با حضور رئیس جمهوری؛

دومین مرحله از عملیات احداث فاز سوم بندر شهید رجایی آغاز شد

بندرعباس - دومین مرحله از عملیات احداث فاز سوم طرح توسعه پایانه کانتینری بندر شهید رجایی با حضور دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری آغاز شد.

دومین مرحله از عملیات احداث فاز سوم بندر شهید رجایی آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز چهارشنبه با حضور دکتر روحانی رئیس جمهوری دومین مرحله از عملیات احداث فاز سوم طرح توسعه پایانه کانتینری بندر شهید رجایی کلید خورد.

قرار است با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی و بهره گیری از تجهیزات و فن آوری های روز دنیا، 1400 متر اسکله جدید در بزرگترین بندر بازرگانی ایران طی 36 ماه ساخته شود که در زمان بهره برداری کامل از این زیرساخت بندری، به صورت همزمان سه کشتی بسیار بزرگ اقیانوس پیمای نسل هفتم جهان با 400 متر طول، 17.5 متر آبخور و 18هزار و 400 کانتینر ظرفیت، می توانند در این اسکله ها پهلو بگیرند. علاوه بر این، 110 هکتار محوطه برای راه اندازی یک ترمینال جدید کانتینری در پسکرانه بندر هم آماده می شود.

عملیات اجرایی ساخت فاز 3 بندر شهید رجایی، با سرمایه گذاری 8 هزار و 600 میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی تامین مالی می شود ( با این توضیح که اعتبار ساخت آن بدون استفاده از بودجه های نفتی کشور انجام می گیرد) و در چشم انداز سه سال آینده، ظرفیت این بندر از 6 میلیون به 8 میلیون کانتینر افزایش خواهد یافت.

از سوی دیگر، برای جمعیت چشمگیری  نزدیک به 7هزار و 500 نفر مستقیم و غیرمستقیم ( پس از پایان دوره بهره برداری کامل پایانه جدید) اشتغالزایی صورت می گیرد . در مجموع با اجرای این طرح بزرگ دریایی و بندری، گامی مهم برای افزایش سهم ایران توی بازار تجارت جهانی و ارتقاء جایگاه بزرگترین بندر کانتینری ایران در میان 100 بندر برتر دنیا برداشته خواهد شد.

یادآور می شود، مقدمات مرحله نخست احداث زیرساخت های فاز 3 بندر شهید رجایی در جریان نخستین سفر دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری  اسلامی ایران به استان هرمزگان(ششم اسفندماه 92) در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام یکسری مطالعات، کمتر از یکسال بعد (بهمن ماه 93)عملیات عمرانی این طرح عظیم بندرسازی با حضور معاون اول رئیس جمهور، شروع شد.

نتیجه این حرکت راهبردی و همچنین رونق گرفتن تعاملات بین المللی ایران با کشورهای غربی در دوره پسابرجام، به این جا رسیده که هم بخش عمده دانش بندرسازی توسط مهندسان و متخصصان ایرانی، بومی سازی و نیاز ما به خارجی ها مرتفع شده، هم با تامین تجهیزات استراتژیک اسکله های فاز 2، ظرفیت مهم ترین بندر کشور به 6میلیون تی.ای.یو کانیتنر افزایش پیدا کرده و مهم تر از همه اینکه، طی سه چهار سال اخیر برای جمعیتی نزدیک به 4هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است که نقطه عطفی در عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال 96(اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) قلمداد می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر