رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس:

گروهک منافقین، اعدام قاچاقچیان مواد مخدر را سیاسی جلوه می‌دهد

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس گفت: متاسفانه گروهک منافقین که در رفتار شبیه به داعش است، با سیاسی جلوه دادن اعدام قاچاقچیان مواد مخدر، در جهت فضا سازی منفی علیه کشورمان عمل می کند.

گروهک منافقین، اعدام قاچاقچیان مواد مخدر را سیاسی جلوه می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، الهیار ملکشاهی رئیس و تعدادی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی که برای گفتگو درباره گسترش همکاریهای دوجانبه و بین المللی حقوقی با هلند و سازمان‌های بین المللی مستقر در شهر لاهه به این کشور سفر کرده اند، با نایب رئیس و اعضای کمیسیون امنیت و دادگستری مجلس نمایندگان هلند ملاقات کردند.

ملکشاهی در این ملاقات با اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران با کشور افغانستان، تاکید کرد: متاسفانه حجم بالائی از مواد مخدر در افغانستان تولید و بخش عمده ای از آن با هدف ترانزیت به اروپا وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شود.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون قاطعانه با قاچاق مواد مخدر و انتقال آن به اروپا مبارزه کرده است. ما تاکنون 3800 شهید و چندین برابر مجروح در مسیر مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده ایم.

ملکشاهی افزود: در شرایطی که اکثر افراد اعدام شده در ایران همین قاچاقچیان مواد مخدر بوده اند، متاسفانه گروهک منافقین که در رفتار شبیه به داعش است، با سیاسی جلوه دادن اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در جهت فضا سازی منفی علیه کشورمان عمل می کند و برخی نیز اسیر این تبلیغات منفی می شوند.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما تروریست خوب یا بد نداریم و همه اشکال تروریسم از نظر ما محکوم است.

وی همچنین به اصلاح قانون مجازات قاچاقچیان مواد مخدر و آثار چشمگیر آن در کاهش مجازات اعدام اشاره کرد.  

رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس همچنین دیدار جداگانه ای با خیرت همیلتون دبیر کل مجلس سنای هلند داشتند.

در دیدارهای انجام شده در مجلس نمایندگان و سنای هلند همچنین در زمینه های مختلف قانونگذاری، مباحث حقوق بشری و مبارزه با جرایم سازمان یافته، ساختارهای قضایی و همکاری های مشترک پارلمانی بحث و تبادل نظر بعمل آمد.

هیات پارلمانی کشورمان همچنین ضمن بازدید از دیوان بین المللی کیفری (ICC) در خصوص موضوعات فنی اساسنامه رم، دلایل عدم عضویت برخی کشورها، آخرین روند رسیدگی به پرونده ها و وضعیت های مختلف مورد بررسی در دیوان از جمله افغانستان و فلسطین اشغالی با مسئولان این نهاد بین المللی گفتگو کردند.

در جریان ملاقات رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس با «لوکاچ استاری» معاون بین الملل سازمان قضائی اتحادیه اروپا (یوروجاست)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن آشنایی با این نهاد اروپائی، امکان همکاری مجلس شورای اسلامی و نهادهای قضائی کشورمان با سازمان قضائی اتحادیه اروپا در زمینه مبارزه با جرائم سازمان یافته فرامرزی را مورد بررسی قرار دادند.

اعضای هیات ایرانی همچنین با بازدید از زندانی در هلند، با آخرین دستاوردها و تجارب هلند در زمینه زندان زدائی و قانونگذاری های مربوط به حقوق زندانیان آشنا شدند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر