به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، صبح امروز سردار سرلشکر سید یحیی(رحیم)صفوی دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور نیروهای مسلح و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همراه امیر سرتیپ عبدالعلی پورشاسب جانشین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، سردار علی شمشیری، سردار نبی رودکی، سردار اصغر صبوری، سردار هادی مرادپیری، سردار امامی، سردار هاشمی نژاد و سردار کبیری از مسئولین پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دکتر سعدالله زارعی رئیس پژوهشکده جبهه مقاومت با حضور سردار دکتر علیمحمد نائینی رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مدیران این مرکز از مخزن اسناد مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بازدید کرد.
سردار صفوی با اشاره به اینکه مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بدیلی در جهان ندارد، گفت: این مرکز با اسناد و مدارک بینظیری که از دوران دفاع مقدس در دست دارد نهتنها در ایران بلکه در جهان چنین مرکزی وجود ندارد.
وی فعالیتهایی که در مرکز توسط کارکنان، محققین و روایتگران انجام میشود، جهاد فی سبیل الله برشمرد و اظهار کرد: این افراد دارند یاد و خاطره شهدا را زنده نگه میدارند و برای آیندگان این ارزشها را حفظ میکنند.
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بزرگترین پشتوانه علمی و تحقیقاتی و مطالعاتی برای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور نیروهای مسلح ضمن قدردانی از زحمات بنیانگذاران مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به پیشرفت و توسعه کارهای تولیدی این مرکز در دوران مدیریت سردار نائینی اشاره و بیان کرد: با منابعی که این مرکز در اختیار دارد میتواند بزرگترین پشتوانه علمی و تحقیقاتی و مطالعاتی برای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در حوزه دفاع مقدس باشد.
وی با اشاره به اینکه مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس برای ملت ایران و جبهه مقاومت ضروری است، تأکید کرد: انقلاب اسلامی سرآغاز تغییر و تحولات در ساختار قدرت سیاسی جهانی در ایران، منطقه و کشورهای اسلامی بوده است. این مدل تاکنون نبوده و ما میخواهیم این مدل را الگو کنیم. یکی از منابع برای این الگوسازی منابع مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس میباشد.
وی تأکید کرد: ما با تولید علم و با تولید ادبیات مقاومت و نظریه مقاومت میتوانیم افکار شهید قاسم سلیمانی و مقاومت را در جهان گسترش دهیم.
سردار صفوی با اشاره به منابع صوتی که توسط راویان در دوران دفاع مقدس از فرماندهان ثبت و ضبط شده است، گفت: متأسفانه غربیها از فرماندهان ما تصویر یک انسان خشن و بیاحساس و بیمنطق را نمایش دادهاند درحالیکه آنها انسانهایی رئوف، خوشقلب، شجاع، منطقی، باهوش و انساندوست بودند.
وی افزود: صدای فرماندهان در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس گنجینهای عظیم است. در صوتهایی که در اختیار این مرکز هست، میتوان با بخشی از شخصیت واقعی این شهدا آشنا شد و آنها را به نسلهایی که فقط نامی از فرماندهان شهید شنیدهاند، نشان داد. نسل حاضر نیاز دارد تا با واقعیتها آشنا شود و نباید بگذاریم دشمنان الگوهای دیگری برای فرزندانمان درست کنند.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در پایان از همکاری و تعامل این مرکز با سایر مراکز سخن گفت و بر همافزایی و مشورت برای تولیدات بیشتر و با کیفیتتر در عرصه دفاع مقدس تأکید کرد.
رشد چشمگیر کارهای تحقیقاتی تعامل با پژوهشگاه علوم معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
همچنین سردار دکتر علیمحمد نائینی با اشاره به همکاریهایی که بین این مرکز و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس میشود، اظهار کرد: فعالیتهای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و پژوهشگاه علوم معارف دفاع مقدس مشترک است و با همکاریهایی که در پیش خواهیم داشت، کارهای تحقیقاتی رشد چشمگیری پیدا خواهد کرد و امیدواریم خلأها را رفع کنیم و مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر صد برابری کردن آثار در حوزه دفاع مقدس را محقق کنیم.
روایتگران در هشت سال دفاع مقدس کار زینبی کردند
همچنین امیر عبدالعلی پورشاسب با بیان اینکه جهان اسلام بر دو بال گسترده شهادت و روایت استوار است، تصریح کرد: اگر روایت ارزشش بیشتر از شهادت نباشد کمتر نیست. همانطور که حضرت زینب بعد از شهادت برادر بزرگوارشان روایتگر حادثه عاشورا بودند روایتگران ما در هشت سال دفاع مقدس هم زینبی کار کردند.
وی با یادآوری اینکه متأسفانه تاریخ نیاکان ما را دیگران نوشتهاند، درعینحال گفت: خوشبختانه تاریخ جنگ و مقاومت را خودمان در حال نگارش هستیم و این کار با دقت و بدون دستکاری در حال انجام است.
معاون پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه نگارش تاریخ جنگ برای آیندگان مفید است، اظهار کرد: آیندگان باید بدانند نسل انقلاب چه کسانی بودند و چه کارهایی را انجام دادند و این کارها چه نتایجی را داشته است.