ماهان شبکه ایرانیان

پیامدهای درست بلند نکردن اجسام سنگین (۱)

قبل از خم شدن و بلند کردن اجسام، فکر کنید که چه کاری می‌خواهید انجام دهید. تکرار آن در طول زمان به یک عادت خوب تبدیل می‌شود و ناخودآگاه با ایمنی کامل اجسام را بلند می‌کنید.

پیامدهای درست بلند نکردن اجسام سنگین (1)

 تحریریه دنیای زنان

بعضی مواضع در خانه و یا محل کار، هراز گاهی مجبور می‌شویم که به تنهایی اجسام سنگین را بلند کنیم. متأسفانه افراد از مشکلات ناشی از بلند کردن اجسام سنگین غافلند و نمی‌دانند که درست بلند نکردن اجسام سنگین چه پیامدهایی به همراه دارد. آنها در مورد چگونگی انجام این کار آموزش ندیده‌اند و هیچ اطلاعاتی در مورد روش صحیح انجام آن ندارند.

در میان کارگران مشاغل سنگین مثل کشاورزی، شیوه نامناسب بلند کردن وزنه‌های سنگین عامل ایجاد صدمات زیادی به کمر و ستون فقرات است. با آموزش روش‌های صحیح بلند کردن اجسام علاوه بر اینکه انجام کار راحت‌تر می‌شود در برابر آسیب‌دیدگی‌های احتمالی نیز از خود محافظت می‌کنید.

قبل از خم شدن و بلند کردن اجسام، فکر کنید که چه کاری می‌خواهید انجام دهید. تکرار آن در طول زمان به یک عادت خوب تبدیل می‌شود و ناخودآگاه با ایمنی کامل اجسام را بلند می‌کنید. برای چگونه بلند کردن اجسام سنگین به راهنمایی‌های زیر توجه کنید:

 قبل از بلند کردن اجسام، آن‌ها را بررسی کنید

گوشه‌ای از شی‌ را بلند کنید تا بتوانید وزن آن را تخمین بزنید. اگر احساس کردید که جسم بیش از حد سنگین و یا بیش از حد عریض و بزرگ است، حتماً از فرد دیگری کمک بگیرید و یا در صورت عدم دسترسی به شخص دیگر از ابزارهای مکانیکی استفاده کنید. حتی اگر شی بزرگی با یک شی کوچکتر هم وزن باشد، برای بلند کردن بار بزرگ‌تر، فشار بیشتری به بدن وارد می‌شود.

در صورت امکان جسم بزرگ را به قطعات کوچک‌تر تقسیم و جزء جزء آن را حمل کنید.  مسیری را که باید طی کنید، مورد بررسی قرار دهید و هر چیزی را که سر راه است، از مسیر حذف کنید. در صورت امکان اجسام سنگین را هل دهید، بلند نکنید؛ به این ترتیب فشار کمتری به کمر شما وارد می‌شود.

 بار را با کل دست‌های خود بلند کنید و نه فقط با انگشت‌ها

 دست‌های شما به نسبت انگشت‌های‌تان قدرت بیشتری دارند. سنگینی بار را به طور مساوی در میان بازوهای خود تقسیم کنید؛ به طوری که تعادل حفظ شود. اگر بار شما سنگین است، قدم‌های کوچک و محتاطانه بردارید و به آرامی حرکت کنید. در صورت امکان بار را روی یک سطح بالاتر از زمین قرار دهید.

هنگام پایین گذاشتن جسم نیز زانوهای خود را به سمت شکم خم کرده و بنشینید و در حالی که عضلات شکم خود را سفت کرده‌اید، بار را در محل خود قرار دهید. قبل از قرار دادن جسم بر روی زمین از ثابت و البته مسطح بودن محل قرارگیری جسم مطمئن شوید.  تغییر موقعیت داده و عضلات خود را در حالت کشش قرار دهید تا عضلات خسته شما استراحت کنند...

برای خواندن بخش دوم- پیامدهای درست بلند نکردن اجسام سنگین - اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان