گفته وی تلگرام علاوه بر اینکه در اشتغال افراد تاثیر دارد، به یک نوع سبک زندگی تبدیل شده است و لازم است تا برای این سبک زندگی نیز احترام قائل بود.
تاج الدین تاکید نمود که وی متوجه تمام تبعات امنیتی این شبکههای مجازی است و اعلام نمود که فیلترینگ تلگرام در واقع تلاش برای پاک کردن صورت مسئله است. به گفته وی به جای فیلتر کردن تلگرام باید از ظرفیتهای آن و همچنین سایر شبکههای مجازی برای گفتوگوی ملی استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: