شناسه : ۶۹۲۲۶۶ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۱
مسقطی انار
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به سادگی تهیه میشود و طعم و مزهای بینظیر دارد. در این مطلب روش تهیه مسقطی انار را به شما آموزش میدهیم که بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به سادگی تهیه میشود و طعم و مزهای بینظیر دارد. در این مطلب روش تهیه مسقطی انار را به شما آموزش میدهیم که بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.
مواد لازم
آب انار 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
نشاسته 8 قاشق غذاخوری
گلاب 1/2 پیمانه
کره 50 گرم
طرز تهیه
1- نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود؛ سپس در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
2- مخلوط نشاسته و انار را به قدری هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد؛ سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
3- پس از این که غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، در آخر کره را اضافه کنید.
4- مسقطی را در قالب دلخواه که چرب کردهاید بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
5- مسقطی آماده شده را در قالب برگردانید و تزیین کنید.
نوش جان!