شناسه : ۱۳۷۸۷۴۳ - سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۵۵
وزارت نفت، خارجه و شهرداریهای استان تهران پرمصرف ترینهای آب
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، محمد امامی امین روز سه شنبه در شورای اداری استان تهران افزود: امسال تابستان بسیار گرمی سپری و به تبع آن ساعت کاری دستگاه های دولتی تغییر کرد و مردم با قطعی آب و برق مواجه شدند.
وی یادآورشد: بر اساس ارزیابی های انجام شده وزارت کشور با 32 درصد، وزارت امور خارجه با 30 درصد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با 28 درصد صرفه جویی به ترتیب رتبه های برتر اصلاح الگوی مصرف برق را کسب کردند.
امامی امین اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی با 35درصد کاهش مصرف، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات با ٣٤ درصد کاهش و سازمان اطلاعات استان با ٣٢ درصد کاهش مصرف، کم مصرفترین دستگاههای استان تهران در زمینه مصرف آب بودند.
وی تصریح کرد: در همین زمینه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تیر ماه، 51 درصد با افزایش مصرف برق بدترین عملکرد را داشت.
معاون مدیریت منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران افزود: بخشنامه ای در مورد اصلاح نظام اداری از معاونت اول ریاست جمهوری ابلاغ شده است که در اختیار مدیران، مسئولان و فرمانداران قرار می گیرد.
وی یادآورشد: شرایط کنونی نظام اداری مطلوب مردم، خدا و مسئولان نیست و اصلاح آن از گلوگاه هایی است که می تواند برای حل مشکلات جامعه کمک کند.
امامی امین بر لزوم مطالعه دقیق این بخشنامه تاکید و اضافه کرد: دولت با این بخشنامه تلاش دارد تا نظام اداری را کارا، اثر بخش، متکی به مردم و آرمان های انقلاب، پیشران در توسعه و چابک کند.
معاون مدیریت منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: راهکارهای چابک سازی دولت تمرکز بر ارتقای کیفیت، توسعه دولت الکترونیک، ارتقای کیفی مدیران، افزایش بهره وری و صیانت از حقوق شهروندان است.
وی خاطر نشان کرد: دولت در اهداف کمی اصلاح نظام اداری تلاش می کند تا 12 درصد از حجم خود را از نظر تعداد نیرو و جغرافیا بکاهد.
امامی امین ادامه داد: اصلاح نقش و ساختار دولت، توسعه دولت الکترونیک، توسعه خدمات عمومی در فضای رقابتی و بهینه سازی نظام مدیریتی از جمله برنامه هایی است که در این بخشنامه تاکید شده است.
معاون مدیریت منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران توسعه دولت الکترونیک را مساله بسیار مهمی خواند که این استان در سطح کشور از این نظر رتبه آخر را دارد
تصریح کرد: با وجود تاکید بر حفظ محیط زیست هنوز بسیاری از دستگاه های به شکل سنتی خدمت رسانی و مکاتبه می کنند.
وی اظهار داشت: این شرایط زیبنده پایتخت نیست که به خاطر ارائه نشدن الکترونیکی خدمات دولت، حجم بسیاری از اقدامات و ترافیک در سطح شهر شکل بگیرد.
امامی امین بر لزوم همراهی و همکاری مدیران برای توسعه خدمات الکترونیک تاکید و تصریح کرد: بنا نیست شخص دیگری برای الکترونیکی سازی خدمات دست به کار شود، از همین رو خود مدیران و فرمانداران باید در این زمینه عزم خود را جزم کنند.
معاون مدیریت منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران یکی دیگر از موارد مورد تاکید بخشنامه ابلاغی معاون اول رئیس جمهور را ارتقای پاسخگویی و شفافیت در نظام اداری برشمرد و گفت: پیش از دولت تدبیر و امید رتبه نظام اداری جمهوری اسلامی در جهان 147 بود که با اقداماتی که طی این سال ها انجام گرفته این رتبه به 130 رسیده است.
وی افزود: هم اکنون رتبه جمهوری اسلامی در نظام سلامت اداری جهان 130 است، یعنی 129 کشور از ایران جلوتر هستند و اگر بتوان استان تهران را در همین زمینه اصلاح کرد به حتم در شاخص های ملی و بهبود جایگاه جهانی ایران هم موثر واقع خواهد شد.
امامی امین دیگر شاخص مورد تاکید این بخشنامه را بهره وری در نظام مدیریتی کشور خواند و بهای تمام شده همه خدمات در حاکمیت را بسیار بالا برشمرد.