محسن بهشتی امروز در جلسه کارگروه زیربنایی قم در سالن جلسات کرامت استانداری با ذکر این مطلب که قبر فروشی در سطح شهر قم تبدیل به بورسبازی شده است، گفت: قبرهای داخل شهری تا 50 میلیون تومان به فروش میرسد و تبدیل به کسب و بازار عده ای شدهاست.
وی افزود: احداث آرامستان جدید قم از سال 94 در دستور کار مجموعه مدیریت استان قرار دارد و مسائل مربوط به دسترسی و مطالعات اجتماعی در آن انجامگرفته است. کرونا سبب شد تا بیرغبتی بسیاری از خانوادههای قمی که تا قبل از آن تمایلی به دفن متوفیان در بهشت معصومه نداشتند از بین برود و نسبت به این آرامستان تعلقخاطر پیداکردهاند.
بهشتی اظهارکرد:تعداد دفن متوفیان شهرستانی در قم نسبت به سالهای گذشته بهشدت کاهش یافته است و اغلب افراد دفن شده در آرامستانهای قم را شهروندان بومی شامل میشود، گفت: با تثبیت و تصویب اجرای کمربندی جدید قم، احداث این آرامستان خللی در طرحهای توسعهای مسجد جمکران وارد نمیکند و این کمربندی عملا نقطه پایانی شهر قم میشود
وی اظهارکرد: فضای سبز گستردهای در آرامستان جدید قم در نظر گرفتهشده که بخش زیادی از فقر فضای سبز را در این منطقه از شهر قم را جبران میکند. با احداث این آرامستان، دو آرامستان بزرگ در شمال و جنوب شهر قم راهاندازی میشود و هزینه عرضه و تقاضا و حق انتخاب خانوادههای متوفی افزایش مییابد.
وی با ذکر این مطلب که آرامستان بهشت معصومه از سال 54 و در 100 هکتار در فاز نخست راهاندازی شده است، گفت: امروز بخش مهمی از ظرفیت دفن متوفیان را تامین میکند.
بهشتی در پایان اظهارکرد: جمعیت هسته مرکزی شهر در 20 سال گذشته از 75 هزار تن به 45 هزار کاهشیافته که نشان از بیتوجهی به بافت فرسوده شهری در طرحهای توسعه شهری و احداث مسکن مهر بوده است.
انتهای یام