ماهان شبکه ایرانیان

تهرانی‌ها دیگر آجیل نمی‌خرند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مصطفی احمدی گفت: افزایش قیمت آجیل و خشکبار در بازار مربوط به چند وقت اخیر نیست و از اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری آغاز شده است.
وی کمبود تولید در داخل، نوسانات نرخ ارز و نیز فعالیت دلالان را به ترتیب مهمترین علت های افزایش قیمت خشکبار برشمرد و کمبود تولید را مهمترین عامل خواند.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران حدود 20 تا 30 درصد علت افزایش قیمت ها را ناشی از فعالیت برخی دلال بازی ها در بازار اعلام کرد.
وی گفت: پیشنهاد داده ایم فرآیندی ایجاد شود تا کالاها مستقیم در اختیار مغازه داران و سپس خرده فروشان قرار گیرد.
به گفته رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران میزان تولید در کشور نسبت به سال گذشته به طور متوسط با افت 50 تا 60 درصدی همراه بوده است که دلیل آن نیز به وضعیت جوی، سرمازدگی و از بین رفتن درختچه ها بر می گردد.
احمدی به کاهش 70 و 80 درصدی تولید پسته و گردو اشاره و رشد قیمت پسته را در برخی مواقع بیش از 100 درصد اعلام کرد و گفت: رشد قیمت مغز پسته به علت نداشتن پوست بیشتر بوده است.
وی با بیان اینکه اعضای اتحادیه به هیچ عنوان موافق چنین افزایش قیمتی در بازار نیستند تاکید کرد: ما خواستار ایجاد زمینه های لازم برای کاهش قیمت ها و در نتیجه افزایش میزان فروش واحدهای صنفی هستیم.
احمدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت بازار آجیل و خشکبار شب یلدا گفت: با وضع موجود انتظار افزایش قیمت بیشتر از قیمت های کنونی برای این محصولات در این مناسبت وجود ندارد زیرا میزان فروش بشدت کاهش داشته و پیش بینی می شود که در این مناسبت نیز با کاهش میزان فروش مواجه باشیم.
تعداد واحدهای صنفی عرضه آجیل و خشکبار دارای مجوز در پایتخت افزون بر یک هزار واحد گزارش شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان