ماهان شبکه ایرانیان

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مجلس؛

چرا رئیسی در جلسه رای اعتماد نوری حضور ندارد؟/ موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی چه گفتند؟

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی از دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و بررسی صلاحیت گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد.

به گزارش مشرق، جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه 7 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

اولین دستور کار جلسه امروز، بررسی صلاحیت یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش است.

بر این اساس، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح حمایت از مالکیت صنعتی، گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی، گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل(44) قانون اساسی در مورد طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار، گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت اداری، گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه اجرای طرح چهل و شش هزار هکتاری آبیاری دشت سیستان، گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا از سال 1392 الی 1399 و گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد بررسی آثار اقتصادی ناشی از عدم تحصیل اهداف قانون برنامه ششم و اجرای احکام قانونی توسط وزارت نیرو و همچنین بررسی تقاضای دوفوریت در مورد طرح تشکیل آب و فاضلاب روستایی در دستور کار امروز پارلمان قرار دارد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در توضیح علت عدم حضور رئیس جمهور در این نشست گفت: آقای رئیسی به منظور حضور در نشست سران اکو در سفر هستند از این رو آقای مخبر معاون اول رئیس جمهوری در جلسه ما حضور دارند که عرض خیر مقدم خدمت ایشان و وزرای همراه وی داریم.

گفتنی است یوسف نوری سومین وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم است که برنامه های وی مورد بررسی نمایندگان قرار می گیرد و طی روزهای اخیر نیز جلسات متعددی برای بررسی برنامه های این وزیر پیشنهادی در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

موافقت کمیسیون آموزش مجلس با صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات را درباره برنامه و صلاحیت «یوسف نوری» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد.

در این گزارش اعلام شد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با صلاحیت «یوسف نوری» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش موافقت کرد.

نظر مثبت فراکسیون مردمی انقلاب درباره «یوسف نوری»

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: نشست مجمع عمومی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی صبح امروز و پیش از آغاز جلسه علنی مجلس با حضور یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برگزار شد.

وی افزود: در این نشست وزیر پیشنهادی به ارائه برنامه‌های خود پرداخت و موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت:‌ پس از بحث و بررسی‌های انجام شده در جمع‌بندی نهایی نظر فراکسیون در رابطه با وزارت یوسف نوری بر وزارت آموزش و پرورش مثبت بود.

مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی آموزش و پروش چه گفتند؟

نظرات نمایندگان موافق و مخالف را در زیر می‌خوانید.

موافقان

«نوری» برای اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان برنامه دارد

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم در موافقت با «یوسف نوری» اظهار کرد: نیروی انسانی مستعد و کارآمد مهمترین ظرفیت کشور است. آموزش و پرورش پایه علمی، فرهنگی و پیشرفت کشور است که اگر خوب عمل کند بخش زیادی از مشکلات کشور حل خواهد شد.

غضنفرآبادی گفت: آقای نوری با توجه به سوابق درخشانی که دارد، می‌توانند در تراز آموزش و پرورش کار کنند. ایشان مسئول پرورشی ایران در دو کشور قطر و بحرین بود همچنین نماینده قرارگاه سازندگی خاتم در دولت بوده و سوابق درخشان دیگری نیز دارد.

نماینده مردم بم گفت: آقای یوسف نوری رزومه موثر در جبهه داشته و برنامه‌های خوبی برای آموزش و پرورش دارند و اجرای سند تحول بنیادین و اجرای کامل رتبه‌بندی معلمان و استفاده از حداکثر بودجه برای تحقق برنامه‌ها از جمله برنامه‌های ایشان است. (بیشتر بخوانید)

«نوری» از جنس آموزش و پرورش است

حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در موافقت با وزیر پیشنهادی، گفت: به برکت انقلاب، بیش از 95 درصد جمعیت کشور باسواد هستند. امروز تعداد آموزشگاه‌های کشور از 50 هزار به 150 هزار آموزشگاه رسیده است؛ 3600 مدرسه شبانه‌روزی، 16 هزار مدرسه نمونه دولتی، 60 هزار مدرسه عشایری و 14 هزار مدرسه شاهد در کشور وجود دارد.

وی افزود: زمانی آموزش و پرورش در اختیار کارگزاران سازندگی بود، 16 سال نیز جبهه دوم خرداد و تدبیر و امید در این وزارتخانه حکمرانی کردند و برخی اسناد را به این وزارتخانه تحمیل نمودند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید فردی از جنس آموزش و پرورش مدیریت این وزارتخانه را در دست بگیرد، وزیر پیشنهادی را از جنس آموزش و پرورش خواند.

نوروزی گفت: وظیفه نوری، ارتقاء معیشت فرهنگیان، اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، مدرسه‌محوری و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان و وظیفه مجلس، تدوین قوانین و مقررات برای کمک به وزیر آموزش و پرورش است. (بیشتر بخوانید)

مخالفان

وزیر پیشنهادی برنامه‌اش برای مقابله با مافیای کنکور را اعلام کند

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مخالفت با «یوسف نوری» با اشاره به اینکه چند سوال جدی درباره برنامه «یوسف نوری» برای چالش‌های حوزه آموزش و پرورش دارم، عنوان کرد: اولین موضوع این است که وزیر پیشنهادی برای مافیای کنکور که سالانه چند برابر بودجه آموزش و پرورش در آن هزینه جابجا می‌شود و کشور را می‌بلعد چه برنامه‌ای دارد؟

نیک‌بین ادامه داد: برنامه شما برای چاپ کتب درسی و حذف مافیای کتب درسی چیست؟ وزارتخانه‌های مختلف هر کدام به نوعی با تعارض منافع مواجه هستند؛ برنامه شما برای تعارض منافع در حوزه آموزش و پرورش چیست؟

وی اظهار کرد: برنامه شما برای تبعیض ساختار یافته در حوزه آموزش و پرورش چیست؟ مهم‌ترین موضوع در آموزش و پرورش همین موضوع تبعیضی است که به شکل ساختار یافته این حوزه را دربرگرفته است. (بیشتر بخوانید)


برنامه نوری برای لایحه رتبه‌بندی معلمان اجرایی نیست

هاجر چنارانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 7 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مخالفت با برنامه‌های وی گفت: مخالفت ما با شخص وزیر نیست بلکه با برنامه‌های وی است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: به عنوان معلم می‌گویم حکم کارگزینی خود را به تازگی از آموزش و پرورش گرفته‌ام که هنوز حقوق خود را که 8 میلیون تومان است از این وزارتخانه دریافت می‌کنم لذا نمایندگانی که می‌گویند فرهنگی و معلم هستند مدرک آن را نیز نشان دهند.

وی  در ادامه با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید بگوید لایحه رتبه‌بندی را چگونه اجرا می‌کند، عنوان کرد: بنده عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم بوده‌ام لذا وزیر باید توضیح دهد برای برنامه هفتم از چه محلی قصد دارد اعتبارافزایی کند و برای اجرای آن چه برنامه‌ای دارد و معتقدم برنامه وزیر پیشنهادی عملیاتی نیست. (بیشتر بخوانید)

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان