به گزارش ایسنا و به نقل از ساینمگ، یک استارتاپ وابسته به "دانشگاه پردو"(Purdue University) آمریکا، فناوری جدیدی ارائه داده که تقاضای روزافزون انرژی زیستی با کمک آن ممکن میشود.
این استارتاپ موسوم به "گریفن"(GRYFN)، راهحلهایی در حوزه ژئوماتیک ارائه میدهد که در آنها از دادههای تکرارپذیر مبتنی بر پهپادهای مجهز به چند حسگر استفاده شده است. این روش، امکان انجام دادن پژوهشها را در مقیاس بزرگتر و به صورت دقیقتر فراهم میکند و راهحلهای تحلیلی تکرارپذیری را در این حوزه ارائه میهد.
"مت بکدال"(Matt Bechdol)، از پژوهشگران دانشگاه پردو و مدیرعامل گریفن گفت: گردآوری داده در تولید گیاهان، فرآیندی است که در آزمایشگاه انجام میشود و روند آهستهای دارد. کیفیت دادههای گردآوری شده با این روش، بسیار بالاست و ما سعی داریم امکان گردآوری دادهها را به شکل سادهتر فراهم کنیم. ما باور داریم که سیستم ما میتواند به جمعآوری سریعتر دادهها به صورت خودکار و پایدار کمک کند و به همکاری با شرکای تجاری برجسته در زمینه تولید محصولات کشاورزی منجر شود.
استارتاپ گریفن موفق شده بودجهای به مبلغ 4.5 میلیون دلار را از "مرکز تحقیقات پیشرفته انرژی آمریکا"(ARPA-E) برای انجام دادن این پژوهش جذب کند. هشت نفر از استادان دانشگاه پردو نیز در حوزههای مکانیک پرواز، زیستشناسی، گیاهشناسی، کشاورزی، مهندسی زیستی، مهندسی عمران، مهندسی برق و مهندسی رایانه در این پژوهش همکاری کردهاند.
گریفن با ابداع این فناوری قصد دارد به بهبود سریع ژنتیکی و تولید محصولاتی برای تامین سوخت زیستی کمک کند. پژوهشگران دانشگاه پردو، ابداع این فناوری را برای پژوهش در مورد گیاهشناسی و ارائه روشهای نوین برای تولید غذا و سوخت آغاز کردهاند.
بکدال گفت: هدف ما این است تا نهایتا این فناوری را به بازار وارد کنیم و کاری واری حوزه کشاورزی انجام دهیم. ما سعی داریم سیستمهای سادهای ابداع کنیم که حسگرها، پردازش پیشرفته، هوش مصنوعی و پهپادها را با یکدیگر ادغام میکنند تا دادههایی ثابت و باکیفیت ارائه دهند.