به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استارتاپها با نوآوری که در کسبوکار خود دارند به حل مشکلات صنعت بتن، سیمان و صنایع وابسته به آن همچون سایر حوزهها کمک کردهاند و تجربیات جهانی این استارتاپها میتواند در ارتقاء و پیشرفت این حوزه تأثیرگذار باشد.
مشاور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با اعلام این خبر بیان کرد: بررسی روند بازار بتن، سیمان و صنایع وابسته یکی از موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است، میزان رشد اقتصادی در دنیا باعث توسعه شهرها و ساختوساز شده است که خود تأثیر بسزایی در رشد تقاضای سیمان و بتن ایفا میکند.
پرویز کرمی بیان کرد: این امر عاملی برای افزایش جذابیت و رقابت برای کسب بازار بیشتر میان شرکتهای فعال در این صنعت است، پس بررسی تجربیات شرکتهای استارتاپ و اقدامات آنها در ارتقاء و رونق این حوزه میتواند تأثیرگذار باشد.
** حل مشکلات صنعت سیمان
وی ادامه داد: اکنون در تمام صنایع نام شرکتهای نوپا و استارتاپی یکی از مهمترین مباحثی است که مشاهده میشود. استارتاپها با چابکی و نوآوری که در کسبوکار خود دارند کمک شایانی به شرکتهای بزرگ که بهطور معمول برای تغییر پیچیدگی بیشتری دارند، کردهاند، حل مشکلات صنعت سیمان با کمک فناوری و نوآوری خدمت مهم این شرکتها به این صنعت است.
وی گفت: توجه به اتفاقات و نقشآفرینی در این اکوسیستم یک شاخص مهم برای شرکتهای بزرگ سیمانی است که با کمک آن میتوانند جایگاه خود را در بازار سیمان حفظ کرده و ارتقاء دهند.
به گفته کرمی، نقش استارتاپها در صنعت سیمان و بتن، چالشها و فرصتهای کلیدی حوزه سیمان و بتن، ارائه راهکارهای استارتاپی برای مسائل راهبردی این حوزه، نوآوری در فرآیندهای تولید سیمان و بتن، اصلاح و بازسازی بتن و کاربردهای جدید از سیمان و بتن از موارد مطرحشده در این کتاب است.
تاکنون 14 جلد از سلسله گزارشهای بررسی تجربیات جهانی شرکتهای استارتاپی در حوزههای مختلف کسبوکار توسط ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است که این اقدام با توجه به فرهنگسازی و توسعه زیستبوم شرکتهای نوپا، دانشبنیان و استارتاپی بهعنوان یکی از مأموریتهای اصلی معاونت علمی و فناوری صورت گرفته است.
علمی ** 9340** 1055