ولی داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به انتصاب «ولی الله سیف» رئیس کل سابق بانک مرکزی به عنوان «مشاور رئیس جمهور در امور پولی و بانکی» اظهارداشت: عملکرد آقای سیف در جایگاه رئیس کل بانک مرکزی یک بازخورد منفی در جامعه ایجاد کرده و انتصاب وی به عنوان مشاور رئیس جمهور نیز به جهت سیاسی و اجتماعی برای خود آقای روحانی بازخورد خوبی ندارد.
وی تصریح کرد: آقای سیف با عملکردش به ویژه در حوزه مدیریت ارز، محبوبیتی در بین مردم، اقتصاددانان و سرمایهگذاران ندارد، لذا این انتصاب اقدام مناسبی نبود.
دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس خاطرنشان کرد: رویه ای در دولت ها وجود دارد که وقتی یک فرد از ریاست سازمان یا وزارت کنار می رود یا عزل می شود، او را به عنوان مشاور رئیس جمهور منصوب می کنند؛ حالا که آقای سیف مشاور رئیس جمهور شده، از ایشان انتظار داریم کارهایی را که در بانک مرکزی انجام داده، دیگر به آقای روحانی مشاوره ندهد و آقای رئیس جمهور هم آن اقدامات را به عنوان مشاوره از آقای سیف نپذیرد.
داداشی همچنین با اشاره به مسئله برخورد با مفسدان اقتصادی و اخلالگران در نظام اقتصادی کشور اظهارداشت: قوه قضائیه بعد از اینکه کسی به عنوان متهم شناخته میشود، پرونده اش را بررسی می کند، اما فراتر از این روال، توصیه ما به دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی این است که مراقب باشند تا هم اخلالگران در نظام اقتصادی و هم مدیران همدست با آنها را تحت نظر داشته باشند و بدون تعارف آنها را به دستگاه قضایی معرفی کنند.
داداشی تاکید کرد: مسئله ممنوع الخروجی نیز برای کسانی که شائبه فساد آنها یا اخلال در نظام اقتصادی توسط آنها وجود دارد، ضروری است هر چند نباید شرایط را امنیتی کرد، اما کسانی که این شائبه در خصوص آنها وجود دارد باید به دقت تحت مراقبت و رصد باشند تا شاهد تکرار ماجرای خاوری و شهرام جزایری نباشیم.