ماهان شبکه ایرانیان

بیل گیتس: مردم کشورهای ثروتمند دیگر نباید گوشت واقعی بخورند

بیل گیتس، از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت، می گوید برای مقابله با تغییرات آب و هوایی، مردم کشورهای ثروتمند مانند آمریکا به جای گوشت واقعی گاو باید گوشت تمام مصنوعی بخورند.

بیل گیتس: مردم کشورهای ثروتمند دیگر نباید گوشت واقعی بخورند

بیل گیتس، از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت، می گوید برای مقابله با تغییرات آب و هوایی، مردم کشورهای ثروتمند مانند آمریکا به جای گوشت واقعی گاو باید گوشت تمام مصنوعی بخورند.

گیتس در مصاحبه ی اخیر خود درباره ی کتاب جدیدش به نام «چطور از یک فاجعه آب و هوایی جلوگیری کنیم» (How to Avoid a Climate Disaster) به صحبت درباره ی این ایده پرداخت.

او در کتاب خود که روز سه شنبه ی هفته ی گذشته منتشر شد، به توضیح گام هایی می پردازد که می بایست در جهت جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای برداشته شوند، گازهایی که در تغییرات آب و هوایی کره زمین نقش دارند.

او در مصاحبه ی خود گفت: «من فکر می کنم همه ی کشورهای ثروتمند باید به سمت گوشت صد در صد مصنوعی بروند.»

«به مزه اش عادت خواهید کرد. به علاوه می گویند مزه شان دارد به مرور بهتر هم می شود.»

دستگاه گوارش گاوها وقتی علف را هضم می کند از آن گاز متان تولید می شود، یک گاز گلخانه ای که 28 برابر بیشتر از کربن دی اکسید گرما را در خود محبوس می کند.

در این مصاحبه از گیتس سؤال شد که آیا مصرف گوشت های گیاهی و آزمایشگاهی مشکل دسترسی به یک منبع پایدار پروتئینی را حتی در کشورهای فقیر، به طور کامل حل می کند.

گیتس در پاسخ گفت کشورهای فقیر مانند آفریقا برای آنکه بتوانند میزان گوشت تولیدی خود به ازای میزان گاز گلخانه ای منتشر شده را افزایش دهند باید از ژنتیک حیوانی استفاده کنند.

جالب آنکه میزان گاز گلخانه ای انتشار یافته به ازای هر کیلوگرم گوشت گاو در آمریکا کمتر از آفریقا است که علت آن بازدهی بالای سیستم آمریکایی است.

گیتس گفت: «خیر من فکر نمی کنم که 80 کشور فقیر دنیا باید گوشت مصنوعی بخورند.»

او در ادامه گفت بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» از ویژگی دام های آفریقایی که می توانند در گرمای شدید دوام آورند استفاده کرده و آن را با بازدهی بالای تولید گوشت و شیر در آمریکا درآمیخته اند.

با این حال گیتس گفت به نظر او کشورهایی که سطح درآمد آن ها متوسط یا بالاتر است هم می توانند به سمت مصرف گوشت تمام مصنوعی بروند.

گیتس در مصاحبه ی خود گفت گزینه های غذایی مختلفی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در دام ها وجود دارد اما تولید متان از دستگاه گوارش آن ها در هنگام تجزیه ی علف امری حتمی و اجتناب ناپذیر است.

گیتس در مصاحبه ای که با بی بی سی در معرفی کتاب جدید خود داشت اظهار کرد حل مشکل همه گیری کرونا شباهت بسیار زیادی به مهار تغییرات آب و هوایی دارد.

مطلب برای شما مفید بود؟

به مطلب امتیاز دهید

میانگین امتیازها 0 / 5. تعداد رای: 0

تاکنون رأی داده نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی