به گزارش ایسنا، جهانگیر پرهمت در این جلسه که در آن طرحهای فناورانه تأمین آب در مناطق ساحلی بررسی شد، ضمن شرح مختصری از اهمیت منابع آب ساحلی و ظرفیتهای موجود در سواحل خلیجفارس و دریای عمان، بر بهرهمندی از طرحهای فناورانه تأمین آب در مناطق ساحلی تاکید کرد.
در این جلسه 10 عنوان و محور فناورانه که از میان پیشنهادهای ارائهشده توسط شرکتهای دانشبنیان احصاء شده است، معرفی شد و در پی آن خواستار همفکری و دریافت نظرات اعضاء در خصوص اولویتبندی این محورها از منظر اهمیت فناوری شدند.
ازجمله محورهای 10 گانه مطرحشده در این جلسه میتوان به توسعه فناوریهای تولید زنجیره غشایی در داخل کشور، استفاده از مخازن ساحلی در ذخیره آب شیرین ورودی از خشکی، توسعه فناوری های طراحی و ساخت گلخانه دریایی بهصورت پایلوت و حمایت از تکمیل زنجیره کامل بسته آبشیرینکنهای غیر غشایی و راهاندازی صنعتی، ازجمله خورشیدی، هیبریدی،... همچنین سامانههای استحصال آب به روش آبخوانداری و کنترل سیلاب اشاره کرد.
همچنین تولید تجهیزات استفاده از انرژی دورریز برای آبشیرینکنها، پایلوت استفاده از روش الکترودیالیز برای آبهای غیرمتعارف در تأمین آب شرب، توسعه فناوریهای شناسایی، اکتشاف و مهار و بهرهبرداری از چشمههای زیردریایی و طراحی و پیادهسازی شبکه فناوریهای آبشیرینکنها با تاکید بر زنجیره ارزش همچنین حمایت از تولید و توسعه فناوری آبزیپروری از دیگر محورهای 10 گانه مطرحشده در این جلسه بودند که میتوان به آن اشاره کرد.