به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ چهارم مهر ماه بود که دستورالعمل پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی آیت الله آملی لاریجانی در قوه قضاییه ابلاغ شد و پس از آن پیگیری این سیاست در برنامه کاری روسای دادگستریها و دادستانها قرار گرفت.
پس از تاکید رئیس قوه قضاییه مبنی بر تشکیل کارگروه در سطح استانی و پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، دادستانهای سراسر کشور با حمایت حقوقی و قضایی از فعالیتهای اقتصادی مجاز، ساماندهی شعب تخصصی امور اقتصادی، احاله پرونده مراکز تولیدی به داوری و ... در صف مقدم پیگیری این سیاست قرار گرفتند که در این گزارش به نقش دادگستری و دادستانی سمنان اشاره میشود.
بازدید از شرکت تولیدی و صنعتی آریاترانسفو شهمیرزاد
حیدر آسیابی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با تاکید بر ضرورت بررسی مشکلات واحدهای صنعتی با هدف حمایت از تولید و اشتغال اظهار کرد: در ستاد پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه تاکید شده دادستان های هر استان از نزدیک از واحدهای صنعتی استانها بازدید و مشکلات این واحدها را بررسی کنند. وی گفت: مقرر شده پس از بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی هماهنگی لازم با دستگاه های اجرایی برای برطرف شدن مشکلات واحدها صورت گیرد، این در حالی است که واحد صنعتی آریا ترانسفور یکی از واحدهای بزرگ در خاورمیانه است که توانسته فرصت اشتغال بیش از 1هزار نفر را فراهم کند.
فراهم شدن زمینه اشتغال 500 نفر در شرکت تولیدی و صنعتی آریاترانسفو شهمیرزاد
با ورود دادستانی و سرکشی از این شرکت تولیدی به گفته آسیابی این واحد قرار است درآینده ای نزدیک زمینه اشتغال 500 نفر دیگر از جوانان استان را فراهم کند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان همچنین گفت: در راستای حمایت از فعالان بخش خصوصی حمایت قضایی هم باید ایجاد شود تا تولیدکنندگان با آسودگی به تولید محصولات بپردازند.
آسیابی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان سه قوه شاهد پویایی اقتصاد کشور باشیم و چنانچه این واحدها مورد حمایت قرار گیرند می توانند در خودکفایی اقتصاد کشور سهم بسزایی داشته باشند.
وی همچنین تصریح کرد: فعالیت این واحد تولیدی موجب شده کشورمان در صنعت برق به مرز خودکفایی برسد، افراد بخش خصوصی جهادگران اقتصادی نظام هستند، باید بخش خصوصی میدان دار اقتصاد کشور باشد و این نیازمند حمایت مسئولین 3 قوه است.
دادستان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما درصد اشتغال را بالا ببریم میزان جرائم و آسیبهای اجتماعی در جامعه هم کاهش می یابد.
ایجاد هماهنگی بین دستگاهها برای رفع موانع قضایی در تولید و اشتغال
حیدر آسیابی دادستان عمومی و انقلاب مرکز سمنان در گفت و گو با خبرگزاری میزان، بر ضرورت ایجاد هماهنگی بین دستگاه ها برای رفع موانع قضایی در تولید و اشتغال تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم اشتغال را در واحدهای تولیدی و جامعه حفظ کنیم بالاترین کاهش جرم را خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه به دنبال هر فقر و بیکاری جرم و آسیب اجتماعی می تواند بوجود آید گفت: اشتغال افراد در واحدهای تولیدی و صنعتی می تواند در کاهش وقوع جرم موثر باشد.
آسیابی گفت: تولید یک زنجیره است و باید برای حفظ زنجیره تولید همه تلاش کنند و پای کار بیایند. دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان یکی از اهداف قوه قضائیه را ایجاد هماهنگی بین دستگاه ها برای رفع موانع قضایی در تولید و اشتغال عنوان کرد و افزود: بکار گیری مدد جویان در واحدهای تولیدی و صنعتی بسیار تحسین برانگیز و در راستای تحقق شعار سال است.
وی یکی از وظایف دادستان را بازدید از واحدهای تولیدی و اطلاع از مشکلات آن واحدها دانست و خاطرنشان کرد: ازجمله سیاستهای دستگاه قضا در جهت اقتصاد مقاومتی، برطرف کردن موانع تولید است. وی بالاترین گام در حوزه اقتصاد مقاومتی را اشتغال نیروی انسانی در واحدهای تولیدی و صنعتی عنوان کرد.