به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد با بیان مطلب فوق در حاشیه یکصد و پنجاه و سومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور گفت: در این جلسه آمار و اطلاعات تصادفات حوزه شهری 31 استان کشور توسط پلیس راهنمائی و رانندگی نیروی انتظامی در سال 1397 و شش ماهه اول سال 1398 ارائه و ابعاد مختلف موضوع بررسی شد.
وی افزود: 25 درصد از مجموع جان باختگان تصادفات رانندگی در حوزه درون شهری رخ داده که بر اساس این آمار میزان جان باختگان تصادفات رانندگی در حوزه شهری در سال 1397 در مقایسه با سال 1396، 2.3 درصد کاهش یافته، لکن این آمار در شش ماهه اول سال جاری به میزان2.7 درصد افزایش یافته که بایستی تا پایان سال تدبیر شود.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستائی وزیر کشور با اشاره به استان هایی که کمترین و بیشترین میزان جان باختگان را در تصادفات شهری داشته اند، اظهار کرد: بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی، استانهای گلستان و اصفهان و شهر تهران در شش ماهه اول سال 1398 بیشترین میزان کاهش را در جان باختگان تصادفات و استانهای مازندران، آذربایجان شرقی و کرمانشاه بیشترین میزان افزایش جان باختگان تصادفات رانندگی درون شهری را داشته اند.
رئیس شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور با اشاره به دو قشر آسیب پذیر عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت در تصادفات رانندگی در شش ماه اول سال 1398، اعلام کرد: عابرین پیاده با 44 درصد و راکبان موتورسیکلت با 31 درصد بیشترین میزان جان باختگان را تشکیل دادهاند.
وی افزود: خودروهای سواری با 56.3 درصد و موتورسیکلت با 36.2 درصد بیشترین میزان تصادفات را داشته اند.
جمالی نژاد در ادامه گفت: اعضای شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در این جلسه خواستار تشکیل مستمر جلسات شورای هماهنگی ترافیک استان و شهرستان های کشور با هدف دستیابی به راهکارهای اجرائی در کاهش تصادفات و پایش مستمر وضعیت استانی و شهرستانی شدند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وی افزود: اعضای شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور همچنین به منظور ارتقاء فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات رانندگی بر فعال سازی ظرفیت سازمان های مردم نهاد، دادستانی و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کردند.