به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید محمدی سرپرست سازمان حج و زیارت اظهار داشت: به دنبال تعلیق سفرهای عمره، استقبال مردم برای اعزام به سفرهای زیارتی عتبات عالیات افزایش یافته، از این رو در سازمان حج و زیارت در راستای تامین نیاز زائران ایجاد بستههای متنوع سفر عتبات با تعداد روزها و خدمات متفاوت در برنامه قرار گرفته است.
وی افزود: طرح اعزامهای استانی عتبات که برنامه سفر بر اساس ذائقه زائران هر استان برنامهریزی شده، از دیگر برنامههای در حال اجرای در راستای پاسخ به خواستههای مشتاقان زیارت عتبات عالیات است همچنین برای کارکنان دستگاهها، شرکتها و کارخانجات بستههای سفرهای ویژه عتبات برنامهریزی شده است.
سرپرست سازمان حج و زیارت همچنین بیان کرد: در راستای تسهیل سفر زائران عتبات طی مذاکرات و تفاهمی که با بانکهای ملی و ملت داشتهایم، به سپردهگزاران سفرهای عمره در این بانکها، تسهیلات سفر به عتبات عالیات اعطا میشود.
محمدی در خصوص اقدامات سازمان حج و زیارت در راستای افزایش رضایتمندی زائران عتبات عنوان کرد: فرآیند ثبت نام زائران تسهیل یافته، سامانهای برای ثبت نام زائران عتبات تعبیه شده و برای ثبت نام سفرهای عتبات نیازی به مراجعه حضوری زائران نیست.
سرپرست سازمان حج و زیارت به تقویت سیستم نظارتی سازمان بر عملکرد منابع انسانی که به زائران خدمات ارائه میدهند، اشاره کرد و گفت: در این فرآیند اشکالات شناسایی شده و برای رفع آن و همچنین نیازسنجی آموزشی منابع انسانی برنامهریزی میشود.
محمدی در سخنانش از تلاش این سازمان در راستای کاهش هزینهها و بهبود خدمات اسکان و تغذیه و تدارکات زائران بویژه در حوزه سفرهای حج در سالهای اخیر خبر داد.
سرپرست سازمان حج و زیارت کشورمان به برنامههای این سازمان در زمینه توسعه زیرساختهای خدماتی زائران عتبات اشاره داشت و بیان کرد: در سفرهای عتبات با محدودیت زیرساختهای خدماتی و رفاهی در کشور عراق مواجه هستیم از این رو سرمایه گذاران داخلی و عراقی را تشویق کردیم تا در زمینه توسعه زیرساختهای خدماتی در عراق فعال شده و شرکت امید زائر نیز در همین راستا تاسیس شده است.
وی به ساخت زائرسرای طریق القدس در نزدیکی مرز چذابه و همچنین پروژههای در دست اجرا در عراق اشاره کرد و گفت: با ساخت هتل در عراق به دنبال الگوسازی و فرهنگسازی در زمینه هتلداری در عراق را دنبال کردیم.
سرپرست سازمان حج و زیارت توجه به فعالیت بخش خصوصی را از سیاستهای این سازمان برشمرد و گفت: در حال حاضر 2440 دفتر زیارتی در سراسر کشور در زمینه سفرهای زیارتی فعالیت میکنند که مجموعه دفاتر زیارتی در هر استان شرکت مرکزی کارگزاران زیارتی در هر استان را تشکیل داده و 31 شرکت مرکزی کارگزاران زیارتی در استانهای کشور و شهرستان کاشان مجموعهای به نام شرکت شمسا را تشکیل میدهند که در قالب این مجموعه به زائران عتبات عالیات خدمات رسانی میشود.