به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه تایمز او ایندیا، وزیر دفاع هند که در موسسه تحقیقات راهبردی پاریس سخنرانی می کرد افزود:ادامه وجود زیرساخت های تروریستی و حمایت های کشور همسایه هند( پاکستان ) از گروه های تروریستی، صبر و بردباری هند را به چالش کشیده است.
وی با بیان اینکه هند به عنوان یک کشور مسئولیت پذیر،بردباری زیادی در مقابله با این تروریسم از خود نشان داده است افزود:دهلی نو ثابت کرده که آمادگی لازم برای مقابله با اقدامات گروه های تروریستی و حامیان آنها را دارد.
اشاره وزیر دفاع هند به 'ایجاد اختلال و مقابله با گروه های تروریستی و حامیان آنها' مربوط به حمله محدود هند علیه گروه های شبه نظامی در سال 2016 در خاک پاکستان است.
سیتارامان گفت که تهدید های تروریستی ،امنیتی و دخالت کشورهای دیگر و گروههای غیر دولتی به ایجاد جنگ نیابتی دامن زده است .
وی افزود: مناطق ناآرام در افغانستان و پاکستان و مناطقی از خاورمیانه و آفریقا به عنوان نشانه های فعالیت مخرب تروریسم است.
وزیر دفاع هند گفت که تروریست های خارجی و مهاجرت های کنترل نشده تهدید های جدی برای آسیا و اروپا ایجاد کرده اند.
هند همواره پاکستان را به مسلح کردن گروه های شورشی در منطقه مسلمان نشین کشمیر متهم می کند، در حالی که اسلام آباد همواره این اتهامات را رد کرده است.
هند اعلام کرده است که از زمان آغاز به کار دولت جدید پاکستان به نخست وزیری عمران خان، خشونت ها در جامو و کشمیر افزایش یافته است .
حمله محدود سال 2016 هند به پایگاه های شبه نظامیان در چهار نقطه از خاک پاکستان برای انتقام کشته شدن 19 سرباز هندی در حمله تروریستی به پایگاه ارتش در شهر اوری واقع در ایالت جامو و کشمیر انجام شد.
به گفته مقامات دفاعی هند در این حمله بیش از 35 شبه نظامی و 9 نیروی نظامی پاکستان کشته شده اند.
پاکستان حمله محدود هند علیه پایگاه های شبه نظامی را در خاک خود رد کرده است.
از سوی دیگر پاکستان هند را به ایجاد ناآرامی در استان بلوچستان این کشور متهم کرده است.
وزیر امور خارجه پاکستان در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، هند را به دخالت مستقیم در گسترش تروریسم در کشورش متهم کرد.
شاه محمود قریشی وزیر امورخارجه پاکستان در نیویورک در سخنرانی خود مدعی شد که هند، گروه های تروریستی را در داخل خاک پاکستان از نظر مالی تامین می کند.
بخشی از کشمیر در خاک هند و بخشی دیگر در خاک پاکستان قراردارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی ازعلل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از هند در سال 1947میلادی تاکنون است.