ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چلو گوشت گوساله؛ خوش عطر، مجلسی و لذیذ

اگر می خواهید خورشت های مجلسی را با روش آسان تهیه کنید در این بخش با طرز تهیه چلو گوشت گوساله همراه ما باشید.

طرز تهیه چلو گوشت گوساله؛ خوش عطر، مجلسی و لذیذ

یکی از محبوب‌ ترین غذاهای مجلسی ایرانی چلو گوشت می‌ باشد. شما می‌ توانید چلوگوشت را با گوشت گوسفند و یا گوساله آماده کنید. ما در ادامه این قسمت طرز تهیه چلو گوشت گوساله را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم.

طرز تهیه چلو گوشت گوساله:

برای آماده کردن این غذای محبوب اصیل و خوشمزه باید از گوشت تازه و مرغوب گوساله استفاده کنید. طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون و چلو گوشت زعفرانی با رسپی های مخصوص دیگر را در لینک مطالعه می کنید.

روش تهیه چلو گوشت گوساله

مواد اولیه:

  • گوشت گوساله: 700 گرم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیاز: 2 عدد
  • برگ بو: 2 عدد
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه

طرز پخت:

در اولین مرحله برای آماده سازی که این خورشت مجلسی خوشمزه باید گوشت‌ ها را بپزید. مقداری روغن درون قابلمه ریخته و پیاز را به صورت خلالی و ریز برش بزنید.

پیازها را به درون قابلمه اضافه کرده و به همراه روغن تفت دهید. گوشت‌ های گوساله را که به اندازه چلو گوشتی برش زده‌ اید. به پیازها اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. بعد از اینکه گوشت‌ ها کمی تغییر رنگ داد و قهوه‌ ای رنگ شد، به آن مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید.

طرز تهیه چلو گوشت گوساله

افزودن ادویه فلفل، زردچوبه، دارچین در این مرحله موجب شده تا بوی بد گوشت از بین رفته و عطر بهتری به خود بگیرد. چند حبه سیر هم خرد کرده و به مواد خود اضافه کرده و به همراه گوشت‌ ها تفت دهید.

درون قابلمه را آب جوش ریخته و روی سطح گوشت را با آب جوش پر کنید. حالا درب قابلمه را قرار داده روی حرارت بگذارید تا به خوبی گوشت‌ ها پخته شود. در این بخش از طرز تهیه چلو گوشت گوساله مجلسی باید گوشت را روی حرارت ملایم بپزید.

در این مدت که چلو گوشت شما روی حرارت در حال پخت است، باید برنج رو آماده کنید. برای تهیه پلو از یک ساعت تا دو ساعت قبل برنج را پیمانه کرده و بشورید. به آن مقداری نمک و آب اضافه کرده تا درون آب و نمک برنج خیس بخورد.

رسپی چلو گوشت گوساله

درون قابلمه مقداری آب ریخته با آن نمک اضافه کنید و در ادامه برنج‌ ها را درون آن بریزید. بعد از اینکه برنج قد کشید و نرم شد، آن را آبکشی کرده و درون قابلمه ریخته و روی آن دمکنی قرار دهید تا برنج به مدت 40 دقیقه روی شعله پخش کن دم بکشد.

بعد از پخت برنج سری به خورشت خود بزنید. در این مرحله کمی خورش را مزه کرده و چند تکه چوب دارچین با آن اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت‌ ها به خوبی نرم و پخته شد، می‌ توانید 20 دقیقه نهایی پخت را زعفران دم کرده به مواد اضافه کرده تا عطر و رنگ بهتری بگیرد.

پخت چلو گوشت کمی زمان بر بوده شما باید گوشت را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا با آرامی نرم و پخته شود. برای اینکه گوشت راحت‌ تر بپزد، باید نمک را در مرحله آخر به گوشت اضافه کنید. بعد از 3 ساعت که گوشت‌ ها به خوبی پخته شد و زعفران به مواد گوشت رنگ داد، می‌ توانید مقداری نمک برای مزه‌ دار کردن خورشت اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان