ماهان شبکه ایرانیان

فواید بی نظیر مصرف جوز هندی که تا به حال نمی دانستید!

خواص جوزهندی چیست؟ با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با فواید بی نظیر جوز هندی آشنا شوید. جوز هندی را می توان یکی از خوشمزه ترین و تندترین چاشنی ها دانست که خیلی ها اطلاعاتی کافی از خواص آن ندارند

خواص جوزهندی چیست؟

با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با فواید بی نظیر جوز هندی آشنا شوید.

خواص جوز هندی

جوز هندی

را می توان یکی از خوشمزه ترین و تندترین چاشنی ها دانست که خیلی ها اطلاعاتی کافی از خواص آن ندارند. منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن می شود.

جوز هندی

فیبر غذایی جوز هندی

از دانه های جوز هندی در آشپزی به عنوان منبع فیبر می توانید استفاده کنید. فیبر ماده مغذی مهمی برای سلامتی در بلند مدت است. فیبر به کنترل کلسترول و قند خون کمک می کند. رژیم پر فیبر خطر بیماری های مزمن از جمله دیابت نوع 2 و بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد.

فیبر مدفوع را نرم می کند؛ بنابراین احتمال یبوست را کاهش می دهد. همچنین با اختلالات گوارشی دیگر مانند بیماری دیورتیکولار مقابله می کند. هر دو قاشق غذا خوری دانه جوز هندی آسیاب شده، 2.9 گرم فیبر دارد که 8 درصد از میزان فیبر توصیه شده روزانه در مردان و 11 درصد فیبر زنان را تأمین می کند.

مس و منگنز

دانه جوز هندی با افزایش مواد معدنی دریافتی به ویژه مس و منگنز فواید زیادی برای بدن دارد. مس و منگنز موجب تقویت ساختار اسکلتی بدن و حفظ سلامت آن می شوند. همچنین منگنز به سنتز هورمونهای جنسی کمک می کند و مس سیستم ایمنی را تقویت می کند. یک سهم پودر دانه جوز هندی، حاوی 0.41 میلی گرم منگنز است که 23 درصد و 18 درصد از مقدار منگنز توصیه شده روزانه را به ترتیب برای زنان و مردان تأمین می کند. همچنین همین مقدار جوز هندی حاوی 144 میکرو گرم مس می باشد که 16 درصد مقدار مس مورد نیاز روزانه را تأمین می نماید.

جوز هندی

خواص جوز هندی

جوز هندی

  • خستگی مفرط و استرس را از بین می برد.
  • با اضطراب و افسردگی مقابله می کند.
  • در طب چینی، برای درمان التهاب و درد معده از جوز هندی استفاده می شود.
  • برای تسکین درد مفصل، عضله و آرتریت روغن این ادویه را روی محل بمالید.
  • جوز هندی و روغن آن ناراحتی های گوارشی مانند اسهال، یبوست و نفخ را برطرف می کند.
  • به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی، به طور موثر بوی نامطلوب دهان را از بین می برد.
  • رژیم غذایی نادرست، آلودگی هوا، استرس، دخانیات و مصرف برخی از داروها به تراکم سموم در اعضای بدن به خصوص کبد و کلیه منجر می شود. جوز هندی با دفع این سموم، کبد و کلیه را تصفیه می کند.
  • جوز هندی مانع از شکل گرفتن سنگ کلیه می شود.
  • ناراحتی پوستی را برطرف می کند و باعث لطافت پوست می شود.
  • برای رفع بی خوابی، قبل از خواب، یک لیوان شیر را با مقداری پودر جوزهندی مصرف کنید.
  • درد دندان را آرام می کند.
  • کاهش دهنده فشار خون است.
  • ماساژ منظم با این روغن باعث گردش مناسب خون در بدن می شود و از این رو در حفظ سلامت قلب موثر است.
  • خاصیت ضد سرطانی

دانه جوز هندی حاوی مواد شیمیایی است که با رشد سرطان مقابله می کنند. یک مطالعه که در سال 2007 در Journal of the Medical Association of Thailand منتشر شد، نشان داد ترکیبات ناشناخته ای در جوز هندی وجود دارند که قادرند با رشد سلولهای لوکمی (نوعی سرطان خون) در مطالعات آزمایشگاهی، مقابله کنند. در مطالعه آزمایشگاهی دیگری که در سال 2005 در Toxicology Letters منتشر شد، مشخص شد جوز هندی مرگ سلول های سرطان مغز را افزایش میدهد.

جوز هندی

گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان