ماهان شبکه ایرانیان

بهترین روش ضدعفونی لباس های آلوده چیست؟

بهترین روش ضدعفونی لباس های آلوده؛ همانطور که می‌دانید و بار‌ها هشدار داده شده است، زدن ماسک، استفاده از ژل‌های آنتی باکتریال، پوشیدن دستکش، شستن مکرر دست‌ها و عدم حضور در اماکن عمومی بسیار مهم است، اما مهم‌تر از آن رعایت نکات بهداشتی و پاکسازی سطوح منزل، شستشوی لباس‌های آلوده و همچنین ضدعفونی کردن مشاعات ساختمان در برابر کرونا قضیه‌ای دیگری است ک ...

بهترین روش ضدعفونی لباس های آلوده چیست؟
 
فرادید؛ در حالی که این روز‌ها ویروس کرونا دلهره زیادی در دنیا ایجاد کرده است و با حضورش در ایران خانه جدید برای خود ساخته است، تمامی ایرانیان به ناچار برای قطع گسترده شیوع بیماری، قرنطینه خانگی را انتخاب کرده‌اند و ایمان دارند که پیشگیری از گسترش کرونا را باید از خانه شروع کنیم.

همانطور که می‌دانید و بار‌ها هشدار داده شده است، زدن ماسک، استفاده از ژل‌های آنتی باکتریال، پوشیدن دستکش، شستن مکرر دست‌ها و عدم حضور در اماکن عمومی بسیار مهم است، اما مهم‌تر از آن رعایت نکات بهداشتی و پاکسازی سطوح منزل، شستشوی لباس‌های آلوده و همچنین ضدعفونی کردن مشاعات ساختمان در برابر کرونا قضیه‌ای دیگری است که باید جدی گرفته شود.

یکی از لوازم زندگی که تأثیر فراوانی بر سلامت افراد دارد لباس‌ها هستند. بدن به طور مداوم در تماس با پوشاک است و با این لباس‌ها در محیط‌های مختلفی که برخی از آن‌ها ممکن است آلوده باشند، حاضر می‌شوند.

این روز‌ها با شیوع بیماری، خیلی از افراد در شستشوی لباس به وسواس افتاده‌اند و با زیاد‌روی در شستن لباس و نحوی اشتباه شستشوی، علاوه بر مصرف زیاد آب و آسیب رساندن به بافت لباس، دلهره و نگرانیشان نیز افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین اگر شما با شخص مبتلا به بیماری در معاشرت نبوده‌اید و در قرنطینه خانگی بسر می‌برید نیازی به شستن مکرر لباس‌هایتان ندارید.
طبق مطالعات انجام شده ماندگاری ویروس کرونا روی لباس و پارچه طولانی مدت نیست و بیشتر روی سطوح صافی مانند پیشخوان مغازه‌ها ماندگاری دارد. در واقع لباس منبع چندان مهمی برای انتقال آلودگی از یک فرد بیمار به فرد دیگر نیست.

با این وجود بسیاری از افراد برای کار‌های ضروری مجبورند از خانه بیرون بروند و مشخص نیست این افراد در معرض بیماری قرار گرفته‌اند یا خیر، برای اینکه خیال خود و خانواده را از احتمال ابتلا به بیماری آسوده کنید، ابتدایی‌ترین و آسان‌ترین کار این است که پس از ورود به منزل لباس‌های خود را از دیگر لباس‌ها داخل منزل جدا کنید و در معرض نور خورشید و یا در مکانی که هوا جریان دارد، قرار دهید.

اگر به ناچار از وسایل حمل و نقل عمومی مثل مترو و یا اتوبوس استفاده کرده اید به احتمال بسیار ویروس در اثر برخورد سطح به لباس‌های خارجی شما منتقل خواهد شد، برای شستن پالتو، کاپشن، پلیور و کت و شلوار، لباس هایتان را به خشکشویی بسپارید تا به بافت لباس آسیب نرسد.  راحل مناسب‌تر این است که با تماس با خشکشویی اینترنتی معتبر دیگر لازم نیست مجدد از خانه خارج شوید و خود را در معرض بیماری قرار دهید.

به دلیل اینکه در این فصل بسیاری از لباس‌های زمستانه را همچون کاپشن، پالتو و پلیور را نمی‌توانید در داخل ماشین لباسشویی قرار دهید، با خیالی آسوده لباس‌ها را به یک خشکشویی آنلاین معتبر بسپارید.  
بهترین روش ضدعفونی لباس های آلوده چیست؟

بهترین روش ضد عفونی

ویروس جدید کرونا که باعث کووید -19 می‌شود با ویروس آنفلوانزا بسیار متفاوت است و کارشناسان هنوز در حال یادگیری اقدامات پیشگیرانه مؤثر هستند، اما دانشمندان دریافتند ویروس کرونا همانند بلچه‌ای می‌توانند بر اثر عطسه، سرفه و ترشح قطرات تنفسی بیماران کرونایی، آلوده شوند؛ بنابراین ضدعفونی لباس‌ها یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری کروناست.

طبق تحقیقات مرکز کنترل پیشگیری بیماری‌های آمریکا، ویروس‌ آنفلوانزا در اثر حرارت بالاتر از 75 درجه سانتیگراد کشته می‌شود. بخار، که در دمای 100 درجه سانتی گراد تولید می‌شود، می‌تواند ویروس آنفلوانزا را از بین ببرد؛ مدتهاست که تمیز کردن منسوجات با مواد شوینده و آب بهترین گزینه است.  

بخار از دو طریق ضد عفونی و تمیز کردن کار می‌کند. ضد عفونی کردن باعث از بین رفتن باکتری و ویروس می‌شود، در حالی که تمیز کردن باعث از بین بردن کثیفی است. اولین مورد از طریق گرماست که ضد عفونی کننده است و دوم از طریق رطوبتنگار، که عملکرد تمیز کردن را انجام می‌دهد.  به همین منظور می‌توان از وسایل کاربردی از جمله اتو و یا بخار شوی استفاده کرد تا از شست شوی چندباره لباس جلوگیری کنیم و بتوانیم از لباس بصورت مدت طولانی‌تر استفاده کنیم.

راین اساس ویروس کرونا با آب ولرم و ماده شوینده از بین می‌رود. در صورتی‌که می‌خواهید نگرانی مبتلا شدن به این ویروس را از خود دور کنید، لباس‌های خود را با آب داغ یا ولرم در دمای 30 تا 40 درجه سانتیگراد بشویید و ترجیحاً در مقابل نور آفتاب خشک کنید.

بافت بسیاری از لباس‌ها با دمای بالا و آب داغ از بین می‌رود. از این رو توصیه می‌کنیم این نوع لباس‌ها را با آب ولرم بشویید و حتما از مواد شوینده نیز استفاده کنید. در صورتی که ماده شوینده قوی به بافت لباس‌تان آسیب می‌رساند، از ماده شوینده ملایم استفاده کنید.

همچنین کارشناسان توصیه می‌کنند حتماً در دمای 60 تا 90 درجه سانتی‌گراد، لباس‌ها و ملحفه‌های آلوده فرد بیمار شست‌وشو شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان