به گزارش
گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ پلیس حفاظت از کودکان انگلیس خواستار تحریم فیسبوک و توییتر تا زمان انجام اقدامات لازم توسط این دو رسانه اجتماعی علیه سوءاستفاده از تصاویر کودکان شد.
به گزارش میرور، انگلیس در اعتراض به سوءاستفاده از تصاویر کودکان در شبکههای اجتماعی توییتر و فیسبوک، خواستار تحریم این دو رسانه شد.
پلیس حفاظت از کودکان انگلیس از مردم این کشور خواست برای مجبور کردن 2 رسانه اجتماعی فیسبوک و توییتر به انجام اقدامات حفاظتی از کودکان در مقابل سوءاستفاده، این دو شرکت را تحریم کنند.
متخصص تکنولوژی پلیس حفاظت از کودکان انگلیس اعلام کرد شرکتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات وظیفه خود در قبال حفاظت از کودکان را رها کرده و تنها به آسیبهایی فکر میکنند که ممکن است به شهرتشان وارد شود.
این سازمان بر این باور است که اقداماتی مانند جرایم نقدی بی تاثیر بود و پرداخت آن برای این سیستمهای عامل به مثابه قطرهای از اقیانوس است. این در حالی است که تحریم همگانی میتواند به شدت آنان را تحت تاثیر قرار دهد.
پلیس حفاظت از کودکان انگلیس با اشاره به ارائه درخواست انجام اقدامات لازم به «مارک زاکربرگ» مالک فیسبوک اعلام کرد: "این شرکتها فناوری و سرمایه لازم برای ریشه کن کردن اقدامات ناهنجار موجود مانند قابلیت دسترسی، بارگذاری و انتشار گسترده تصاویر کودکان را دارند. "
مدیر اجرایی امنیت اینترنتی کودکان (NSPCC) تحریمها را عامل موثری در وادار ساختن این شبکهها به انجام اقدامات حمایتی از کاربران نوجوان و کودک خود توصیف کرد.
شمار تصاویر هرزه نگارانه موجود از کودکان در پایگاه داده تصاویر مستهجن کودکان از 10 هزار مورد در دهه 1990 به 13 میلیون و چهارصد هزار مورد در حال حاضر رسیده است که انتظار میرود به زودی به 100 میلیون هم برسد.
کارشناسان بر این باورند که گسترش شبکههای G4 و G5 در سراسر جهان فرصتهای بیشتری برای استثمار جنسی از کودکان ایجاد خواهد کرد.