ماهان شبکه ایرانیان

مرد فتنه‌جوی انتخابات ۱۴۰۰ کیست!؟

مجمع روحانیون ‌آتش‌بیار پروژه "تحریم انتخابات" شد/ جمله‌ای مزوّرانه در گزارش یک جلسه!

مردی که چند ماه قبل در قالب یک بیانیه، اصلاح‌طلبان را به "تحریم خاموش انتخابات" فرا خوانده بود، توانست با همراه‌سازی لیدر اصلاح‌طلبان به مقصد شوم خود نائل آید.

سرویس سیاست مشرق – تشکل اصلاح‌طلب موسوم به "مجمع روحانیون مبارز" اخیراً با انتشار گزارشی از آخرین جلسه خود پیرامون انتخابات 1400 که البته در واقع یک بیانیه انتخاباتی بود بر "تحریم خاموش انتخابات" تأکید کرد.

مجمع روحانیون در بخشی از خبر جلسه یا همان بیانیه خود که در آن بر حضور و ریاست خاتمی در جلسه تأکید شده، آورده است:

"مجمع بر تصمیم نهاد اجماع ساز مبنی بر عدم معرفی نامزد انتخاباتی از طرف این جبهه، صحه می گذارد و آن را اقدامی سنجیده و در جهت پرهیز از افتادن در دامی که مهندسان انتخاباتی تدارک دیده اند می داند! "[1]

البته اقدام مجمع به هیچ وجه غیر منتظره نبود و برخی محافل تحلیلی از یکسال قبل کراراً تأکید کرده بودند که هسته سخت اصلاحات و عقول منفصل آن در گروه‌ها و احزاب مختلف به دنبال توطئه تحریم خاموش است و شورای نگهبان هر تصمیمی بگیرد اما چپ‌های ستادی کمر به تحریم انتخابات و کاستن از مشارکت کسانی از مردم بسته‌اند.

جالب است که به گواه بیش از 140 گزارش مشرق طی یکسال گذشته در بحث "تحریم خاموش انتخابات"؛ اکنون باید از مجمع روحانیون مبارز پرسید که چرا اقدام آنها و بیانیه جبهه اصلاحات برای تحریم انتخابات، اینگونه قابل پیش‌بینی بود و تحلیلگران از کجا پی برده بودند که خط به خط بیانیه یا همان جلسه اخیر مجمع روحانیون؛ از یکسال قبل نوشته و از قبل حاضر شده است!؟

در این باره البته خوانش بیانیه موسوی‌خوئینی‌ها از چهره‌های محوری مجمع روحانیون در چند ماه قبل که بصورت تلویحی بر تحریم خاموش انتخابات 1400 تأکید کرده بود نیز حائز اهمیت است.

جالب است که در بیانیه اخیر مجمع روحانیون این جمله مزوّرانه هم به چشم می‌خورد که: "در ابتدای این جلسه که به ریاست جناب آقای خاتمی برگزار گردید وضعیت دور از انتظاری که برای انتخابات ریاست جمهوری پیش آمده است مورد بحث و بررسی قرار گرفت"!

مجمع روحانیون ‌آتش‌بیار پروژه "تحریم انتخابات" شد/ جمله‌ای مزوّرانه در گزارش یک جلسه!

برخی معتقدند پاسخ این سؤال که چرا اقدام شریرانه تحریم خاموش از مدت‌ها قبل پیش‌بینی شده بود را بایستی در فتنه سال 88 و در فتنه اقتصادی آبان 98 جست...

فرماندهان این فتنه‌ها بیش از 10 سال است که شرایط کشور را "عام‌البلوی" تلقی می‌کنند و معتقدند توانسته‌اند با سیاه‌نمایی، با بزرگنمایی از مشکلات کشور و با ناکارآمدنمایی از نظام اسلامی جامعه را به شرایط انفجار و اعتراض خیابانی بکشانند.

طی 10 سال گذشته کم نبوده مواردی که این افراد شرایط کشور را "شرایط ته درّه" توصیف کردند، از "و ما ادریک ماالتحریم" گفتند، برای حل مشکلات "آدرس خیابان" را به مردم دادند و حتی از این گفتند که ایران اسلامی فلج شده است!

آیا بدیهی نیست که چنین جریانی دیگر هیچ احساسی نسبت به انتخابات و مردمسالاری نداشته باشد و به جای آنها به اسلحه بیاندیشد!؟

بله بدیهیست و از همین روست که فرماندهان فتنه اقتصادی هم دیگر نیازی به نگه داشتن ماسک مردمسالاری و انتخابات نمی‌بینند و حتی با اعلام "تحریم خاموش انتخابات" رسما از دموکراسی هم خارج می‌شوند.

بیان ساده‌تر اینست: آنها جز به تمام کار کردن کار ناتمام فتنه 88 و آبان 98 نمی‌اندیشند.

جالب است که در سمت دیگر ماجرا می‌بینیم "محسن میردامادی" از فرماندهان فتنه 88 نیز در اظهاراتی که اخیرا از وی منتشر شد اظهار می‌دارد که تصمیم جبهه اصلاحات (که آنها هم رسما بر تحریم خاموش انتخابات تأکید کرده‌اند) می‌بایست با انسجام کامل ادامه یابد! [2]

افکار عمومی باید بدانند که نقشه چپ‌ها برای تحریم خاموش انتخابات 1400 که با هدف کاستن از مشارکت کسانی از مردم طراحی شد ابعاد مختلفی داشت...

از جمله معرفی "نامزدهای غیر ممکن" و افرادی که بی‌صلاحیتی آنها از پیش محرز بود. تا آقایان مطمئن باشند هیچیک از این افراد توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت نمی‌شوند. و تا بهانه بی‌نامزدی به دلیل عملکرد شورای نگهبان! دچار انکسار نشود.

تأکید بر ارتباط مشروعیت و مشارکت، معرفی برخی اشرار سیاسی دارای سابقه محکومیت بعنوان داوطلب نامزدی، ریشخند کردن اقدامات جهادی مجلس یازدهم و القای گزاره‌های احمقانه‌ای مثل "مردم ناامید شده‌اند"، "هرکس بیاید همینست" و "مردم احساس می‌کنند از صندوق رأی نتیجه نمی‌گیرند" نیز ابعاد دیگری از این پروژه شوم بودند که تماما توسط فرماندهان تحریم انتخابات طراحی و ترویج شدند.

گزاره‌هایی که تک به تک آنها فاقد معنای عقلانی و معارض منطق هستند و جالب است که برخی از آنها مثل "ناامیدی" اتفاقا عاملی برای مشارکت حداکثری در انتخابات هم هستند.

اما تردستی اصلاح‌طلبان به حدی بود که در پرتو عدم رصد پروژه آنها و "سکوت خواص" حتی همین بدیهی‌ترین مفاهیم مشوّق مردم برای حضور در انتخابات نیز در میان عده‌ای به عامل تقبیح مشارکت تبدیل شدند.

و این دقیقا همان اتفاقیست که به دلیل سکوت خواص در شام سال 40 هجری نیز رخ داد به نحوی که عده‌ای در بدیهی‌ترین مفاهیم مثل "نماز خواندن علی(ع) " تشکیک و تردید داشتند.

باید دانست که مشارکت حداکثری در انتخابات اگرچه یک امتیاز بزرگ است اما حیات و قوام یک انتخابات با رعایت مُرّ قانون محقق می‌شود. و نتیجه یک انتخابات نیز با هر میزان مشارکتی اما لازم‌الاتباع است برای همه.

"رصد دقیق پروژه طراحی شده از سوی هسته سخت اصلاحات برای تحریم خاموش انتخابات و صحبت کردن پیرامون آن با مردم در قبل و پس از برگزاری انتخابات"، راه برون‌رفت از توطئه‌ای است که علیه اسلام، علیه جمهور و علیه انقلاب اسلامی مردم به صحنه آمده و سودای رسیدن به اهدافی شوم را در سر می‌پروراند.

پر واضح آنکه مشخص نیست نظام اسلامی پس از تجربه 2 اقدام عامدانه ستاد اصلاحات در کاستن از مشارکت کسانی از مردم در 2 انتخابات مجلس یازدهم و دولت سیزدهم؛ همچنان بر مسیر مدارا و تسامح نسبت به کسانی که صراحتا دشمن امنیت کشور هستند؛ راه بپیماید یا اینکه مسیر برخورد و تأدیب "فرماندهان فتنه" را در پیش گیرد!؟

***

1_https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1511785

2_mshrgh.ir/1225444

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان