ماهان شبکه ایرانیان

نسل پنجم ارتباطات ۵G توسط کوالکام آزمایش شد

پس از اعلام شرکت کوالکام مبنی بر انجام اولین آزمایش در زمینه اتصال نسل پنجم ارتباطات برروی یک گوشی هوشمند این شرکت یک قدم دیگر به هدف خود برای دستیابی به این نوع امکان اتصال نزدیک شد.

پس از اعلام شرکت کوالکام مبنی بر انجام اولین آزمایش در زمینه اتصال نسل پنجم ارتباطات برروی یک گوشی هوشمند این شرکت یک قدم دیگر به هدف خود برای دستیابی به این نوع امکان اتصال نزدیک شد.

این آزمایش با مودم مدل X50 و در باند فرکانسی 28 گیگاهرتز انجام گرفته است و طبق اعلام کوالکام به سرعتی گیگابایتی دست پیدا کرده است اما نسل پنجم ارتباطات قادر است پس از کامل شدن روند ساخت به سرعتی معادل 5 گیگا بایت برثانیه برسد. در حاشیه انجام این آزمایش شرکت کوالکام از تلفن همراه هوشمندی رو نمایی کرد که قرار است با قابلیت نسل پنجم ارتباطات به بازار عرضه شود.

تغییر تنظیمات پیش فرض دوربین آیفون در سیستم عامل iOS 11

طرح رجیستری موبایل ایران چه اتفاقاتی در بازار گوشی رقم خواهد زد؟

معرفی گوشی هواوی میت 10

زمان عرضه این اسمارت فون در نیمه ی اول سال 2019 میلای خواهد بود و از دیگر ویژگی های آن می توان به پهنای 9 میلیمتری تلفن همراه و صفحه نمایش بدون حاشیه آن اشاره کرد؛ چیزی مشابه اکثر گوشی های هوشمند موجود در بازار کنونی که از محبوبیت خاصی نیز برخوردار هستند.

نسل پنجم ارتباطات

کوالکام برای ممکن کردن استفاده مودم X50 در گوشی های هوشمند اقدام به ساخت آنتن های جدیدی کرده است که تقریبا به اندازه یک سوزن طول آن است. کوالکام در این باره می گوید که قادر به قرار دادن دو عدد از این آنتن ها در هر گوشی است و تمام تلاش آنها این است که طول این آنتن هارا ظرف مدت 12 ماه آینده به نصف اندازه آن در حال حاضر برسانند.

نسل پنجم ارتباطات

کوالکام بجز اطلاعاتی که در زمینه نسل پنجم ارتباطات ارائه کرد اخبار دیگری نیز در حوزه تلفن های همراه به این گفت و گوی رسانه ای آورده بود و این اخبار چیزی نیست جز اقدام به ساخت قطعات موبایلی جدیدی که پشتیبانی از امواج 600 مگا هرتزی T-Mobile را تسهیل می کند. تنها گوشی هوشمندی که در حال حاضر از این طول امواج استفاده می کند LG V30 است هرچند که انتظار می رود به زودی برتعداد اسمارت فون هایی که از این قابلیت بهره مند می شوند افزوده شود.

نسل پنجم ارتباطات

آخرین دستاوردی که سخنگوی کوالکام به آن اشاره کرد ساخت پردازنده Snapdragon 636 بود که در ساخت اسمارت فون های میان رده استفاده خواهد شد. این پردازنده جانشین مدل قبلی پردازنده ها یعنی Snapdragon 360  می شود که در بسیاری از گوشی های جدید میان رده به کار رفته است. این تراشه که ابعادی در حدود 14 نانومتر دارد، بهبودی 40 درصدی در پردازش داشته و پشتیبانی به مراتب بهتری از تصاویر با کیفیت Full HD و همچنین اتصال LTE خواهد داشت. فروش این پردازنده به مشتریان از ماه نوامبر همین سال میلادی آغاز خواهد شد و با این تفاسیر به نظر می رسد تا ابتدای سال آینده حداقل شاهد استفاده از این تراشه قدرتمند نخواهیم بود.

منبع : Theverge

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان