به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، جشنوارههای تئاتر و فیلم فجر همچون سال های گذشته بهصورت متوالی امسال نیز برگزار شدند و برگزاری هر دو جشنواره در جای خود حاشیهها و نقدهای مثبت و منفی را به همراه داشت.
جشنواره تئاتر فجر در این دوره بیش از هر سال دیگر با انتقادات فراوان اهالی رسانه و هنرمندان عرصه تئاتر روبرو شد و این نقدها از همان ابتدا و با انتشار پوستر جشنواره شدت گرفت.
این در حالی بود که جشنواره فیلم فجر نیز پوستر خود را رونمایی کرد و این پوستر هم نقدهایی را البته نه به اندازه جشنواره تئاتر به همراه داشت. پوستر جشنواره فیلم فجر با وجود این نقدها بهطور حداقلی توانسته بود انتظار مخاطبان سینما را در قبال چنین جشنوارهای برآورده کند.
در گام دوم جشنواره فیلم فجر در امر بلیط فروشی بسیار بهتر و مثبتتر از جشنواره تئاتر عمل نموده و از یکی از بهترین سایتهای بلیطفروشی برای تخصیص بلیطهای جشنواره به مردم استفاده کرد. اما جشنواره تئاتر فجر در بخش بلیطفروشی شکست بزرگی خورد و با انتخاب یکی از سایتهای نوظهور و ضعیف بلیطفروشی تعداد زیادی از مخاطبان را از دست داده و همچنین سایر مخاطبان را نیز با سردرگمی در چگونگی خرید بلیط مواجه کرد.
این مسئله تا جایی پیش رفته که همچنان با گذشت حدود 9 روز از جشنواره تئاتر فجر همچنان بسیاری از تماشاگران تئاتر برای خرید بلیط با مشکلات فراوانی در سایت فروش بلیط روبرو هستند.
در بخش اعلام اسامی هیئت داوران جشنواره نیز تفاوتهای بسیاری بین جشنواره فیلم و تئاتر فجر اتفاق افتاد به این صورت که جشنواره تئاتر فجر تنها یک روز قبل از برگزاری جشنواره اسامی هیئت داوران را اعلام کرد داورانی که نام آنها و چگونگی انتخابشان نیز مورد مناقشه بود.
در نقطه مقابل جشنواره فیلم فجر با عملکردی مطلوب نسبت به انتخاب هیئت داوران اسامی این داوران را حدود 4 روز قبل از برگزاری جشنواره اعلام کرد. داورانی که از سوی اصحاب سینما و رسانه مقبولیت بیشتری برخوردار بودند.
حال باید دید این دو جشنواره در اختتامیه و نوع داوری آثار و همچنین انتخاب برگزیدگان چگونه عمل کرده و چه نظرات مثبت و منفیای را از تماشاگران، اهالی رسانه، سینماگران و تئاتریها دریافت خواهند کرد.