مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.
مواد مورد نیاز
- سیب زمینی: 4 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- زردچوبه: 1 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
مواد مورد نیاز درونی
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
- جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
- رب گوجه فرنگی: 2 ق س
- ادویه کاری: 1 ق چ
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 ق س
روش پخت
1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.
5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.
6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.