به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: در حالی که این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و تلاش برای جلوگیری از گسترش هرچه بیشتر آن، مردم تصمیم به خانهنشینی گرفتهاند، متاسفانه عدهای هم از این معضل سوء استفاده کرده و اقدام به فریب کاربران با وعده اینترنت رایگان میکنند.
وی ادامه داد: در این روش، پیامی در گروهها و کانالهای شبکههای اجتماعی دست به دست میشود که برای دریافت اینترنت رایگانی که به مدت 60 روز برای هر اپراتور تلفن همراه ارائه شده، میتوانید روی لینکی که در پیام هست، کلیک کنید؛ غافل از اینکه این لینک تنها روشی جدید برای فیشینگ محسوب میشود و در صورتی که اگر از افزونه ضدفیشینگ استفاده کنید، با وارد شدن به این سایت به شما اعلام میکند که احتمال فیشینگ وجود دارد و بهتر است از وارد شدن به آن خودداری شود.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره بر اینکه اینترنت رایگان فقط برای مشترکان اینترنت ثابت یا اینترنت خانگی است و اینترنت همراه و سیار رایگان نیست، بیان داشت: کاربران نباید به هیچ وجه مورد فریب این دست تبلیغات اعم از دریافت شارژ رایگان، دریافت حجم اینترنت رایگان، اد کن جایزه بگیر و ... قرار بگیرند و به هیچ وجه اقدام به نصب اینگونه نرمافزارها نکنند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بسیاری از نرمافزارهایی که در سایتها و شبکههای اجتماعی تبلیغ شده و رایگان برای نصب قرار دارد، میتواند یک بدافزار باشد که اقدام به جاسوسی از سیستم ویا سوءاستفاده از اطلاعات و امکانات سیستم کند.
سرهنگ رامین پاشایی ضمن تأکید بر اینکه مجرمان سایبری به راحتی کاربران را برای ورود به این درگاههای جعلی تشویق میکنند، بنابراین کاربران با صفحاتی روبرو میشوند که ادعا دارند بستههای رایگان اینترنتی یا شارژهای شفگت انگیز و ارزان تلفن همراه میفروشند و کاربر با خرید مبلغ مشخصی به درگاههای جعلی هدایت میشوند، به هموطنان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از جرایم سایبری میتوانند از طریق وبسایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی cyberpolice.ir از آخرین هشدارهای سایبری و روشهای پیشگیری از جرایم سایبری مطلع شوند.
بیشتر بخوانید: مجرمان در فیشینگ تلفنی به دنبال اطلاعات بانکی شما
بیشتر بخوانید: کلاهبرداری از کاربران اینترنتی با ساخت سایت جعلی درگاه بانکی