ماهان شبکه ایرانیان

حناچی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری:

جذب سرمایه‌های اجتماعی مهم‌ترین ماموریت فرهنگی شهرداری تهران است

شهردار تهران جذب سرمایه های اجتماعی را مهم ترین ماموریت فرهنگی مدیریت شهری دانست.

جذب سرمایه‌های اجتماعی مهم‌ترین ماموریت فرهنگی شهرداری تهران است

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: ایده آل این نشست‌ها این است که بر مبنای عدل و احسان عمل کنیم و کار را به اهل آن بسپاریم. سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مسئولیت پرچم داری و جهت گیری عمومی فرهنگی پایتخت و حتی کشور را بر عهده دارد.
شهردار تهران با تشکر و قدردانی از زحمات سعید اوحدی رئیس پیشین این سازمان توضیح داد: استعفای آقای اوحدی را به اصرار خودشان پذیرفتیم و هیات امنا هم بر خلاف میل باطنی موافقت کردند. تصمیم گیری برای اینکه به فردی برسیم که هم هیات امنا، هم شورا و هم بدنه سازمان درباره آن به اجماع برسند راحت نبود.
حناچی داشتن سابقه و تجربه کار فرهنگی، حضور در بدنه شهرداری و داشتن تجربه و دنیادیدگی را از مهم ترین پارامترهایی عنوان کرد که برای انتخاب رئیس سازمان فرهنگی هنری مدنظر بوده است و گفت: رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تمام این ویژگی ها را دارد و به همین دلیل اعضای هیات امنا نظرشان بر انتخاب این فرد بود.
شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه توصیه‌های زیادی در آیین و دین ما وجود دارد و در برخی از مواقع که این توصیه‌ها فراموش می‌شوند مشکلاتی پیش می‌آید، توضیح داد: در دین ما توصیه شده که از ظن و گمان و به اصطلاح سناریوپردازی پرهیز کنیم و قرآن هم تصریح می‌کند که برخی از این‌ها حکم گناه را دارند. توصیه بعدی درباره برائت است، اینکه گفته شده اصل بر برائت است مگر اینکه خلافش ثابت شود. متاسفانه در جامعه ما عکس این عمل می شود و این موضوع مشکلاتی را ایجاد می کند.
حناچی یکی از مهم ترین مأموریت های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران را تلاش برای تامین سرمایه های اجتماعی عنوان کرد و گفت: بدون سرمایه های اجتماعی، کار زیادی در شهر نمی توانیم انجام دهیم. ما دوران جنگ و انقلاب را با همین سرمایه‌ها سپری کردیم.
شهردار تهران با بیان اینکه اصلی ترین مأموریتمان در اردوگاه فرهنگی این است که بر اصل جذب سرمایه اجتماعی تمرکز کنیم، افزود: آقای امرودی با توجه به سابقه و تجربه ای که دارد حتما در این راه موفق خواهد بود.
وی با اشاره به تجربه دیگر کشورها در کارهای فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: باید بهانه ای برای شاد کردن مردم و ایجاد نشاط و امید در شهرمان پیدا کنیم، به خصوص با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و وضعیتی که تحریم های ظالمانه ایجاد کرده است باید از همه توان و سرمایه هایی که داریم استفاده کنیم.
به گفته حناچی؛ کیفی سازی جریان های فرهنگی و هنری کاری نیست که به راحتی انجام شود. بنابراین انتظاری که از سازمان فرهنگی هنری می رود این است که خروجی های فاخر و جریان ساز فراهم کند. 
شهردار تهران با اشاره به کتب بوستان و گلستان سعدی گفت: بیت آخر این اشعار همگی بخشی از زندگی ماست. در دلم احسنت گفتم به کسی که در قرن هفتم زندگی می کرده و به گونه ای نگارش کرده که الان هم اشعار و داستان هایش لذت بخش است و آن جملات را در زندگی به کار می بریم، بدون اینکه از سعدی یادی کنیم، ما هم باید اینگونه جریان سازی کنیم.
حناچی در ادامه به توصیه حضرت علی (ع) به مالک اشتر اشاره کرد و گفت: بنابر توصیه حضرت یادمان باشد با وجود تمام اختلافات و تمایزات، همه مردم در خلقت، اخوت و برادری دینی باما برابراند.
همچنین سعید اوحدی رئیس پیشین سازمان فرهنگی و هنری،  در ابتدای این مراسم، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را سرمایه بزرگی توصیف کرد و ‌گفت: بیش از یکسال و نیم در این سازمان فعالیت کردم که شاید این دوران یک نقطه عطف در رویکردهای فرهنگی و در سابقه کاری من بود.
وی با بیان اینکه باید قدر انسجام، همدلی و ظرفیت عظیمی که در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران وجود دارد را بدانیم، افزود: این سازمان به عنوان قرارگاه فرهنگی نظام محسوب می شود. حضرت علی (ع) می فرمایند: برای یک انسان همین جهل کفایت می‌کند که قدر و جایگاه خود را نداند.
به گفته اوحدی؛ ناشکری است اگر انسان بخواهد این سرمایه بزرگ انسانی و کارهای بزرگی که انجام شده است را نادیده بگیرد.

رییس پیشین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این سازمان و نیروهای انسانی‌اش را گنجینه‌ای گرانبها خواند و گفت: هم اکنون انتخابی که برای ریاست سازمان از سوی هیات امنا صورت گرفت، در کنار معاونان و مدیران، می‌تواند در مجموع سرمایه عظیمی باشد. آقای امرودی هم نعمت است هم‌حضورشان موجب آرامش می‌شود.

وی تاکید کرد: ما سعی کردیم از سرمایه نیروی انسانی سازمان استفاده کنیم و به جز یک نفر که از خارج از سازمان آوردیم همگی نیروهای داخلی سازمان هستند که در مجموعه فعال اند.

اوحدی با بیان اینکه وزن هیات مدیره سازمان هم وزن هیات مدیره وزارت ارشاد است، افزود: برای نخستین بار اساسنامه سازمان با پشتیبانی دفتر مقام معظم رهبری و با امضای همه اعضای هیات مدیره، به اصل خود بازگشت.

وی با اشاره به عملکرد مالی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران توضیح داد: درآمد سازمان در 6 ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته 52 درصد و نسبت به سال 96 بیش از 80 درصد رشد داشته است. همچنین هزینه‌ها هم نسبت به سال 97، 36 درصد کاهش یافته است.
میثم امرودی، رئیس جدید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در ادامه این مراسم با اشاره به این گفته مرحوم امام موسی صدر که «ای کاش حکومت اسلامی شود و ما جاروکش این حکومت باشیم»، گفت: باید قدردان شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری باشیم و بدانیم هیچ سرزمین و هیچ پایتختی این چنین منحصر به فرد نیست.
وی با اشاره به فرموده حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه «مسئولیت امانت» است، اظهار کرد: برخی تصور می کنند مسئولیت طعمه است در صورتی که چنین نیست. ما برای هر صندلی مدیریتی در کشور 72 شهید دادیم و باید از امانت به خوبی محافظت کنیم.
امرودی با بیان اینکه شهردار تهران را مردم انتخاب کردند، گفت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران زیرمجموعه سازمانی است که خود را سرباز نظام و رهبری می‌داند. همه ما، جان، جسم و روحمان مرهون اسلام، قرآن و ولایت است. بالای همه دست های ما مقام معظم رهبری است که فردی فقیه، شجاع و بی نظیر هستند و بنده بیش از 2 دهه است که شاگردی ایشان را می‌کنم.
وی درباره رئیس پیشین سازمان فرهنگی هنری شهرداری هم گفت: صداقت، صفا و مقاومت از مهم ترین ویژگی‌های او است. صداقت و صفا هر دو همدیگر را پوشش می‌دهد و مقاومت او هم از حضورش در جبهه جنگ و اسارت نشأت می‌گیرد. البته تا قیام قیامت مدیون شهدا و خانواده‌هایشان هستیم.
امرودی در ادامه تصریح کرد: حتما افرادی برای کمک در سازمان حضور خواهند داشت. ما با همین نیروی انسانی کارها را جلو می بریم و از مشورت آن ها استفاده می کنیم.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به فلسفه تشکیل این سازمان اظهار کرد: اینجا قرار بود ویترین و در مرکز رخدادهایی باشد، قرار بود در شهری باشیم با شهروندانی پایبند به زندگی، با طلاق کم، با یک زیست عامیانه و سبک زندگی ایرانی اسلامی. به همین دلیل فرهنگسرای خانواده را احداث کردیم. قرار بود اخلاق شهروندی در شهر جریان پیدا کند و فرهنگسرای اخلاق را راه اندازی کردیم.
وی با بیان اینکه قرار بود شهروندان حافظ محیط زیست داشته باشیم و به همین دلیل فرهنگسرای طبیعت را احداث کردیم، توضیح داد: برای اینکه جوانان ما بدانند چه امام و ولایتی دارند و نیاز نداشته باشیم برای فهماندن بدیهیات انقلاب تلاش کنیم، فرهنگسرای امام را راه اندازی کردیم.
امرودی به فلسفه وجودی و دلیل راه اندازی سایر فرهنگسراها هم اشاره کرد و گفت: هر چه تاسیس کردیم باید پای آن بایستیم. اساسنامه سازمان بسیار غنی و قوی است و همه موارد در آن دیده شده است. برخی تصور می کنند نیاز به نوشتن جدید دارد.
وی با اشاره به ضرورت پا نهادن در گام دوم انقلاب و بیانیه رهبر معظم انقلاب در این رابطه، بر سه اصلی که ایشان درباره خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی مطرح کرده بودند، تاکید کرد.
بر اساس گزارش سایت شهرنوشت، این مقام مسئول معتقد است: همانطور که برای تحقق عدالت، به امنیت نیاز است برای کار فرهنگی هم آرامش لازم است. باید کاری کنیم که بماند نه اینکه بمانیم.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان