ماهان شبکه ایرانیان

شیب تند کاهش زیان بانک تجارت

به گزارش اقتصادآنلاین، بانک تجارت به عنوان بزرگترین شرکت بورسی کشور پس از پایان سال 1394 که سود 4 هزار و 318 میلیون ریالی شناسایی کرد، در صورت‌های مالی خود در اسفند ماه 1395 از محدوده سودآوری خارج شده و با رشد منفی 58 درصدی بالغ بر 11 هزار و 690  میلیون ریال زیان انباشته را در حساب سود (زیان) انباشته خود ثبت کرد.

روند افزایشی زیان انباشته بانک تجارت در سال مالی منتهی به اسفند 96 با 352 درصد رشد منفی به بیشترین حد خود رسید. زیانی که بار سنگینی را بر دوش این مجموعه تحمیل کرده و سال مالی بسیار دشواری را برای این بانک در سال 1397 رقم زد.

اخیرا صورت‌های مالی تلفیقی 12 ماهه منتهی به اسفند ماه 1397 بانک تجارت در سایت کدال منتشر شده است. نکته برجسته این گزارش، مهار دور از انتظار زیان انباشته این بانک است؛ به گونه‌ای که عملکرد مدیران و کارکنان این بانک رشد زیان انباشته 352 درصدی را به 5 درصد تقلیل داده است.

این بانک در صورت‌های مالی منتهی به اسفندماه 1398 در بخش سایر برنامه‌های با اهمیت شرکت، موضوع بهبود فعالیت‌های کسب و کار بانکداری با هدف خروج از زیان انباشته را مطرح کرده که بر این اساس قرار است این آیتم ترازنامه ای بانک تجارت ابتدا به صفر رسیده و در سال‌های آتی و با تقسیم سود میان سهامداران به محدوده مثبت بازگردد.

بانک تجارت در مجمع عمومی فوق‌العاده اسفندماه 97 در حضور اکثریت سهامداران، سرمایه خود را از 45 هزار و هفتصد میلیارد ریال به 223 هزار و نهصد و بیست و شش میلیارد ریال به میزان 390 درصد افزایش داد و به این ترتیب به بزرگترین شرکت بورسی کشور تبدیل شد.

«وتجارت» نماد معاملاتی بانک تجارت در بازار بورس اوراق بهادار تهران پس از بازگشایی در فروردین ماه سال 1397 تاکنون، بیش از 174 درصد بازدهی داشته و در ماه‌های گذشته به عنوان یکی از پر معامله ترین و با ارزش ترین سهام‌ها از نظر نقدشوندگی و بازده شناخته شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی