خبرگزاری تسنیم: حسینعلی امیری عصر امروز در نشست با برگزیدگان استان کردستان که در سالن شهدای دولت استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه کل نظام ما نظام دموکراسی بر اساس انتخابات است، اظهار داشت: در بدترین شرایط هم که زمان جنگ بود، حضرت امام (ره) اجازه ندادند حتی در مناطقی که تحت اشغال دشمن بود انتخابات بخواهد تعطیل شود.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات از برکات انقلاب اسلامی است و خود انتخابات نیز دارای برکات فراوانی است، افزود: انتخابات به مردم اجازه میدهد که در سرنوشت سیاسی خودشان دخالت کنند و زمانی که مردم از یک مدیر، مسئول، رئیس جمهور و یا دولتی ناراضی بودند این امکان را به آنها میدهد که فرد مورد نظر و سلیقه خود را انتخاب کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با ذکر اینکه مردم به وسیله رأی دادن اراده خود را ابراز کردند و عقلانیت و تدبیر را انتخاب کردند، تصریح کرد: در واقع مردم ایران رأی به ایرانستیزی و ایرانهراسی دادند و با این رأی از صدور قطعنامهها جلوگیری کردند.
بیشتر بخوانید
مشکلات "نایسر" سنندج را به رئیسجمهور منعکس میکنم
واکنش آمریکا به راهاندازی رسمی کانال مالی ویژه اتحادیه اروپا با ایران
سخنگوی وزارت خارجه: کشورهای غربی به تعهدات خود عمل نکنند در برجام تجدید نظر میکنیم
وی با گریز بر اینکه بعد از آغاز به کار دولت روحانی قطعنامههایی بر علیه ما صادر شد که نتیجه قطعنامههای ظالمانهای بود که قبلاً صادر شده بود، ادامه داد: خوشبختانه با همراهی و همدلی مردم ایران از هر قوم، قبیله، تبار و ذوق سلیقه سیاسی و با حمایتهای رهبری با یک قطعنامه، آثار حقوقی سیاسی تمام قطعنامههای دیگر از سر کشور برداشته شد.
امیری با ذکر اینکه در جهان سیاست سراغ نداریم کشوری را که بدون جنگ و خسارت سنگین از فصل هفتم منشور خارج شده باشد، افزود: عدم اعتماد به آمریکا بر اساس سخنان رهبری معقولانه است و بدعهدیهای آمریکا در برجام که از سوی رئیس جمهوری آمریکا لحاظ شد، ثابت کرد که ترامپ یک شخصیت غیرقابل پیشبینی است و هرچند ما امروز با تحریمهای ظالمانه آمریکا روبرو شدیم، اما خوشبختانه دیگر ایرانهراسی معنا ندارد و جهانیان «کشور ایران» را بهعنوان «یک کشور صلحجو» میشناسند.
وی با اذعان به اینکه اگر بخواهیم وضعیت کشور را مقایسه کنیم با قبل از برجام، خواهیم دید که جامعه جهانی در آن زمان علیه ما بود، اظهار کرد: به یاری خداوند و اثبات بدعهدی آمریکا، خوشبختانه امروزه جز چند استکبار جهانی، تمام دنیا با ماست و ما بهعنوان «کشوری که جنگ جو نیستیم» مطرح شدیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه رأی به صلح، رأی به تدبیر و رأی به بودن در جامعه جهانی، رأی به احترام به حاکمیت کشورها اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: برجام کماکان آثار خود را دارد و تحریمهای امروز با تحریمهای سازمان ملل متفاوت است به گونهای که امروزه ما تحت فصل هفتم منشور نیستیم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه هیأت حاکمه آمریکا یک نبرد کامل پرتوان اقتصادی سیاسی را بر علیه ما شروع کرده، بیان کرد: ما در یک نبرد کامل بر مبان اقتصاد رسانهای با آمریکا و رژیم صهیونیسمی هستیم و بسیاری از مسائلی که ما در این برهه تاریخی با آن مواجه هستیم، در سایه همین نبرد اقتصادی رسانهای شکل گرفته است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با ذکر اینکه «استقلال سیاسی» هزینهبردار است، تشریح کرد: کمااینکه در هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ملت ایران برای حفظ تمامیت ارضی کشور هزینه دادند، امروز هم هزینههایی که متقبل شدیم در راستای اعتلاء و استقلال کشور پرداخت میشود و به همین خاطر است که تعداد کسانی که در این مبارزه در وزارت خزانهداری آمریکا بهعنوان اتاق فکر این جنگ مشغول به فعالیت هستند به چند برابر افزایش یافته است.
توطئه رسانهای استکبار جهانی شکست خورد
وی با ابراز تأسف از اینکه آمریکا به هیچ عهدنامهای پایبند نبوده و اساساً قابل پیشبینی و اعتماد نیست، ادامه داد: خوشبختانه با تدابیری که اتخاذ شد و برنامهریزیهایی که انجام گرفت در کنار هوشیاری مردم شریف و عزیز در سراسر کشور، توطئه رسانهای استکبار جهانی شکست خورد.
امیری با اعلام اینکه استکبار جهانی میخواستند به بهانههای مشکلات اقتصادی به مردم القاء کنند که نظام جمهوری اسلامی نظامی ناکارآمد است، تصریح کرد: در مقابل شاهد هستیم که با وحدت، هوشیاری و حمایت همه مردم، نقشه آنان نقش بر آب شد.
به گفته این مقام مسئول، دشمنان امروز به دنبال آن هستند که از رخنه اقتصادی سوءاستفاده کرده و به همین خاطر دولت برای شرایط مختلف برنامهها و تدابیر مناسبی را برنامهریزی کرده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اصل اساسی در این شرایط آن است که دولت و دولتمردان در سطوح مختلف تمام و کمال به وظایفشان عمل کنند، گفت: عمده جلسات دولت به موضوع کاهش آثار تحریمهای ظالمانه آمریکا و متناسب شدن اشتغال و توسعه متناسب و متوازن پایدار و ارتقاء سطح معیشت مردم متمرکز است و در تلاش هستیم که با همت مردم و همت تمامی مسئولان بتوان از این وضعیت عبور کرد.
وی با اشاره به اینکه آن چیزی که در شرایط کنونی بهعنوان مؤلفه امنیت و قدرت ملی از آن یاد میشود، بسیار حائز اهمیت است، افزود: این مهم در قالب «وحدت، انسجام و اتحاد» مطرح میشود و در واقع همان اصل مهمی است که در این چهل سال کشور را سرپا نگه داشته و از بحرانهای خیلی جدیتر عبور داده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه کسانی که بهدنبال ناامید کردن مردم و سلب اعتماد به جمهوری اسلامی هستند، خواسته و ناخواسته در مسیر دشمن قرار گرفتهاند و صدای دشمن را منعکس میکنند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تمامی این اوصاف شاهد هستیم که همه اقوام و مذاهب کشور همچون زمان جنگ در کنار همدیگر قرار گرفته و با همت جمعی و با همافزایی در این مقطع تاریخی با تکیه بر انقلاب اسلامی، گذشت و فداکاری به اعتلای کشور و آینده کشور و نسلهای آینده آن کمر همت بستهاند.
وی آینده نظام جمهوری اسلامی و کشور ایران را بسیار درخشان توصیف کرد و افزود: این مهم زمانی محقق میشود که همه در کنار هم و با هم باشیم.
امیری با تأکید بر اینکه توسعه سرمایه اجتماعی بسیار شایان توجه است، خواستار توجه ویژه به این بعد شد و افزود: باید در این زمینه به نحوی عمل کرد که سرمایه اجتماعی توسعه یافته و این سرمایه خود به توسعه کشور بینجامد.
وی با ابراز اینکه نسبت به استان کردستان احساس دَین میکنم، تصریح کرد: دولت از عقب افتادگیهای کردستان بیاطلاع نیست و این موضوع چند بار در دولت پیگیری شده تلاش میشود عقبماندگیهای تاریخی استان کردستان از میان رفته و کردستان را به شاخصهای توسعهای نزدیک ساخت.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با ذکر اینکه مناسبات بایستی بر اساس آموزههای اسلامی و عدالت «انسانی» و «اسلامی» تنظیم گردد، خاطرنشان کرد: اعتقاد بر آموزههای اسلامی بر مبنای شایستهسالاری است.
وی با بیان اینکه در بحث شایستهسالاری، ارائه خدمت بر مبنای جنسیت و قومیت مطرح نیست، گفت: در راستای نیل به توسعه کشور باید به استقرار شایستهسالاری توجه ویژه داشت و از تنگنظریهایی که گاه اعمال میشود، دوری جست.
امیری در پایان نسبت به پیگیری وضعیت منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان قول مساعد داد و یادآور شد: بودجه سال 98 یک بودجه انعطافپذیر است و تلاش شده است تا در آن تخصیص بودجه به پروژههای استان کردستان تخصیصهای ویژهای شود تا بتوان کردستان را به جایگاه شاخصهای توسعهای رساند.