ماهان شبکه ایرانیان

خواص به لیمو و معجره های این گیاه پرخاصیت

به لیمو از زمان های گذشته تا به امروز به عنوان یک گیاه دارویی مفید برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید از این گیاه در موارد غیر از درمان نیز استفاده کنید. در این مطلب انواع خواص به لیمو را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

به لیمو از زمان های گذشته تا به امروز به عنوان یک گیاه دارویی مفید برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید از این گیاه در موارد غیر از درمان نیز استفاده کنید. در این مطلب انواع خواص به لیمو را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

به لیمو یک نوع گیاهی دارویی است که دارای عطر و طعم دلپذیری است. این گیاه دارای خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی است و برگ و اسانس آن دارای کاربرد های فراوانی است. در ادامه این مطلب شما را انواع خواص به لیمو آشنا می سازیم.

به لیمو مانند قهوه سبز و چای سیاه از انواع نوشیدنی ها با خواص بی شمار است و این گیاه دارویی دارای ترکیبات خوشبو مختلفی می باشد. ترکیبات این گیاه مربوط به رایحه های برگ های آن است و همین ترکیبات هستند که به لیمو را خوشبو ساخته اند از جمله این ترکیبات می توان به سیترال و نرول و ژرانیول اشاره کرد و انواع ترکیبات مهم دیگر این نوع گیاه دارویی عبارتند : کارون و لیمونن و دی پنتن و متیل هپتانون. خواص به لیمو را در ادامه این مطلب مورد بررسی قرار می دهیم.

خواص دارویی به لیمو



خواص به لیمو چیست ؟

از برگ های به لیمو می توانید به عنوان طعم دهنده برای چای و دسر و کیک و مربا و غذا های دریایی و طبخ ماهی ها استفاده نمایید. علاوه بر برگ به لیمو از اسانس آن نیز در تهیه انواع ادکلن ها و عطر ها استفاده می شود. به لیمو هم چنین دارای خواص درمانی بسیار زیادی می باشد.

به لیمو با خواص شگفت انگیز برای بدن

بررسی خواص دارویی به لیمو

  1. به لیمو به عنوان یک داروی مقوی برای معده استفاده می شود و ضد نفخ و ضد اسپاسم و مسهل است. و بهتر است که از چای به لیمو برای درمان معده استفاده نمایید.
  2. از دیگر خواص به لیمو می توان به خاصیت آرام بخش بودن آن اشاره کرد و هم چنین به لیمو بهترین داروی گیاهی برای تسکین اعصاب است.
  3. ضد درد
  4. ضد باکتری
  5. ضد تشنج
  6. تسکین دهنده خستگی و درد های عصبی
  7. از برگ های به لیمو به عنوان یک داروی ضد قارچ کاندیدا آلبیکس استفاده می کنند.
    بررسی خاصیت های شگفت انگیز به لیمو
  8. چای این گیاه دارویی آرام بخش و ادرار آور است و برای درمان سرگیجه و تپش های قلب مفید است.
  9. محرک و معرق قوی
  10. خلط آور
  11. رفع کردن صدا های مبهم در درون گوش
  12. درمان سردرد و میگرن
  13. اسانس به لیمو دارای خاصیت ضد میکروبی است و امولسیون موجود در اسانس این گیاه دارویی یک کشنده قوی برای شته ها و کرم های ریز است.
  14. درمان بیماری آسم
  15. رفع درد های شکم و دل پیچه
  16. درمان سوء هاضمه در افراد بی اشتها

خواص درمانی به لیمو

در ادامه این مطلب شما را با انواع خواص درمانی و مصرف این دارو گیاهی آشنا می سازیم.

بررسی خواص به لیمو

درمان بی خوابی و افسردگی 

اگر شما دچار بی خوابی و یا افسردگی شده اید بهتر است که با روش های خانگی و طبیعی مشکل خود را حل کنید. می توانید بعد از شام و یا قبل رفتن به رختخواب یک لیوان از دم نوش به لیمو را میل کنید با استفاده از این گیاه دارویی می توانید خواب آرام و خوبی را تجربه کنید. هم چنین این گیاه اعصاب را تقویت می کند و برای درمان افسردگی نیز مفید است.

درمان بی خوابی با نوشیدن به لیمو

به لیمو به هضم غذا کمک می کند

اگر شما از ناراحتی های معده مانند نفخ و گاز معده رنج می برید دم نوش به لیمو را استفاده نمایید تا هضم غذای شما را آسان تر نماید و ناراحتی های معده را از بین ببرد.

درمان سرماخوردگی

اگر شما به دنبال درمان خانگی سرماخوردگی هستید مصرف به لیمو یکی از بهترین و موثرترین روش ها به حساب می آید به لیمو هم چنین دارای خاصیت ضد سرفه و ضد تب است.

خواص چای به لیمو

طرز تهیه دمنوش به لیمو

ابتدا مقداری آب با دمای 80 درجه را در درون قوری مناسبی بریزید سپس یک قاشق غذا خوری از برگ به لیمو را به آب درون قوری اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا به لیمو دم بکشد میتوانید در هنگام سرو این دمنوش مفید از نبات و یا عسل استفاده نمایید.

خواص دارویی به لیمو

مصرف این گیاه دارویی دارای عوارض جانبی خاصی نیست ولی بهتر است در افراد با بیماری نارسایی کلیوی و هم چنین در دوران بارداری و شیر دهی از مصرف زیاد این گیاه خودداری کنید. در این بخش از سلامت مجله آرگا شما را با انواع خواص به لیمو آشنا ساختیم که امیدواریم با خواندن این مطلب علمی بتوانید از خواص این گیاه دارویی بهره مند شوید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع خاصیت های گیاهان دارویی به بخش خواص گیاهان دارویی مراجعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان