اینترنت ندارید؟ مشکلی نیست. دسترسی به اینترنت در زمان مسافرت می تواند بسیار سخت، محدود، آهسته و یا حتی گران تمام شود. حتی در کشورهای پیشرفته مثل آمریکا ممکن است که در برخی نقاط دور از شهرهای بزرگ دسترسی شما به اینترنت قطع شود. خوشبختانه نرم افزارهای مسافرتی زیادی وجود دارد که نیازی به دسترسی به اینترنت برای کار کردن ندارند. کاربردی ترین نرم افزارهای مسافرتی که آفلاین کار می کنند، می توانند با اتصال به یک اینترنت اطلاعات را در خود ذخیره کنند و در حالت آفلاین برای ما نمایش دهند. این امر باعث صرفه جویی در هزینه و همچنین دسترسی به معروف ترین نرم افزارهای مسافرتی که آفلاین کار می کنند در زمان های ضروری می شود. در ادامه به 11 مورد از این نرم افزارها اشاره می کنیم.
Google Maps
Google Maps زمانی که شما به اینترنت وصل هستید، آخرین نقشه ها را در خود ذخیره می کند و در زمانی که دسترسی به ایترنت ندارید نیز می توانید از خدمات آن به عنوان یکی از معروف ترین نرم افزارهای مسافرتی که آفلاین کار می کنند، استفاده کنید. شما می توانید به راحتی در حالت آفلاین و حتی حالت پرواز نیز با این نرم افزار کار کرده و مسیریابی کنید اما متاسفانه از مکان یابی و برخی دیگر از ویژگی های جزئی این نرم افزار در حالت آفلاین نمی توانید استفاده کنید ولی می توانید کل نقشه محدوده خود را در حالت آفلاین ببینید. در حالت آفلاین همچنین می توانید آدرس دقیق مکان های مورد نظر خود را نیز بیابید اما طبیعتا برای ذخیره سازی این حجم از اطلاعات نیاز به فضای ذخیره سازی مناسبی روی گوشی خود خواهید داشت.
Here WeGo
نرم افزار Here WeGo در اصل توسط نوکیا توسعه داده شده که یکی از بهترین نرم افزارهای مسیریابی در بین کاربردی ترین نرم افزارهای مسافرتی که آفلاین کار می کنند، می باشد. این برنامه ضعف های گوگل را در عدم پوشش برخی ویژگی ها و امکانات در حالت آفلاین را جبران می کند و تقریبا تمام ویژگی های یک نرم افزار راهنمای سفر را در حالت آفلاین ارائه می دهد. شما می توانید آدرس ها و نام مکان ها را نیز در این نرم افزار بدون دسترسی به اینترنت داشته باشید. برای داشتن تمام اطلاعات بصورت آفلاین روی گوشی خود باید از کافی بودن فضای ذخیره سازی گوشی اطمینان حاصل کنید.
Tripit
Tripit سالهاست که در لیست برنامه های مسافرتی می باشد و هنوز هم بهترین راه برای مدیریت برنامه سفرها در جایی است که دسترسی به اینترنت نداریم. این برنامه می تواند با داشتن ایمیل شما اطلاعات بسیار زیاد و مفیدی را برای شما ارسال کند. این برنامه هر زمان که به اینترنت دسترسی پیدا کند، نقشه ها و اطلاعات خود را آپدیت و همگام سازی می کند. اطلاعاتی مثل هتل ها و پرواز ها به صورت خودکار در طول سفر در اختیار شما قرار می گیرند. برنامه پایه ای Tripit رایگان است اما برای داشتن ویژگی های مخصوص در این نرم افزار باید نسخه حرفه ای آن را با قیمت 49 دلار، سالانه خریداری کنید.
XE Currency
XE Currency یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه تبدیل نرخ ارزها به همدیگر می باشد. این برنامه رایگان در زمان اتصال به اینترنت قیمت ها و اطلاعات خود را به روز رسانی کرده و در هر زمان که بخواهید پول های شما را برایتان تبدیل می کند. این برنامه برای آپدیت شدن تنها چند ثانیه اتصال به اینترنت را نیاز دارد و برنامه ای مطمئن برای آگاهی از نرخ روزانه ارزهای متداول می باشد.
Triposo
اگر دنبال یک راهنمای سفر هستید، از Triposo دیدن کنید. این نرم افزار اطلاعات را از ویکیپدیا، ویکیلیو و دیگر منابع معروف به دست می آورد و همه آن را به یک راهنمای آنلاین، مفید و آسان برای استفاده تبدیل می کند. قبل از خروج از خانه بسته های اطلاعاتی را برای مقصد یا مقاصد خود دانلود کنید زیرا حجم این بسته های اطلاعاتی می تواند زیاد باشد. اطلاعات زیادی مانند مکان های تفریحی، هتل ها، رستوران ها، نقشه ها، اسلایدهای صوتی، تبدیل ارز و موارد مفید دیگر در این نرم افزار به صورت رایگان گنجانده شده و قابل استفاده می باشد.
Pocket
قبل از سفر شما باید اطمینان داشته باشید که از تمام اطلاعات در مورد مقصد خود را قادر خواهید بود که به صورت آفلاین استفاده کنید . برای داشتن این اطمینان افزونه مرورگر Pocket و برنامه مربوط به آن را نصب کنید. تنها با یک کلیک می توانید تمام اطلاعات این برنامه را در کامپیوتر خود داشته باشید. همه اطلاعات ذخیره شده در تلفن شما موجود است، در هر کجا و هر زمان که به آن نیاز دارید.
Google Translate
زمانی که زبان یک منطقه را بلد نیستید، این برنامه به کار شما می آید! گوگل ترنسلیت در هر دو نسخه iOS و Android به شما اجازه می دهد تا بسته های زبانی را دانلود کنید و در حالت آفلاین عبارات و کلمات خود را ترجمه کنید. همچنین می توانید از منو و یا عکس نوشته ای که زبان آن را بلد نیستید، عکس بگیرید و گوگل ترنسلیت آن را برای شما ترجمه کند.
Wifi Map
حتی یک برنامه آفلاین وجود دارد که به شما کمک می کند، آنلاین شوید! نسخه پولی این نرم افزار به شما این امکان را می دهد که پایگاه های داده این نرم افزار را در هر اتصال به شبکه وای فای دانلود کنید و هنگامی که از خانه دور هستید و به اینترنت دسترسی ندارید از آن ها استفاده کنید. این برنامه بیش از 100 میلیون کاربر در جهان دارد. همانطور که اشاره شد، این برنامه رایگان نیست و برای استفاده از آن علاوه بر هزینه اینترنت باید 5 دلار بابت خود برنامه نیز پرداخت کنید.
American Red Cross First Aid
صلیب سرخ آمریکایی طیف کوچکی از برنامه های حوزه سلامت را توسعه داده که برای مسافران برای یادگیری کمک های اولیه مناسب است. این برنامه به کمک تدریس تکنیک های مناسب از طریق آموزش ویدئویی باعث می شود شما در مواجه شدن با سوختگی، خونریزی، مریضی های شایع و خیلی چیزهای دیگر بتوانید بهترین کار را انجام دهید و بهترین تصمیم را بگیرید. همچنین یک بخش مسابقه نیز در این نرم افزار وجود دارد تا اطمینان حاصل کنید آنچه را که یاد گرفته اید، همواره به خاطر دارید.
TripAdvisor
در هنگام برنامه ریزی برای یک سفر در تعطیلات سخت است که TripAdvisor را نادید بگیرید. اگر دوست دارید ناب ترین اطلاعات را بصورت آفلاین روی گوشی خود داشته باشید، TripAdvisor را نصب کنید. این نرم افزار مشابه به وبسایت این نرم افزار عمل می کند اما به شما اجازه می دهد تا بانک اطلاعاتی TripAdvisor را روی گوشی خود ذخیره داشته باشید.
Spotify
سرویس های پخش موسیقی اکنون راه اصلی ما برای گوش دادن به آهنگ های مورد علاقه هستند اما برای مسافران دو معضل در استفاده از آن ها وجود دارد: آن ها به صورت آفلاین کار نمی کنند و حجم اینترنت زیادی را برای استفاده از آن ها باید مصرف نمود. Spotify می تواند لیست تمام آهنگ ها و پادکست های ذخیره شده در گوشی شما را آورده و برایتان اجرا کند. برای استفاده از Spotify در حالت آفلاین نیاز به پرداخت های سالانه برای خریداری اشتراک این برنامه خواهید داشت.