ماهان شبکه ایرانیان

با استفاده از گیاهان از شر جوشهای خود خلاص شوید

متخصصان طب سنتی بر این باورند که علت بروز جوش‌ها با سیستم داخلی بدن در ارتباط است. درنتیجه بعد از شناسایی مشکل، پوست صاف و تمیز می‌شود. در طب سنتی مصرف بعضی غذاها و ماسک‌ها سبب بهبود جوش‌های مختلف شده و شما را از این مشکل رایج پوستی دور نگه می‌دارد. در این مقاله گیاهانی معرفی می شوند که با استفاده از آنها می توانید از شر جوش های خود خلاص شوید.

با استفاده از گیاهان از شر جوشهای خود خلاص شوید

متخصصان طب سنتی بر این باورند که علت بروز جوش‌ها با سیستم داخلی بدن در ارتباط است. درنتیجه بعد از شناسایی مشکل، پوست صاف و تمیز می‌شود. در طب سنتی مصرف بعضی غذاها و ماسک‌ها سبب بهبود جوش‌های مختلف شده و شما را از این مشکل رایج پوستی دور نگه می‌دارد. در این مقاله گیاهانی معرفی می شوند که با استفاده از آنها می توانید از شر جوش های خود خلاص شوید.

اول سراغ بدنتان بروید

دیدگاه طب سنتی در مورد ایجاد جوش صورت با طب رایج تفاوت می‌کند. طب سنتی بر این اعتقاد است که وقتی جوش یا بثورات جلدی روی پوست صورت بروز می‌کند، این مسئله به‌نوعی با داخل بدن به‌خصوص کبد، در ارتباط است چون پوست یک پوشاننده برای کل بدن است و اگر قرار باشد اتفاقی در اعضای داخل بدن بیفتد پوست فقط آن را نشان می‌دهد، یعنی با دیدن هر نوع جوش کوچکی روی صورت اولین کاری که پزشک طب سنتی انجام می‌دهد بررسی اندام‌های داخلی بدن و کبد است.

همان‌طور که می‌دانید بدن مواد زائد و فضولاتی دارد که باید دفع شود و بدن هوشمندانه برای سالم نگه‌داشتن معده، روده و… این مواد زائد را گاهی روی پوست می‌ریزد تا اعضای داخلی را سالم نگه دارد، بدن انسان یک سیستم فعال است که مواد غذایی را دریافت کرده، مواد مناسب را جذب و مواد اضافی را دفع می‌کند. پس، از این دیدگاه مسئله دفع مواد زائد انسان بسیار مهم است. البته راه‌های زیادی برای دفع این مواد وجود دارد. یکسری از مواد زائد باید از طریق مدفوع دفع شوند. برای داشتن پوست سالم باید سیستم گوارش سلامت و بدون درد باشد. خیلی از مواد دفعی بدن هم از طریق ادرار باید دفع شوند پس حتماً بررسی وضعیت کلیه و سیستم ادراری افراد باید موردبررسی قرار گیرد. یکسری از مواد هم باید از طریق پوست دفع شوند.

توصیه‌هایی برای از بین بردن سریع جوش‌ها

1- هرگز جوش‌ها را فشار ندهید آن‌ها را دست‌کاری نکنید. این کارها فقط به قرمزتر و ملتهب‌تر شدن جوش‌ها منتهی می‌شوند و باکتری‌ها و چربی‌هایی که باعث ایجاد این جوش‌ها شده‌اند در دیگر قسمت‌های صورتتان پخش می‌شوند. همچنین بعضی مواقع این دست‌کاری‌ها به زخم شدن ناحیه اطراف جوش‌ها منجر می‌شوند.

جوش صورت

2- هر سی دقیقه یک‌بار یک کیسه یخ را روی جوش‌ها قرار دهید و آن را حدود دو دقیقه نگه‌دارید این عمل باعث کاهش تورم التهاب و سرخی جوش‌ها می‌شود و درد ناشی از آن از بین می‌برد.

3- (ویژه بانوان) از کرم پودرهای پوشاننده استفاده کنید. زمانی که باعجله باید در جایی حاضر باشید می‌توانید قبل از خارج شدن از خانه مقدار اندکی کرم پودر پوشاننده رنگ پوست روی جوش‌ها بمالید تا زیاد به چشم نیایند. همچنین این نوع کرم پودرها روی سمت‌های براق پوست را می‌پوشانند و جلوه‌ای طبیعی و یکدست به‌صورت می‌دهند.

4- با یک نوع محلول پاک‌سازی کننده مخصوص جوش‌های صورت و صابونی ملایم و بی‌بو روزی دو تا سه مرتبه صورتتان را بشویید. به‌آرامی و با ملایمت با یک لیف یا حوله کوچک پوست صورتتان را مالش دهید ولی هرگز این عمل را با خشونت انجام ندهید وگرنه چربی طبیعی پوست صورتتان که به‌صورت طبیعی از به وجود آمدن جوش‌ها جلوگیری می‌کند را از بین خواهید برد.

5- یک نوع کرم یا پماد حاوی پروکسید بنزوئیل یا اسید سالیسیلیک (بسیاری از پمادها و کرم‌های مخصوص درمان جوش‌ها که در داروخانه‌ها موجود هستند حاوی این‌گونه ترکیبات می‌باشند) روی پوست صورت یا نواحی اطراف جوش‌ها بمالید. توجه داشته باشید که این ترکیبات در صورت مورداستفاده بیش‌ازحد قرار گرفتن پوست را خشک می‌کنند. پس اگر پوستی حساس دارید استفاده از آن‌ها برای شما توصیه نمی‌شود.

6- در صورت امکان از مواد آرایشی و بهداشتی عاری از چربی استفاده کنید این نوع محصولات باعث ایجاد حفره و سوراخ در پوست نمی‌شود این سوراخ‌ها و حفره‌ها می‌توانند تبدیل به جوش و کورک شود. هر شب قبل از خواب آرایش صورتتان را پاک‌کنید با پماد یا محلولی ضد جوش تا چربی و آلودگی از عمق پوست صورتتان بیرون آید.

7- در شب مقدار اندکی خمیردندان روی نواحی اطراف جوش‌های صورتتان بمالید تا التهاب و تورم و سرخی آن کمتر شود. همچنین برای کاهش التهاب و تورم یک کیسه چای مرطوب با یک‌تکه پنبه آغشته به چند قطره لیموترش را به مدت پنج دقیقه روی جوش‌های صورتتان قرار دهید. در صورت به کار بردن این راهکارهای ساده و مؤثر، ظرف مدت کوتاهی تفاوتی چشمگیر و قابل‌ملاحظه را مشاهده خواهید کرد درصورتی‌که دوباره جوش‌ها عود کردند لازم است به یک متخصص پوست مراجعه نمایید تا برایتان محلول پاک‌سازی کننده مناسب نوع پوستتان تجویز کند. درمان‌های بلندمدت مثل استفاده از ماسک‌های پوست تغییر در برنامه غذایی و افزایش مصرف آب به پیش‌گیری از جوش‌های صورت کمک کنند.

با استفاده از گیاهان از شر جوشهای خود خلاص شوید

از قدیم درمان‌های گیاهی بیشتر موردتوجه مردم بوده است و افراد پرشماری به این روش‌ها اطمینان بیشتری داشته و با آرامش خاطر به امتحان این روش‌ها پرداخته‌اند. برخی از این گیاهان عبارتند از:

آویشن

از اولین گیاه‌های به‌کار‌رفته برای درمان جوش صورت با داروهای گیاهی آویشن را می‌توان نام برد که هم در طب قدیم از آن استفاده‌شده و در طب جدید رواج دارد. از ساده‌ترین راه‌های استفاده از آویشن برای درمان جوش‌های صورت، بخور آویشن است. هفته‌ای دومرتبه صورت خود را بخور آویشن بدهید تا تأثیر معجزه‌آسای آن‌ را بر پوست خود ببینید.

آویشن و جوش های پوستی

استفاده از تونر آویشن، ایده مؤثر دیگری برای درمان جوش صورت با روش‌های گیاهی است. ابتدا آویشن‌ها را به‌خوبی ریز کنید و داخل شیشه بریزید تا نصف شیشه پر شود و به آن سرکه سفید اضافه کنید تا حدود دو سانتی‌متر آویشن از شیشه فاصله بگیرد. سپس شیشه را به مدت دو هفته در جایی تاریک قرار دهید و هر دو روز یک‌مرتبه آن‌ها تکان دهید تا محلول به‌خوبی ترکیب شود. بعد از دو هفته مخلوط را صاف کنید و با نسبت دوبه‌یک با آلوورا مخلوط‌کنید. حالا تونر گیاهی شما آماده است و با خیال راحت می‌توانید آن‌ها برای درمان جوش صورت با داروهای گیاهی استفاده کنید.

بابونه

از مؤثرترین راه‌ها برای درمان جوش صورت با داروهای گیاهی ماسک بابونه است. برای تهیه این محلول می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از بابونه آسیاب‌ کرده را در مقداری آب جوش دم‌کنید تا لوسیونی غلیظ به دست بیاید. سپس این لوسیون را با گوش پاک‌کن روی جوش‌ها بمالید. اگر تعداد جوش‌ها زیاد است، می‌بایست تمام صورتتان را به این لوسیون آغشته کنید.

بابونه

گلاب

اگر پوستی دارید که مستعد جوش زدن است یا اینکه منافذ بازی دارد (و به‌اصطلاح پوستی پرتقالی دارید)،‌ می‌توانید از این ماسک استفاده کنید. استفاده از گلاب بسیار آسان است، به‌این‌ترتیب که گلاب را روی صورتتان اسپری کنید و اجازه دهید روی پوست بماند تا خشک شود. سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید و به‌آرامی خشک‌کنید. با انجام این کار به‌راحتی توانسته‌اید درمان جوش صورت با داروهای گیاهی را به‌وسیله گلاب انجام دهید.

هویج

از دیگر راه‌های درمان جوش صورت با داروهای گیاهی، استفاده از هویج است. اگر از جای جوش روی پوستتان رنج می‌برید آب هویج بخورید. هویج ادرار‌آور است که همین امر باعث می‌شود پوستی شفاف داشته باشید. البته از مربای هویج هم غافل نشوید و آن‌ را در صبحانه خود بگنجانید و به‌سادگی درمان جوش صورت با داروهای گیاهی را انجام دهید.

اثر هویج در درمان جوش

انار

انار میوه‌ای بهشتی است؛ اگر در فصلی هستید که به انار دسترسی ندارید می‌توانید از رب انار استفاده کنید. رب انار خاصیت تقویت‌کنندگی کبد و معده را دارد. علاوه بر این‌‌ها جای قرمزی جوش را بهبود می‌بخشد.

به‌صورت کلی اگر به دنبال درمان جوش صورت با روش‌های گیاهی هستید، باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید تا نتیجه مورد‌نظر حاصل شود. در عوض از عوارض داروهای شیمیایی در امان خواهید بود و با خیال راحت می‌توانید به درمان جوش‌های صورت خود بپردازید.

درمان جوش‌ها در طب سنتی

با توجه به توضیحات ابتدای مقاله اکثر مشکلات پوستی ناشی از عدم کارکرد صحیح اندام های داخلی به خصوص کبد است و با توجه به اینکه هنوز درمان قطعی برای بیماری های کبد و مشکلات پوستی ناشی از آن در طب نوین وجود ندارد، تاکید پزشکان برای درمان این بیماری ها بر رعایت مواردی از قبیل کاهش وزن و چربی خون و کنترل دیابت است. از طرف دیگر مصرف بسیاری از داروهای شیمیایی در طولانی مدت سبب ایجاد بیماری های کبدی می گردد. اما در طب سنتی با استفاده از خواص بعضی گیاهان دارویی و فرآوری آنها محصولاتی تهیه شده که از این طریق به آسانی و با موفقیت زیادی کبد چرب و مشکلات پوشتی ناشی از آن درمان می شود. از جمله این محصولات می توان به شلیور اشاره نمود. اما باید توجه داشت که تنها مصرف دارو کافی نیست و برای تنیجه بهتر باید پیش نیازهای درمانی نیز رعایت شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله شلیور را مطالعه کنید و یا از مشاوره آنلاین  بهره گیرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی