ماهان شبکه ایرانیان

بزرگ‌ترین تخریب خانه‌های فلسطین از سال ۱۹۶۷/جنایتی که بار دیگر مسکوت ماند

دور جدید تخریب خانه‎های فلسطینیان در حومه قدس اشغالی که برخی از آن به عنوان بزرگترین تخریب از سال ۱۹۶۷ یاد می‎کنند در حالی آغاز شده که بار دیگر سکوت کشور‌های مدعی حقوق بشر را در پی داشته است. تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - کد خبر: ۵۳۵۶۹۱

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، اخیرا بولدزرهای رژیم صهیونیستی به همراه صد‌ها سرباز و افسران پلیس برای تخریب خانه‌های فلسطینیان به حومه قدس اشغالی هجوم آورده و از تاریکی هوا سوء استفاده کردند.
 
این عملیات تخریب با اعتراضات محلی و انتقادات بین المللی رو به رو شد.

نیرو‌های رژیم صهیونیست در نخستین ساعات روز دوشنبه گذشته به سمت روستای "صور باهر" حرکت کردند و 11 ساختمان را تخریب کردند؛ تعدادی از این منازل در "وادی الحمص" در نزدیکی حصار‌ مرزی وجود داشتند که کرانه باختری و قدس اشغالی را جدا می‌کرد.

اواخر روز دوشنبه گذشته دست‎کم یک فلسطینی به دست نیرو‌های رژیم صهیونیستی دستگیر شد و 10 ساختمان مسکونی تخریب شدند.
 
 
بزرگ‌ترین تخریب خانه‌های فلسطین از سال 1967
 
در همان روز "محمد اشتیه" نخست وزیر فلسطین گفت، تخریب خانه‌های فلسطینی نقض قوانین بین المللی به شمار می‌آید و هم زمان از سایر مقامات فلسطینی خواست تا تحقیقات را برای ارائه به دادگاه جنایی بین المللی آغاز کنند.

مقامات سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کردند که آماده ارائه کمک به آوارگان فلسطینی هستند. این مقامات برای ابراز همدردی با فسطینی‌ها گفتند که هیچ کدام از کمک‌های بشر دوستانه نمی‌تواند جایگزین خساراتی شود که صاحبان اصلی خانه‌های تخریب شده متحمل شده‎اند.
 

در بیانیه‌ سازمان ملل آمده است که در میان خانواده‌های فلسطینی که به زور و اجبار از خانه‎شان بیرون شدند، پناهندگان فلسطینی وجود داشتند که امروز برای دومین بار با واقعیت آوارگی رو به رو شدند.

به گفته فلسطینی‌ها نیرو‌های رژیم صهیونیستی پس از آنکه از حصار‌ها عبور کردند وارد خانه‌ فلسطینی‌ها شدند و قبل از آغاز عملیات تخریب، ساختمان‌ها را تخلیه کردند.
 
 
بزرگ‌ترین تخریب خانه‌های فلسطین از سال 1967
 
فعالان حقوق بشری و فلسطینی‌ها اقدام به فیلم‎برداری و عکس‎برداری از عملیات تخریب منازل کردند و سعی داشتند مانع نیرو‌های رژیم صهیونیستی شوند.

رژیم صهیونیستی اعلام کرده که این منطقه به مدت 3 روز مانع از تردد افراد می‌شود، حتی نیرو‌های اشغالگر به فلسطینی‌ها اجازه جمع آوری وسایل و دارایی‌های خود را ندادند. علاوه بر آن، ساکنان منطقه حق چادر زدن در نزدیکی منطقه را ندارند.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه ژوئن ادعا کرد که ساخت و ساز‌ها ممنوعیت را نقض کرده است. آخریم مهلت برای ترک منازل تا روز جمعه بوده است.

این نگرانی برای فلسطینی‌ها وجود دارد که تخریب اخیر برای سایر شهر‌هایی که در امتداد حصار وجود دارند اتفاق بیفتد. شهر‌هایی که صد‌ها کیلومتر در امتداد حصار و داخل کرانه باختری اشغالی وجود دارند.
 
 
بزرگ‌ترین تخریب خانه‌های فلسطین از سال 1967
علاوه بر آن، این نگرانی وجود دارد که رژیم صهیونیستی به دنبال تخریب خانه‌های بیشتر در سراسر بخش‌های فلسطین در کرانه باختری که بخش‌های از "وادی الحمص " در آن وجود دارد، باشد.

فلسطینی‌هایی که در قدس اشغالی زندگی می‌کنند، دریافت مجوز ساخت از مقامات رژیم صهیونیستی را تقریباً غیر ممکن می‌دانند که از سال 1967 مناطق شرقی قدس را اشغال کرده‎اند.

در سال 2011 رژیم صهیونیستی هرگونه ساخت و ساز به مساحت 100 تا 300 متر را در 2 طرف حصار به بهانه‌ ایجاد منطقه امنیتی ممنوع کرد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان