ماهان شبکه ایرانیان

درمان استرس، پارکینسون و بیماریهای کبد با گیاهان دارویی

تأثیر گیاهان دارویی بر کاهش استرس مصرف گیاهان دارویی علاوه بر کاهش استرس، در درمان بیماریهای مفاصلی و بهبود زخم ها نیز مؤثر است؛ همچنین این داروها خاصیت ضدعفونی کننده نیز دارند

درمان استرس، پارکینسون و بیماریهای کبد با گیاهان دارویی

تأثیر گیاهان دارویی بر کاهش استرس

مصرف گیاهان دارویی علاوه بر کاهش استرس، در درمان بیماریهای مفاصلی و بهبود زخم ها نیز مؤثر است؛ همچنین این داروها خاصیت ضدعفونی کننده نیز دارند.
مصرف بی رویه داروهای شیمیایی نه تنها منجر به عوارض جانبی می شود بلکه در برابر بیماری مقاومت خود را از دست می دهد بنابراین بهتر است از روش های غیر تهاجمی تری استفاده شود.
در کشورهای دیگر گیاهانی همچون ریحان، نعناع، بابونه، گل شمعدانی و استدوخدوس و نیز اکالیپتوس توسط پرستاران در بیمارستان ها برای درمان بیماران استفاده می گردد.
این گیاهان را به صورت عرق، بخور و یا به صورت موضعی و یا حمام کردن بیمار با روغن های اسانسی آن برای درمان بیماران استفاده می کنند.
اما مصرف داروهای گیاهی به دلیل اینکه استرس را در فرد کاهش می دهد، سیستم ایمنی بدن فرد را نیز تقویت می کند و فرد را نه تنها در برابر بیماری خود بلکه حتی از عوامل بیماری های دیگر نیز ایمن می گرداند.
در حال حاضر این داروها به دلیل اینکه دارای خاصیت ضدعفونی کننده هستند، در شوینده ها و شاپوها نیز استفاده می شوند.
این نعمت های الهی که بسیار آسان و ارزان و متنوع در دسترس همه قرار دارد و با مصرف آنها عوارض کمتری هم فرد را تهدید می کند را بیشتر استفاده کنید.

تاثیر عرقیات گیاهی در درمان بیماری پارکینسون

برای درمان بیماری «پارکینسون» می توان از ورزش های عضلانی کوتاه مدت، ایجاد آرامش روحی، مبارزه با ناهنجاری های محیطی، داروها و عرقیات گیاهی استفاده کرد.
در بیماری پارکینسون، نوعی سکته ی خفیف همراه با فشار شدید عصبی به وجود می آید که در صورت عدم درمان بیماری در مراحل اولیه، عوارضی نظیر رعشه در عضلات، ناشنوایی و بی خوابی به وجود می آید.
داروهایی همچون کاربی دوپا، لوودوپا و آنالاپویل تا زمان محدودی به بیماری کمک کرده و از شدت بیماری می کاهند، اما آنها باعث درمان واقعی نمی شوند.
داروهای گیاهی از رده ی عرقیات نظیر بیدمشک، بابونه، عرقیات ضد سردی، قرص های نعناعی، گیاه خاک سرخ، انواع دم کردنی ها از ایجاد فشارهای عصبی جلوگیری می کند و مصرف روزانه ی آنها به مقدار معیّن می تواند از عوارض بعدی بیماری پارکینسون شامل گرفتگی عضلات، رعشه و بی خوابی پیشگیری کند.
استفاده از داروهای شیمیایی برای درمان این بیماری، از ایجاد ویروس های گریپ جلوگیری و سردردهای خفیف که در اکثر افراد دیده می شود را مخفی نگه داشته و باعث جلوگیری از رشد ویروس های بیشتری در بدن می شود.
بنابراین داروهای شیمیایی در درمان قطعی پارکینسون تأثیر کمی دارند و به مرور زمان بیمار را با مشکلات عدیده ای همچون آلزایمر و اختلال در سیستم عصبی مواجه می کند.

عرقیات مناسب در پاکسازی و محافظت کبد

عرق کاسنی (طبیعت سرد و تر)

این عرق هم دارای اثر ادرارآور و هم برطرف کننده ی یبوست است. این عرق در درمان بیماریهای کبد و همچنین پاکسازی آن از سموم تأثیر زیادی دارد.
شما می توانید از این اکسیر روزانه یک لیوان میل کنید.

عرق شاهتره( طبیعت سرد)

این عرق نیز در درمان و همچنین محافظت کبد مؤثر است. خون را تصفیه کرده و آن را رقیق می نماید. کاهنده ی فشارخون و کلسترول خون است و همچنین مدر نیز می باشد.
عرق شاهتره را می توانید روزانه دو فنجان میل کنید.

عرق خارشتر(طبیعت سرد)

این عرق تصفیه کننده ی خون و کبد می باشد و همچنین اثر زیادی در دفع سنگ کلیه دارد. اشتها را افزایش می دهد و تعریق را زیاد می نماید. نیروی جنسی را زیاد می کند، اثر آرام بخش دارد و در بهبود تپش قلب نیز مؤثر است.
از این اکسیر دو فنجان در روز میل نمایید.
منبع مقاله: صافی، محمدرضا؛ سمیعی، محمد؛ حبیب الهی، حامد؛ (1391)، آشنایی با عرقیات گیاهی، قم، انتشارات ابتکار دانش، چاپ هفتم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان