به گزارش ایسنا، آیتالله محمود محمدی عراقی، در نود و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان با بیان اینکه فرهنگ مردم لرستان نجابت و صداقت است، گفت: مردم این استان نسبت به مذهب و روحانیت و امام(ر ه) همواره احترام قائل بودهاند و باید این موضوع را قدر بدانیم.
وی با تاکید بر اینکه باید مزیتهای فرهنگی برای ارتقای فرهنگی جامعه بهکار گرفته شود، عنوان کرد: این امر راه مقابله و درمان آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، نارساییها و چالشهای کشور است.
محمدی با بیان اینکه فرهنگ، ادبیات، تمدن، تاریخ و هنر ایران اسلامی از جمله مهمترین مزیتهای کشور محسوب میشود، اضافه کرد: این موارد از نقاط برجسته و مؤلفههای اقتدار ایران اسلامی است.
نماینده شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی رسالت و مسئولیت سنگینی برعهده دارد، ادامه داد: دوران اوج تمدن طلایی ایران مربوط به دوران اسلامی بوده و امروز روح فرهنگ اسلامی با فرهنگ ایرانی گره خورده است.
وی با اشاره به رابطه متقابل بین فرهنگ و اقتصاد و بیان اینکه اقتصاد بدون اصلاح حوزه فرهنگ، اصلاحپذیر نیست، عنوان کرد: مهمترین راهحل خروج از مشکلات اقتصادی کشور بهرهگیری از گنجینه عظیم فرهنگی و دینی است که متاسفانه در این زمینه کمکاری صورت گرفته است.
محمدی با تاکید بر ضرورت اجرای مصوبات و برنامههای شورای فرهنگ عمومی، ادامه داد: در این راستا باید برنامههای این شورا در سطح استان و همچنین شهرستانها استمرار داشته باشد.
نماینده شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به جایگاه مهم و برجسته شورای فرهنگ عمومی در بحث رفع چالشها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی در کشور، تصریح کرد: این شورا در استانها 26 عضو دارد که دستگاههای اجرایی عضو آن میتوانند در پیشبرد برنامههای مختلف آن تاثیرگذار باشند.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ باید در همه فعالیتهای کشور در نظر گرفته شود، گفت: انقلاب ایران، انقلابی فرهنگی بوده است و این امر مسئولیت شورای فرهنگ عمومی را سنگین میکند.
محمدیعراقی با اشاره به اینکه آسیبهای اجتماعی در کشور نگران کننده هستند، گفت : متاسفانه شاهد افزایش طلاق، کاهش ازدواج و ... در جامعه هستیم و باید زمینه برای رفع این چالشهای اجتماعی با انجام فعالیتهای فرهنگی فراهم شود.
نماینده شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله فرهنگ از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری، بیان کرد: انتظارمیرود که کاندیداها به مقوله فرهنگ توجه بیشتری داشته باشند.