ماهان شبکه ایرانیان

بسته فرهنگی میزان؛

انصراف جمال شورجه از کارگردانی پروژه موسی (ع) تکذیب شد/آنچه در روز اول محرم بر کاروان امام حسین (ع) گذشت

بیستمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۶ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به شایعه انصراف جمال شورجه از کارگردانی پروژه حضرت موسی(ع) اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیستمین روز از شهریور ماه 1396 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به شایعه انصراف جمال شورجه از کارگردانی پروژه حضرت موسی(ع) اشاره کرد.

انصراف شورجه از کارگردانی پروژه حضرت موسی (ع) شایعه است/آماده کلید زدن پروژه موسی (ع) هستیم

تهیه کننده پروژه تلویزیونی حضرت موسی (ع) گفت: متاسفانه برخی همواره در کنار این شایعات حضور دارند و می‌خواهند از این آب گل آلود ماهی بگیرند. این قبیل افراد همان‌هایی هستند که در کل علاقه‌ای به کلید خوردن پروژه موسی ندارند. برخی هم دوست دارند این مجموعه به نحو دیگری به کار خود ادامه دهد و به همین دلیل به این شایعات دامن می‌زنند.

سید احمد میرعلایی تهیه کننده پروژه تلویزیونی حضرت موسی (ع) در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص آخرین روند ساخت این مجموعه تلویزیونی گفت: نزدیک به سه هفته قبل برآورد‌های تکمیلی مالی ساخت پروژه سریالی حضرت موسی (ع) به سیما فیلم ارائه شده است. آنچه سیما فیلم مشخص کرده و به ما گفته این است که اعتبار دو پروژه سلمان فارسی و حضرت موسی (ع) که محل تأمین آن مجزا از سایر پروژه‌های معمول می‌باشد؛ مهیا بوده و باید با عقد قرارداد‌های لازم عملیاتی شوند.

وی در همین راستا ادامه داد: تا آنجا که به عوامل این پروژه مرتبط بوده همه کار‌های مقدماتی انجام شده و سازمان صدا و سیما در حال بررسی ابعاد مختلف برآورد می‌باشد و به محض عقد قرارداد‌ها و مهیا شدن شرایط، ما آماده شروع پیش تولید هستیم.

انصراف شورجه از کارگردانی پروژه حضرت موسی (ع) شایعه است/بودجه ساخت سریال موسی (ع) بسیار سنگین است/آماده کلید زدن پروژه موسی (ع) هستیم/////////////////شنبه

تهیه کننده فیلم "شب واقعه" درباره شایعه توقف سریال موسی (ع) تاکید کرد: متاسفانه حاشیه سازی در بخش رسانه‌ها خودش به یک حرفه تبدیل شده و اتفاقاً سم مهلکی برای هرگونه کار عملیاتی اصولی از قبیل: تولید آثار هنری می‌باشد.

وی در ادامه با نقد شایعات پیرامون سریال موسی (ع) اضافه کرد: متاسفانه برخی همواره در کنار اشاعه این شایعات حضور دارند و می‌خواهند از آبی که گل آلود کرده اند؛ ماهی بگیرند. گروهی از این قبیل افراد همان‌هایی هستند که در کل علاقه‌ای به کلید خوردن پروژه موسی ندارند. برخی هم دوست دارند این مجموعه به نحو دیگری به کار خود ادامه دهد و به همین دلیل به این شایعات دامن می‌زنند و به هر صورت نیت خیری انگیزه آنان را هدایت نمی‌کند.

تهیه کننده "فرزند خاک" با اشاره به هزینه بالای ساخت آثار تاریخی اذعان کرد: آثاری مثل موسی (ع) و سلمان طبیعتاً بودجه‌های سنگینی را می‌طلبند؛ اما باید به این موضوع توجه کنیم که این دسته آثار ارزشمند جزو آثار ملی کشور هستند و زمینه ساز رشد بهینه فرهنگی کشور قلمداد می‌گردند و البته با توجه به نوع ساختارشان، امکانات مورد نیاز آن را نباید با سریال‌های معمول مقایسه نمود.

وی افزود: اینگونه آثار برای هر کشوری جایگاه استراتژیک و با اهمیتی را به همراه دارند؛ که این ابعاد مهم در صورتی دست یافتنی می‌شود که پروژه مورد نظر با ساختاری حرفه‌ای به سرانجام مورد انتظار برسد. چنین پروژه‌هایی می‌بایست با مدیریت و کارشناسی اصولی در برنامه ریزی و طی سرمایه گذاری لازم مسیر خود را طی نماید.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

کاروان امام حسین(ع) در روز اول محرم در حال حرکت به سوی کربلا بودند/ حر بن یزید ریاحی جلوی کاروان کربلا را گرفت

کارشناس علوم قرآنی گفت: کاروان "امام حسین (ع)" زمانی که از مکه به سوی کربلا حرکت کردند،‌ منازل متعددی را پشت سر گذاشتند و در حالی که چند منزل تا کربلا فاصله باقی مانده بود،‌ حر بن یزید ریاحی نخستین کسی بود که جلوی امام (ع) و کاروان کربلا را گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین حسن شفیع کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: آن طور که مورخان بیان کرده اند، "امام حسین (ع)" و کاروان عاشورا در روز اول ماه محرم هنوز به کربلا نرسیده بودند و در حال طی کردن مسیر راه بودند.
 
وی ادامه داد: کاروان "امام حسین (ع)" زمانی که از مکه به سوی کربلا حرکت کردند،‌ منازل متعددی را پشت سر گذاشتند و در حالی که چند منزل تا کربلا فاصله باقی مانده بود،‌ حر بن یزید ریاحی نخستین کسی بود که جلوی امام (ع) و کاروان کربلا را گرفت.

کاروان امام حسین(ع) در روز اول محرم در حال حرکت به سوی کربلا بودند/ حر بن یزید ریاحی جلوی کاروان کربلا را گرفت
حجت الاسلام و المسلمین شفیع همچنین اظهار کرد: حر بن یزید ریاحی با هزاران سوار جلوی امام حسین (ع) و کاروان کربلا را گرفت، البته آن طور که خود حر گفته است،‌ این فعالیت بنا به دستور عبیدالله ابن زیاد صورت گرفت.
 
این کارشناس علوم قرآنی در ادامه صحبت های خود توضیح داد: حر بن یزید ریاحی جلوی امام حسین (ع) و کاروان کربلا را در حالی که چند منزل تا این شهر فاصله باقی مانده گرفته بود، به این نکته اشاره کرده که عبیدالله ابن زیاد به من دستور داده بود تا امام حسین (ع) را زنده به دستش برسانم و این اقدام بنده نیز به همین دلیل بوده است.
 
وی همچنین یادآور شد: اینکه برخی افراد نقل می کنند که حر بن یزید ریاحی به امام حسین (ع) اعلام کرده که با عبیدالله ابن زیاد بیعت کنید،‌ صحت ندارد چرا که حر با شناختی که از امام حسین (ع)،‌ اصالت خانوادگی ایشان و همچنین جدشان رسول الله (ص) داشت،‌ می دانست که ایشان هیچ گاه با عبیدالله ابن زیاد بیعت نمی کنند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا  کلیک کنید.

معنای عذاب بالای سر چیست؟/مردم چه زمانی باید برای عذاب الهی منتظر و آماده باشند

اهل بیت در روایات خود چنین معنی می کنند: عذاب بالای سر یعنی شما از مافوق‌ها عذاب می بینید، عذاب از زیرپا یعنی از طبقه مادون عذاب می بینید. پیغمبر اکرم فرمود: وقتی مردم امر به معروف و نهی از منکر را رها کنند، منتظر و مطمئن باشند که پشت سر آنها عذاب الهی می آید.


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، همزمان با فرا رسیدن ایام ماه محرم قسمتی از فصل چهارم کتاب حماسه حسینی، جلد اول، استاد شهید مرتضی مطهری در ادامه خبر می خوانید و می شنوید:

"""...به موجب عامل اول، چون مردم کوفه دعوت کردند و زمینه پیروزی صدی پنجاه یا کمتر آماده شده است امام حرکت می‌کند. یعنی اگر تنها این عامل در شکل دادن نهضت حسینی موثر بود، چنانچه مرم کوفه دعوت نمی‌کردند، حسین (ع) از جای خود تکان نمی‌خورد. به موجب عامل دوم از امام بیعت می‌خواهند و می‌فرماید با شما بیعت نمی‌کنم. یعنی اگر تنها این عامل می بود، چنانچه حکومت وقت از حسین (ع) بیعت نمی‌خواست، او با آنها کاری نداشت، می‌گفت شما با من کار دارید، من که با شما کاری ندارم، شما از من بیعت نخواهید، مطلب تمام است. پس به موجب این عامل اگر آنها تقاضای بیعت نمی‌کردند، اباعبدالله هم آسوده و راحت بود سرجای خود نشسته بود، حادثه و غائله‌ای به وجود نمی ‌آمد.

حسن پور//2
اما به موجب عامل سوم حسین یک مرد معترض و منتقد است، مردی است انقلابی و قیام کننده، یک مرد مثبت است. دیگر انگیزه دیگری لازم نیست. همه جا را فساد گرفته، حلال خدا را حرام، و حرام خدا حلال شده است، بیت المال مسلمین در اختیار افراد ناشایست قرار گرفته و در غیر راه رضای خدا مصرف می شود و پیغمبر اکرم فرمود: هر کس چنین اوضاع و حوالی را ببیند " فلم یغیر علیه یفعل و لاقول" و در صدد دگرگونی آن نباشد، در مقام اعتراض برنیاید،‌"کان حقا علی الله ان یدخله مدخله" شایسته است ( ثابت است درقانون الهی) که خدا چنین کسی را به آنجا ببرد که ظالمان، جابران، ستمکاران و تغییر دهندگان دین خدا می روند و سرنوشت مشترک با آنها دارد. به گفته جدش استناد می کند که در چنین شرایطی کسی که می داند و می فهمد و اعتراض نمی‌کند، با جامعه گنهکار خود سرنوشت مشترک دارد. تنها این حدیث نیست احادیث دیگری از شخص پیغمبر اکرم (ص) دراین زمینه هست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

برگزاری جشنواره کودک اتفاق بسیار خوبی است/ این محفل می‌تواند موجب ارتقاء ژانر کودک شود

تهیه کننده سینما گفت: در شرایط فعلی برگزاری جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در نوع خود یک اتفاق بی نظیر محسوب می‌شود و واقعا باید از همه دست اندرکاران تشکر کرد.


بیتا منصوری تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان با ابراز رضایت از عملکرد ستاد خبری جشنواره کودک و نوجوان سی و یکم گفت: در شرایط فعلی برگزاری جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در نوع خود یک اتفاق بی نظیر محسوب می‌شود و واقعا باید از همه دست اندرکاران تشکر کرد.

برگزاری جشنواره کودک اتفاق بسیار خوبی است/ این محفل می‌تواند موجب ارتقاء ژانر کودک شود
 این تهیه کننده سینما تصریح کرد: دور هم جمع کردن خانواده سینمای کودک و نوجوان، یک اتفاق بسیار خوب برای سینما به ویژه در ژانر کودک و نوجوان است. این محفل سینمایی قطعا موجب ارتقای این سینما در آینده‌ای نزدیک خواهد شد.

منصوری اظهار کرد: خوشحالم که هر ساله شاهد این هستم که جشنواره بهتر از سال قبل برگزار می‌شود و من هم به عنوان سینماگری که به کار کودک علاقه دارد، سعی می‌کنم سهم خود را در این مسیر به خوبی ادا کنم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

فیلمبرداری سریال گشت پلیس به پایان رسید/فصل دوم گشت ویژه هفته نیروی انتظامی روی آنتن می‌رود

فیلمبرداری مجموعه تلویزیونی "گشت پلیس" به تازگی به پایان رسیده است. این سریال به کارگردانی "مهرداد خوشبخت" روایتی اکشن و پلیسی در سیمای جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلمبرداری مجموعه تلویزیونی "گشت پلیس" به تازگی به پایان رسیده است. این سریال به کارگردانی "مهرداد خوشبخت" روایتی اکشن و پلیسی در سیمای جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

"گشت پلیس" به تهیه کنندگی سعید پروینی فصل دوم از سریال "گشت ویژه" محسوب می‌شود، داستان چهار مامور نیروی انتظامی است که به فواصل مختلف درگیر عملیات‌های شهری می‌شوند. لوکیشن اصلی سریال در سرای محله شریف در غرب تهران است که توسط گروه دکور و صحنه به اداره پلیس آگاهی تبدیل شده است.

فیلمبرداری سریال گشت پلیس به پایان رسید/فصل دوم گشت ویژه هفته نیروی انتظامی روی آنتن می‌رود//////////سه شنبه

فرهاد قائمیان، برزو ارجمند، امیررضا دلاوری و رضا کریمی ترکیب اصلی بازیگران سریال "گشت پلیس" را تشکیل  می‌دهند و با توجه به داستان، بازیگران میهمان دیگری نیز به کار اضافه می‌شوند.

تدوین اولیه "گشت پلیس" همزمان با تصویربرداری توسط مهدی جودی آغاز شد و همچنان ادامه دارد. امین شریفی کار صداگذاری سریال را انجام می‌دهد و بهنود یخچالی نیز در حال ساخت موسیقی آن می‌باشد.

فیلمبرداری سریال گشت پلیس به پایان رسید/فصل دوم گشت ویژه هفته نیروی انتظامی روی آنتن می‌رود//////////سه شنبه

امیررضا دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، تلویزیون نقش خود در سریال "گشت پلیس" گفت: برای بازی در این سریال نزدیک به 5 کیلو وزن کم کردم زیرا نقش یک پلیس رزمی کار را بازی می کنم. من پیش از این نیز ورزش رزمی انجام می دادم اما برای این سریال تمریناتم را چند برابر کردم.

وی درباره تجربه همکاری با سایر بازیگران سریال "گشت پلیس" افزود: من پیش از این بازی در کنار "فرهاد قائمیان" و "برزو ارجمند" را تجربه کرده بودم. من، قائمیان و ارجمند در این سریال نقش سه پلیس با سه کاراکتر کاملاً متفاوت را بازی می کنیم که با وجود تفاوت بسیار زیاد در شخصیت شان در کار بسیار هماهنگ هستند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.

حضور علی طالب لو در سریالی با موضوع عاشورا/همواره دل در گروی امام حسین (ع) دارم

بازیگر سریال یوسف پیامبر (ع) گفت: نقش خریدن و نقش فروختن فقط مخصوص بازیگران نیست و خیلی از اسپانسرها پشت دورببین همه چیز یک پروژه را تعیین می کنند.


علی طالب‌لو بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: پیش از این کمی کم کار بودم اما خدا را شکر این روزها دو کار همزمان برای تلویزیون پیشنهاد شده و هم اکنون در حال بازی در آنها هستم. در حال حاضر از بازگو کردن اطلاعات آثار معذورم.

وی درباره کمرنگ شدن حضور خود در سینما اضافه کرد: دور شدن من از سینما به دلیل کم بودن پیشنهادات است. متاسفانه اگر هم پیشنهادی می شود مناسب نیست. وقتی پیشنهادات سینمایی به حضور مهم و مفید در اثر نمی انجامد ترجیح می دهم کارنامه سینمایی ام را خراب نکنم. بالاخره در همان تعداد اثری که در سینما بازی کردم نقش های مهمی بوده اند و با آن سبقه نمی توانم هر کاری را قبول کنم.

حضور علی طالب لو در سریالی با موضوع عاشورا/همواره دل در گروی امام حسین (ع) دارم

بازیگر سریال "یوسف پیامبر" در همین راستا ادامه داد: متاسفانه برخی اتفاقات در سینما افتاده که همه چیز را خراب کرده است. برخی در ابتدا با نام اسپانسر وارد پروژه می شوند و در آخر می بینیم که جلوی دوربین می روند. برخی افراد پولهایی را وارد سینما می کنند و به پشتوانه همین سرمایه برای سینما تصمیم می گیرند.

وی با نقد نقش فروشی در سینما تاکید کرد: نقش خریدن و نقش فروختن فقط مخصوص بازیگران نیست و خیلی از اسپانسرها پشت دورببین همه چیز یک پروژه را تعیین می کنند. اینها حتی در مورد انتخاب بازیگران نظر می دهند و کسانی را می آورند که خودشان می خواهند. این اتفاق به سایر بخش های سینما هم تسری پیدا کرده و خیلی از عوامل پشت صحنه هم به همین دلیل بیکار شده اند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان