جلال رحیمی در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با نحوه شکلگیری مجلس ایثارگران کشور اظهار کرد: این مجلس با رهنمودهای مقام معظم رهبری ایجاد شده است. ایشان فرمودند ایثارگران در صحنههای مختلف جامعه حضور داشته باشند و در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها نقش فعالی بر عهده بگیرند.
وی ادامه داد: سردار دهقان، وزیر دفاع که پیش از این رئیس بنیاد شهید بودند پیگیر این موضوع شدند و این مجلس را راه انداختند تا ایثارگران نیز در تصمیمگیریهای کلان کشور بتوانند به سه قوه مشورت دهند.
رحیمی گفت: پنج گروه عضو این مجلس هستند که پدران، مادران، همسران، فرزندان و همسنگران شهید میتوانند عضو این مجلس باشند. منظور از همسنگران همان ایثارگران و جانبازان عزیز هستند. هر استان پنج نماینده دارد. در استانهایی مثل کرمانشاه که تعداد شهدا زیاد هستند، 10 نفر و در استانهایی مثل اصفهان 15 نفر و در استانی مانند تهران 25 نفر نماینده آن استان در مجلس ایثارگران هستند.
وی خاطرنشان کرد: هیچ کدام از نمایندگان این مجلس حتی یک ریال حقوق هم دریافت نمیکنند. در واقع برخلاف تمام مجالس دنیا نه تنها حقوق، اضافه کار و حق مأموریت نمیگیرند بلکه با هزینه خودشان برای عشق به رهبر، امام (ره) و شهدا میآیند تا به مسئولین کمک کنند.
رئیس مجلس ایثارگران کشور در پایان گفت: جلسه بعدی ما بعد از انتخابات سال 96 برگزار میشود، چرا که نمیخواهیم هیچ شائبه انتخاباتی در کارمان باشد.