احسن نیوز: دکتر امیر حیات مقدم استاندار اسبق خوزستان با حضور در پایگاه خبری شوشان با تعدادی از اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی دیدار کرده و به هم اندیشی حول موضوعات خوزستان پرداخت.
حیات مقدم طی سخنانی با توجه به اینکه متوسط نرخ بیکاری در کشور 12 و در خوزستان 16 درصد است، ظرفیتهای اشتغال آفرینی را برای استان به ترتیب در حوزههای اشتغال مرتبط با دریا، خدمات و صنعت و کشاورزی و دامداری برشمرد و گفت: شیلات میتواند با تجدیدنظر در برخی سیاست گزاریهای مرتبط با صید به رونق صیادی کمک کند. شیلات به جای نهی صیادان از صید به وظایف اجرایی خود مانند ریختن بچه ماهیها در رودخانهها و دریا عمل نماید.
سردار امیر حیات مقدم گفت: در حوزه آب و خاک به دفعات شاهد هستیم که منابع طبیعی با شکایت حقوقی از کشاورزان به عنوان اینکه در اراضی ملی در حال کشت و کار هستند آنها را خلع کرده و نتیجتا به عنوان مبارزه با زمین خواری، زمینهای دایر کشاورزی را به زمینهای بایر تبدیل میکنند که این کار بی سلیقگی و نشانی غلط است و زمین خواری نه توسط کشاورزان بلکه توسط برخی افراد و گروههای حرفهای در محلهای با ارزش انجام میشود نه در بیابان ها.
استاندار اسبق خوزستان گفت: در بعضی از جادههای جنوبی خوزستان با طی 50 کیلومتر اثری از جنبندهای نمیبینید در صورتی که همین اراضی مستعد پرورش دامهایی مانند شتر است که دارای فواید زیادی ست و سرمایهای برای دارنده آن به شمار میرود و ظرفیتهای زیادی در خوزستان برای پرورش دام و آبزیان داریم که مغفول هستند و نیازمند حمایت و سرمایه گزاری میباشند.
وی گفت: در یکی از موارد یکی از افراد خوش فکر منطقه با سرمایه گزاری حدود 300 میلیون تومانی شرکتی تاسیس کرده بود که توانسته بازمانده ساقه گندمهای درو شده (کلول) که اکنون معمولا سوزانده میشود و مشکلات زیست محیطی ایجاد میکند را بسته بندی شیک کرده و آماده برای صادرات نماید، اما به عنوان اینکه این محصول خوراک دام است جلوی این صادرات توسط دستگاههای مسئول گرفته شده که این نوع کارها و برخوردها به نام قانون اثر عکس بر فضای کسب و کار و رونق و سرمایه گزاری و ارز آوری دارد.