به گزارش ایسنا،حجتالاسلام والمسلمین شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح سه شنبه در دومین جشنواره آموزشی – تحصیلی جایزه ملی ایثار که با حضور معاون اول رئیس جمهوری در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به پیشینه اجرای طرح شاهد خاطر نشان کرد:در سال 65 امام خمینی (ره) نسبت به امور تحصیلی و فرهنگی فرزندان ایثارگران دستوری دادند که بنیاد شهید عهده دار اجرای آن شد و طرح شاهد را بر مبنای آن دستور برنامهریزی کرد.
بر اساس این طرح بنا بر این شد که وظیفه آموزش و تربیت فرزندان شهدا و ایثارگران را از کودکستان تا دوران تحصیل در دانشگاه بر عهده بگیرند.
وی اظهار کرد:امسال سی و دومین سال اجرای این طرح است و ما در طول این سالها همواره تلاش کردهایم که فرمان حضرت امام را به بهترین وجه انجام دهیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در مجموع 158 هزار فرزند شهید و ایثارگر در دانشگاهها و 46 هزار فرزند شهید وایثیارگر در مقاطع تحصیلی برخی مدارس و همچنین 2500 نفر از این فرزندان در حوزههای علمیه مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد:دومین جشنواره جایزه ملی ایثار با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه قم ، دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت خانههای علوم و بهداشت و آموزش و پرورش برگزار میشود.
وی افزایش انگیزه، نشست و تحرک تحصیلی ، معرفی و ارج نهادن به مقام آموزش و پرورش و فرصت آفرینی برای استعدادهای برتر را از جمله اهداف بنیاد شهید برای برگزاری جشنواره جایزه ملی عنوان کرد.
وی با اشاره به نحوه انتخاب برگزیدگان این جشنواره گفت: کمیتههای داوری این جشنواره مستقیما در وزارتخانههای نامبرده ، مرکز مدیریت حوزهی علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد و این مراکز هر کدام نفرات برتر خود را به ما معرفی کردند و در مجموع امروز از 71 نفر برتر در مقاطع مختلف تحصیلی تقدیر شد.
به گفته شهیدی مراسم تجلیل از برگزیدگان جایزه ملی ایثار 12 نفر از مرکز مدیریت حوزه علمیه قم 18 نفر از دانشگاه آزاد اسلامی 11 نفر از وزارت آموزش و پرورش و سایرین از وزارتخانههای بهداشت و علوم به عنوان برگزیده از سوی معاون اول رئیس جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به فرمایشات رهبری بر لزوم گام برداشتن بنیاد شهید در مسیر نهادینه کردن فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه اظهار کرد:با تصمیم رئیس جمهوری نسبت به اجرای قانون خدمات رسانی به ایثارگران، دبیرخانه فرهنگ ایثار و شهادت در سال 93 در بنیاد شهید شکل گرفت و تا به امروز گامهای خوبی در این زمینه برداشته شده است. با این وجود امیدواریم بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه اجتماعی کنیم چرا که اگر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه همانطور که رهبری خواسته است اجرایی شود، انقلاب و همه زحماتی که شهدا و رزمندگان کشیدهاند ایمن خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر لزوم فعالیت یبشتر ستادهای شاهد دردانشگاهها، از مسئولان دانشگاهها و وزارتخانههای آموزشی درخواست کرد که توجه بیشتری نسسبت به هدایت تحصیلی و مشاوره دانشجویان شاهد داشته باشند.