به گزارش ایسنا، حبیبالله آسوده با بیان اینکه مردم رکن اصلی توسعه و پیشرفت هر کشوری هستند، گفت: یکی از عناصری که در جامعه میتواند نقش مشارکت را فعال کند، رسانهها هستند؛ به طوری که آنها پیش برنده مشارکت در عرصه اجتماعی بوده و فرمانده افزایش مداخله مردم در عرصههای اجتماعی هستند. رسانهها میتوانند با اطلاعرسانی، شفافیت و امیددهی مبتنی بر واقعیتها نسبت به آینده مردم را آگاه کنند، لذا کمیته امداد هم به عنوان یک نهاد حمایتی بیش از دستگاههای دیگر نیازمند به حضور رسانهها است.
مدیرکل کمیته امداد استان خراسان رضوی با بیان اینکه این استان حدود شش میلیون و 400 هزار نفر جمعیت و حدود دو میلیون خانوار جمعیت دارد، اظهار کرد: 10 درصد از خانوارهای حاضر در این استان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند و از این جمعیت بین 400 تا 500 هزار نفر خدمات دریافت میکنند.
آسوده با تاکید بر اهمیت مردمی کردن ایجاد مراکز نیکوکاری تصریح کرد: حدود 200 مرکز نیکوکاری در سطح استان مبتنی بر کارآفرینی و توانمندسازی در حال فعالیت هستند؛ از آنجایی که معتقدیم جامعه برای پیشرفت نیازمند کار و تلاش است، فعالیت در حوزه استارتآپها را نیز از سال گذشته در سطح استان خراسان رضوی آغاز کرده و بیش از 15 دوره آموزشی نیز برای دانشجویان و جوانان برگزار کردیم. این آموزشها مبتنی بر میزان خلاقیت و پرورش ایدهها بودند.
وی با تاکید بر اینکه مسکن یکی از اولویتهای مهم کمیته امداد برای رفع فقر است، اظهار کرد: سال گذشته با وجود بیثباتی و افزایش قیمتها 2000 واحد مسکونی در این استان افتتاح شد. نابسامانی در قیمت مسکن سال گذشته بسیاری از دهکهای پایین درآمدی را دچار مشکل کرده است، چرا که قیمت اجارهبها در این استان و به ویژه در شهر مشهد حتی تا دو برابر افزایش داشته است.
مدیر کل کمیته امداد استان خراسان رضوی در ادامه به تفاهمنامه بین کمیته امداد و استان خراسان رضوی برای تعیین یکی از شهرهای استان به عنوان معین ارائه خدمات اشاره کرد و گفت: تاکید اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) بر روی بحث زکات است؛ چرا که معتقدیم زکات متعادلکننده اقتصاد جامعه و هدایتکننده سرقت از سوی اغنیا به سمت فقرا است و در مباحث حدیثی نیز مکررا تکرار شده است.
آسوده با اشاره به اینکه حاشیه شهر مشهد شرایط خاصی دارد نیز گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت عنوان ستاد ساماندهی فرهنگی با همه دستگاهها در حال همکاری است تا مشکلات حاشیه این شهر را رفع کنند.
به گفته وی، به دلیل همکاریهای صورت گرفته نسبت به گذشته، بخش اعظمی از مشکلات حوزههای معیشتی و امنیتی در حوزه محرومیتزدایی در حال برطرف شدن است که بخشی از این خدمات در حوزه اشتغال، توزیع سبد کالا و جلوگیری از ترک تحصیل بوده است.