این کتاب که با ترجمه مشترک دکتر محمد قمری و الهه پورطهماسبی توسط انتشارات آرادمان در آستانه نمایشگاه کتاب تهران انتشار یافته، در 12 فصل کلی و 120 زیرفصل، به تبیین شرایط و مسائل، و نیز ارائه راهکارهایی برای بهبود زندگی فردی از طریق ایجاد صمیمت درستِ بین فردی در جامعه مدرن پرداخته است؛ در فصلهایی با عنوانهای: «درک صمیمت زوجین»، «انواع صمیمیت زوجین»، «نیازهای روانی- هیجانی»، «صمیمیت و کنترل بین فردی»، «جنسیت با مهارتها و سبکهای صمیمیت»، «مشاجره، صراحت نداشتن و عدم افشاگری»، «سرمایهها و استراتژیهای فردی»، «نمایشهای تحلیلبرنده انرژی»، «نمایشهای انرژیبخش»، «فرسایش صمیمیت»، «ماهیت صمیمیت مدرن» و «صمیمیت، قدرت و حوزههای اجتماعی».
درک لیدر، مؤلف انگلیسی کتاب که نسخه فارسی آن در 271 صفحه به بهای 27 هزار تومان منتشر شده، در مقدمه کتاب خود آورده است: «موضوع این کتاب درباره رفتارهای مرتبط با صمیمیت و قدرت است که پیریزیکننده روابط شخصی بین زوجین (و در مقیاس کوچکتر، بین دوستان) در جهان مدرن است.
این کتاب، عمدتا و نه منحصرا، با پرسشهایی، بر پویایی بین فردی روابط زوجین و دوستان تمرکز میکند؛ پرسشهایی نظیر: صمیمیت چگونه بهدست میآید؟ افراد چگونه روابط نزدیک و صمیمی ایجاد میکنند؟ وقتیکه صمیمیت آنها کاملا از بین میرود یا از ادامه باز میماند، چه اتفاقی میافتد؟ اینها سؤالهای تحلیلی مهمی در علوم رفتاری انسان هستند که بهندرت توسط جامعهشناسان مطرح شدهاند.
در عین حال چنین پرسشهایی خیلی مهمتر از آن هستند که کاملا بهعهده مرشدان و معلمان خودیاور، و نیز نویسندگان کتابهای روانشناسی مشهور گذاشته شوند...»
در مقدمه مترجمان فارسی کتاب «صمیمت و قدرت» نیز بر این نکته توجه داده شده که در کتاب حاضر تعامل صمیمت و قدرت مطرح شده است که خواننده را با انواع صمیمیت و دیدگاههای مختلف در مورد آن آشنا و به تفکر در مورد نوع تعامل ترغیب میکند.