به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران ساماندهی مددجویان پس از آزادی را در کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار موثر برشمرد.
وی در جلسه پیگیری اشتغال زندانیان که با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط در دادگستری کل استان مازندران برگزار شد، اظهار داشت: همه نهادهای مرتبط با حوزه پژوهش، فرهنگ و دستگاههای مرتبط با اقشار آسیب دیده بر این باورند که میزان درآمد، امرار معاش و ناتوانی در تامین هزینه خانوار از جمله مواردی هستند که مشکلات فرهنگ و اجتماعی را موجب میشوند و باید مورد توجه قرار گیرند.
این مقام قضایی با بیان اینکه سالانه حدود هفت هزار مددجو به طور مستمر در زندانهای استان مازندران حضور دارند، افزود: قطعاً ساماندهی این افراد پس از آزادی، در کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه بسیار موثر خواهد بود.
معاون قضایی دادگستری کل مازندران با مهم ارزیابی کردن فراهم شدن زمینه اشتغال برای مددجویان پس از آزادی از زندان با کمک مسئولین مرتبط و کارآفرینان استان، ایجاد اشتغال را عاملی مهم در جلوگیری از بازگشت مجدد افراد به زندان دانست و افزود: شناسایی و ایجاد بانک اطلاعاتی مددجویان در این راستا بسیار موثر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به این مطلب که حدود 15 درصد زندانیان برگشت به زندان دارند، اظهار داشت: در استان مازندران، برگشت به زندان برای افرادی که تحت پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج قرار گرفته و وام اشتغال زایی دریافت نموده اند، به کمتر از نیم درصد رسیده است.