ماهان شبکه ایرانیان

دکتر علیرضا جلیلی‌فر:

کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها و گویش‌ها در حال پیدا کردن جایگاه خود است

دبیر کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها، گویش‌ها و زبان‌شناسی گفت: همانطور که اهواز و خوزستان در برخی مقوله‌ها مانند نفت یک منبع برای کشور و دنیا محسوب می‌شوند، امیدواریم روزی اهواز منبع بررسی گویش‌ها در دنیا باشد.

کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها و گویش‌ها در حال پیدا کردن جایگاه خود است

دکتر حسین فاضلی در حاشیه برگزاری کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها، گویش‌ها و زبان‌شناسی که امروز (پنجشنبه، 12 بهمن‌ماه) در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا ، اظهار کرد: این دومین کنفرانس بین‌المللی است که برگزار می‌کنیم. موضوع آن نیز بررسی تحولات جاری زبان‌ها و گویش‌ها است.


وی افزود: این کنفرانس سه بخش عربی، فارسی و انگلیسی دارد. در کنفرانس سال گذشته، شرکت‌کنندگانی از 34 کشور حضور داشتند. امسال نیز بیش از 100 مقاله خارجی برای شرکت در کنفرانس دریافت کردیم. با توجه به روابط سیاسی حاکم بین کشورها نیز حدود 80 شرکت‌کننده خارجی در کنفرانس شرکت کردند.

دبیر کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها، گویش‌ها و زبان‌شناسی گفت: در بخش عربی این کنفرانس، کشورهایی مانند عمان، بحرین و عراق؛ در بخش فارسی، کشورهایی مانند ارمنستان، عراق، فرانسه و در بخش انگلیسی نیز کشورهایی مانند تایوان،رومانی، کرواسی و بلغارستان شرکت کرده‌اند. برگزاری چنین کنفرانس‌هایی کمک می‌کند تا هم کشور ما و هم به طور خاص اهواز، به صورت یک برند مطرح شوند.

فاضلی خاطرنشان‌کرد: به صراحت می‌گویم هیچ کنفرانسی در بحث گویش‌ها تا این اندازه مقاله خارجی جذب نکرده است و این کنفرانس، قوی‌ترین کنفرانس موجود در بحث گویش‌ها در بخش بین‌المللی است.

وی در خصوص هدف از برگزاری این کنفرانس بین‌المللی تصریح کرد: توجه خاص به گویش‌های مختلف در اهواز، هدف اصلی ما است. همانطور که در برخی مقوله‌ها مانند نفت، اهواز یک منبع نفتی برای ایران و دنیا است، امیدواریم زمانی برسد که منبع بررسی گویش‌ها نیز اهواز باشد.

کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها و گویش‌ها در حال پیدا کردن جایگاه خود در دنیا است

رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به برگزاری کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها، گویش‌ها و زبان‌شناسی در این دانشگاه، گفت: این کنفرانس در حال پیدا کردن جایگاه خود در محافل علمی مختلف دنیا است.

دکتر علیرضا جلیلی‌فر در حاشیه کنفرانس بین‌المللی زبان‌ها، گویش‌ها و زبان‌شناسی که امروز (پنجشنبه، 12 بهمن‌ماه) در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به نظر می‌رسد امسال تنوع ملیتی شرکت‌کنندگان کنفرانس، نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و این مسأله نوید ارتباطات آکادمیک بیشتر دانشگاه با دانشگاه‌های دیگر دنیا است. همچنین این تنوع ملیتی نشان می‌دهد این کنفرانس در حال پیدا کردن جایگاه خود در محافل علمی مختلف دنیا است.طبیعتا با این روند باید در آینده انتظار داشته باشیم متخصصان این حوزه از نقاط مختلف دنیا برای شرکت در این کنفرانس به اهواز بیایند.

رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: برای اینکه دانشگاه‌ها بتوانند توانایی‌های خود را نشان داده و ارتباطات علمی خود را حفظ کنند، اساتید باید یا مقاله چاپ کنند یا کنفرانس برگزار کنند که از نظر من برگزاری کنفرانس شاید تأثیر بیشتری نسبت به چاپ کتاب داشته باشد چرا که با برگزاری کنفرانس، ما متخصصان را وارد جامعه خود می‌کنیم و ضمن انجام یک کار علمی، اساتید فرصت‌ها و تجارب دیگری را نیز کسب می‌کنند. به همین دلیل برگزاری کنفرانس می‌تواند بسیار مفید باشد.

جلیلی‌فر ادامه داد: همچنین این کنفرانس‌ها می‌توانند ایران و محیط علمی و غیرعلمی ما را به شرکت‌کنندگان بشناساند و تبلیغاتی که گاهی علیه ما می‌شود از طریق این کنفرانس‌ها خنثی خواهد شد. ما نیاز داریم کنفرانس‌های بیشتری برگزار کنیم تا هم از نظر علمی خودمان را معرفی کنیم و هم از نظر فرهنگی سفیر خوبی برای کسانی باشیم که در این گونه کنفرانس‌ها شرکت می‌کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان