ماهان شبکه ایرانیان

پنج نکته که برای شروع هر تجارتی پیش از ۳۰ سالگیتان باید بدانید

برای مثال، می‌دانید جایگزین‌هایی برای نداشتن تجربه‌ی بالا، وجود دارد؟ و این خود موضوع بسیار مهمی است؟

کار آفرینی - پنج نکته که برای شروع هر تجارتی پیش از 30 سالگیتان باید بدانید
پنج نکته که برای شروع هر تجارتی پیش از 30 سالگیتان باید بدانید

برای مثال، می‌دانید جایگزین‌هایی برای نداشتن تجربه‌ی بالا، وجود دارد؟ و این خود موضوع بسیار مهمی است؟

با وجود اینکه سن شما کم است و تجارب زیادی ندارید، تصمیم به راه‌اندازی یک تجارت گرفته‌اید؟ خیلی هم خوب، در واقع چیزی بیش از خوب! فواید خیلی زیادی در شروع یک فعالیت اقتصادی بین 20 تا 30 سالگی نهفته است. از جمله، سودآوری بلندمدت بیشتر و سطح بالاتر انرژی و اشتیاق برای انجام امورات. در ادامه با یوکن همراه باشید.

1. به‌جای تجربه کاری، جایگزین‌هایی هم وجود دارند

فارغ از اینکه شما به‌صورت سهامی عام فعالیت خود را پایه‌ریزی می‌کنید، یا به دنبال سرمایه‌گذار خصوصی هستید یا تجارتتان را خودتان تأمین مالی می‌کنید، در مواجهه با کسانی که به دنبال جلب حمایت از سوی آن‌ها هستید، متوجه خواهید شد که حمایت آن‌ها، ارتباط مستقیمی با میزان تجربه‌ی شما در امر تجارتتان دارد. متأسفانه این موضوع، یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف شما خواهد بود. موضوع خیلی ساده است: شما به‌اندازه‌ی رقبایتان در زمینه‌ی تجارت موردنظر، تجربه ندارید و سرمایه‌گذاران می‌خواهند مطمئن بشوند که شما قادر به جبران این نقیصه هستید.

ناامید نشوید، در واقع جایگزین‌هایی به‌جای داشتن تجربه‌ی بالا هم وجود دارند (درست خواندید!). اگر مبتدی هستید و تجربه‌ی کافی در زمینه‌ی مربوطه را ندارید، می‌توانید از شخصی که در زمینه‌ی آن کار، تجربه‌ی کافی دارد به عنوان مشاور استفاده کنید و یا همراستا با یک مربی که مایل به انتقال تخصص و تجربه‌ی خود می‌باشد جلو بروید.

به علاوه‌ی اینکه می‌توانید شواهد محکم یا دلایل قوی برای داشتن هوش و استعداد لازم برای جبران کم‌تجربگی خود ارائه دهید. وقتی به نقاط ضعف خود پی ببرید و برای جبران آن‌ها، راه‌حل‌هایی را مدنظر بگیرید، موضوع "عدم داشتن تجربه" خیلی دردسرساز نخواهد بود

2. داشتن پشتوانه‌ی مالی خیلی اهمیت دارد

پیش از شروع یک فعالیت اقتصادی، می‌بایست به وضعیت مالی خودتان سروسامان بدهید. اما پیش‌ازاین که در زمینه‌ی تجارت خود، کسب درآمد کنید، باید پشتوانه‌ی مالی داشته باشید و این همان چیزی است که فردی با حدود 20 سال سن، چندان دارای آن نیست.

بدون داشتن پشتوانه‌ی مالی، کار شما برای متقاعد کردن سرمایه‌گذاران برای تخصیص منابع مالی به شما خیلی مشکل‌تر خواهد بود و تضمین یک روال مستمر درآمدزایی، تقریباً غیرممکن خواهد شد. شرایط از این هم می‌تواند بدتر باشد، چراکه شما برای ماه‌های اولیه‌ی شروع فعالیت (و گاهی سال‌های اولیه) جریان سوددهی یا درآمد زایی ثابتی نخواهید داشت. به اینکه چطور می‌خواهید قبوض و مخارج را در این ماه‌ها پرداخت کنید، دقیق و کامل فکر کنید. اگر غرق در شک و شبهه هستید و عملاً اندوخته‌ی شما نزدیک به صفر است، پیش از شروع فعالیت تجاری، باید یک سری کارهای دیگر انجام بدهید.

3. ریسک‌های دلخواه جوانی

جوانی، ریسک پذیری را برای سرمایه گذاری در تجارت یا به طور کلی در زندگی بسیار بالا می‌برد. چراکه حتی اگر اشتباهی فاجعه بار، مانند سرمایه گذاری غلط هم انجام بدهید، باز هم در ادامه‌ی زندگی‌تان، زمان برای جبران مافات خواهید داشت.

به علاوه اینکه در جوانی، دارایی‌های شما کمتر است و به اندازه‌ی افراد مسن‌تر، گره خورده با امورات زندگی نیستید. بدین معنا که شما قابلیت تطابق پذیری و انعطاف خیلی بیشتری را در مواجهه با مشکلات و شرایط پیش بینی نشده در مسیر تجارتتان خواهید داشت. نکته‌ی مثبت دیگر هم این است که: در جوانی، اگر ریسکی را بپذیرید و شکست بخورید، دیگران این شکست را عمدتاً به حساب خامی و کم تجربگی شما خواهند گذاشت تا انعکاسی از شخصیت یا توانایی‌های شما. پس تا جوان هستید، بیشتر و بیشتر ریسک کنید تا از مزیت اخیر استفاده ببرید.

4. شما زمان دارید

معمولاً جوان‌ترها سطح انرژی و علاقه‌ی بالاتری نسبت به همتایان یا همکاران خود دارند. این موضوع پی‌آمد های مثبت زیادی دارد. از جمله خلاقیت بیشتر و احساس لذت بیشتر هنگام انجام امور. اما این موضوع برای کارآفرینان جوان اغلب منجر به انجام سریع و بدون فکر کارها یا خرج کردن بی پروای پول برای به انجام رساندن کارها در سریع‌ترین زمان ممکن می‌شود.

پیشنهاد من؟ آرام و صبور باشید. بدانید که تمام عمر باقی مانده‌ی شما، پیش روی شما است و با اینکه رساندن تجارت به بالاترین نقاط قابل دستیابی بسیار لذت بخش می‌نماید اما این موضوع بدون صبوری و آرامش، محقق نخواهد شد. اگر بیش از حد مشتاق و عجول باشید، هرگز به اهداف بلند مدت خود نخواهید رسید.

5. این احتمالاً پایان کار نخواهد بود

احتملا با این طرز فکر که تجارت فعلی شما پایان مسیر اشتغال زایی و کسب درآمد برای شما نخواهد بود، به آرامش بیشتری خواهید رسید. احتمالاً از آمار و اطلاعاتی که نشان می‌دهند که چطور بیشتر تجارت‌ها شکست می‌خورند باخبر هستید، اما تا وقتی که جوان هستید، درک و پذیرش اینگونه واقعیت‌ها برای شما بسیار سخت است.

فارغ از اینکه تجارت شما موفق یا شکست خورده خواهد بود، احتمال دارد که از آن بیرون بروید یا وقتی که به پایداری رسید، به فرصت‌های دیگر درآمدزایی روی بیاورید. وقتی که به تجارت خود، به عنوان امری موقت یا به عنوان یکی از پله‌های ترقی و پیشرفت نگاه کنید، از پیشآمدهای کوچک، دچار استرس‌های کمتری خواهید شد و قادر خواهید بود که تصمیمات بهتری را با گستره‌ی دید وسیع‌تر و با تفکر آینده محور بگیرید.

با مد نظر گرفتن نکات فوق، می‌توانید روی قدرت هاتان متمرکز شده و نقاط ضعف را بپوشانید. هرگز "زمان طلایی برای آغاز تجارت" فرا نخواهد رسید اما برای بدست آوردن بزرگ‌ترین شانس‌های موفقیت و پیشرفت، داشتن زمان‌بندی درست و دانستن معایب و مزایای روال زمان بندی‌ای که در ذهن خودتان طراحی کرده‌اید، بسیار ضروری است.

اجازه بدهید که تکاپوی شما، به هر کجا که باید، شما را ببرد و نگذارید که چالش‌ها یا شکست‌ها، سد راه دست آوردهای شما بشوند.

 

منبع : Entrepreneur

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان